2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bekleyeceğiz, benimde ilacım bitiyordu, temin et kullanmaya devam edeceğiz dedi.
Duphaston içiyorum günde 3 tane , başka da birsey kullanmıyorum
Hiç belirti sayabilecegin değişiklik var mı?
Adet ağrısı dışında hiç bir şey yok. İlaçlara devam ederim. Test gününe daha var. Hayırlısı artık. Vakti gelmemiş olabilir

Benim evdeki testler bitmişti. Sabah yaptım sonuncusunu. Eşime bı kaç tane daha getirmisin dedim. Hayır gününü bekle diye cvp verdi. O çıkar çıkmaz 5 tane daha alıp geldim. Elim yüzüm kıpkırmızı. Anlamasın diye dus alup klimanın altına yattım. Kizariklogim geçer inşallah. Az önce yine yaptım test. Çok belli belirsiz bı çizgi çıktı. Testi bozdum içini açtım altında başka bişey mi var diye. Belki onun izidir dedim. Yokmuş. Resmini çektim ama belli olmuyor. Yeni yeni idrara karışmaya başladıysa yarın biraz daha belli olur galiba. Yok ben yanlış görüyorsam o zaman değildir.

Benim ilk yaptığım testte de belli belirsizzi ikinci çizgi. Sabah idrariyla daha net çıkıyor. Insallah pozitif sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…