- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Evet öyle öyle tabi de insan iste ister istemez bir işaret istiyorBelirtisi olmayan da pozitif alıyor sonucu öyle deme değişiyor kişiden kişiye
Aaaminnn insallahhh Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin tontisiArkadaslar simdi testim cikti 308cok tesekkur ederim hepinize . Dilerim bekleyenlerde bizim gibi pozitifi gorur
Çok sevindim canım tebrik ederim hayırlı olsunArkadaslar simdi testim cikti 308cok tesekkur ederim hepinize . Dilerim bekleyenlerde bizim gibi pozitifi gorur
Bekleyeceğiz, benimde ilacım bitiyordu, temin et kullanmaya devam edeceğiz dedi.
Duphaston içiyorum günde 3 tane , başka da birsey kullanmıyorum
Hiç belirti sayabilecegin değişiklik var m
Adet ağrısı dışında hiç bir şey yok. İlaçlara devam ederim. Test gününe daha var. Hayırlısı artık. Vakti gelmemiş olabilirBekleyeceğiz, benimde ilacım bitiyordu, temin et kullanmaya devam edeceğiz dedi.
Duphaston içiyorum günde 3 tane , başka da birsey kullanmıyorum
Hiç belirti sayabilecegin değişiklik var mı?
EvetAaaminnn insallahhh Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin tontisitüp bebekmiydi
Cok tesekkur ederim telaslarima ortak oldu. Hep kaygilandigimda rahatlattinÇok sevindim canım tebrik ederim hayırlı olsun
Hangi doktordu canim..bende tüp bebek için ugrasicam.. Kayseri Gökalp öner tüp bebek hocayı söyledi komşum gidiyormuş bakalım insallahh
Süperrr aynı gün transfer aynı gün kan ❤Arkadaslar simdi testim cikti 308cok tesekkur ederim hepinize . Dilerim bekleyenlerde bizim gibi pozitifi gorur
Ben istanbuldayim tez zamanda yuzun gulsunHangi doktordu canim..bende tüp bebek için ugrasicam.. Kayseri Gökalp öner tüp bebek hocayı söyledi komşum gidiyormuş bakalım insallahh
Amin canim cok tesekkur ederimyiaaa çok sevindim. gözünüz aydın. allah hayırlı doğumlar nasip etsin şimdiden. amin inşallah =)
TebriklerArkadaslar simdi testim cikti 308cok tesekkur ederim hepinize . Dilerim bekleyenlerde bizim gibi pozitifi gorur
İnsallah hepimiz kucagimiza alirizTebriklerdarısı başımıza inş
Sagol canim benim :)pazartesi veririz artik ikinci kaniSüperrr aynı gün transfer aynı gün kan ❤Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun canım
Pazartesi benim de tahlil günüm. İnşallah güzel sonuçlar alırızSagol canim benim :)pazartesi veririz artik ikinci kani
Beklemekten başka elden bir şey gelmiyor ..Adet ağrısı dışında hiç bir şey yok. İlaçlara devam ederim. Test gününe daha var. Hayırlısı artık. Vakti gelmemiş olabilir
Hadi hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaslar simdi testim cikti 308cok tesekkur ederim hepinize . Dilerim bekleyenlerde bizim gibi pozitifi gorur
Beklemekten başka elden bir şey gelmiyor ..
Beklemekten başka elden bir şey gelmiyor ..
Benim ilk yaptığım testte de belli belirsizzi ikinci çizgi. Sabah idrariyla daha net çıkıyor. Insallah pozitif sonuç alırsınızBenim evdeki testler bitmişti. Sabah yaptım sonuncusunu. Eşime bı kaç tane daha getirmisin dedim. Hayır gününü bekle diye cvp verdi. O çıkar çıkmaz 5 tane daha alıp geldim. Elim yüzüm kıpkırmızı. Anlamasın diye dus alup klimanın altına yattım. Kizariklogim geçer inşallah. Az önce yine yaptım test. Çok belli belirsiz bı çizgi çıktı. Testi bozdum içini açtım altında başka bişey mi var diye. Belki onun izidir dedim. Yokmuş. Resmini çektim ama belli olmuyor. Yeni yeni idrara karışmaya başladıysa yarın biraz daha belli olur galiba. Yok ben yanlış görüyorsam o zaman değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?