- 20 Ocak 2023
- 242
- 277
- 23
- 38
türkçe-ingilizce arası kitap, altyazı, oyun çevirisi, tiyatro, neler neler =D şu anda home-office tam zamanlı çalışıyorum bir şirkette ama inşallah bebişime kavuşunca bırakıcam. rabbim hepimizi o günlere tez vakitte ulaştırsınNe çeviriyorsun dermişimoda lazım olur güzel
maşallah maşallah =)Buda bugun yaptigim test bebisim hala benimle
Tesekkurler tatlimmaşallah maşallah =)
Yok pazar dusunuyoruzAy çok güzeeeel sen kan vermedin mi daha yao kadar kalabalığız ki karıştırıyorum
Çokca geçmiş olsun bu gün test gününüz müydü normlde yani o gün hu gün müydü?Kızlar kan testi verdim 81.64 çıktı progestan iğne yaptır lavabo harici kalkma dedi lekelenmem devam ettiği için pek umutlu değildim aslında
Allahım iki tanecik çizgi insanı bu kadar mutlu eder mi yaaBuda bugun yaptigim test bebisim hala benimle
Ahhh mutlu etmez mi defalarc bu kasetebir umutla dikkatle bakip cif cizgi gormeyi umut ettim . İnsallah kucagimiza almakta nasil olur. İsteyen bekleyen herkes kavusur bebisineAllahım iki tanecik çizgi insanı bu kadar mutlu eder mi yaa
Test günüm yarındı lekelenmem başladı sonrasında çoğalınca dr.um testi bugün istedi 2 gün sonra tekrarlıycam inşaAllah değerim artar bebeğim benimledirÇokca geçmiş olsun bu gün test gününüz müydü normlde yani o gün hu gün müydü?
Güzelce dinlenin umudu yitirmenize gerek yok nolur güzel düşünmeye çalışın böyle olup doğuran arkadaşm var tüp bebekle her hamileliğin de hatta kanama yaşadı bildiğim kadarı ile sonuncu misler gbi tutundu durdu şuan kucağında
Kuzum suan en cok ihtiyacin olan umut olcak deeKızlar kan testi verdim 81.64 çıktı progestan iğne yaptır lavabo harici kalkma dedi lekelenmem devam ettiği için pek umutlu değildim aslında
Geçmiş olsun bak bebeğin seninle moralini yüksek tut dinlenmeye bak aklına kötü şeyler getirme bebeğin seninle olmaya devam edicekKızlar kan testi verdim 81.64 çıktı progestan iğne yaptır lavabo harici kalkma dedi lekelenmem devam ettiği için pek umutlu değildim aslında
Çok güzel Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum 10.gün ve 12.gün değerlerim çok şükür iki kattan biraz fazla artmış ilkini öğlen 2 gibi ikincisini sabah 9da vermiştim bide mecburen farklı hastanelerdeTransferin 22-23.günü kontrole çağırdı doktor
Hem kese hem kalp garanti olsun diye öyle yaptı herhalde canım. Ben 9. ve 13. günlerde kan verdim ultrason randevum da 22.güne geliyor. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı için gideceğimBen 11. Ve 13.gün kan testi verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi ama 20 gün sonra çağırdı biraz geç gibi geldi sanırım hem kese hem kalp atışı için 20 gün sonra çağırdı
Hepimizi insallahhh canıımÇok güzel Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cok güzel artmş bnce hadi gözün aydın17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum 10.gün ve 12.gün değerlerim çok şükür iki kattan biraz fazla artmış ilkini öğlen 2 gibi ikincisini sabah 9da vermiştim bide mecburen farklı hastanelerdeTransferin 22-23.günü kontrole çağırdı doktor
Aynen galiba ikisini aynı anda görmek için öyle dedi neyse şimdi de ultrason gününü beklemeceHem kese hem kalp garanti olsun diye öyle yaptı herhalde canım. Ben 9. ve 13. günlerde kan verdim ultrason randevum da 22.güne geliyor. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim
Bnce Kan normal lütfen üzülme güzelce yat ve güzel beslen önemli olan sağlklı artması herkesin bünyesi farklıHepimiz pozitif sonuçlar alalım inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?