Ayyy inşallah, hepimiz pozitifleri görüp sağlıkla kucağımıza alalım, hep hep dua ediyorum her birimiz içino hayal kırıklığını o kadar iyi biliyorum ki =( bizim de 3 yıl oldu neredeyse. inşallah bu kez pozitifi görücez ama =) bence 2sinde yapabilirsiniz.
Fitil yada kan sulandırıcı iğne falan yok mu sizdeBekleyeceğiz, benimde ilacım bitiyordu, temin et kullanmaya devam edeceğiz dedi.
Duphaston içiyorum günde 3 tane , başka da birsey kullanmıyorum
Hiç belirti sayabilecegin değişiklik var mı?
Bence annesi bebikko kendini sağlama alıyor, yerleşmek için, bu belirtisi çok okudum, Kasık ve ayak ağrısı olanlar güzel haberler alıyor, inşallah sende alacaksınKızlarrr benim sol kasığım ağrıyor adım atınca hele sol ayağımı basınca daga çok ağrıyor nedendir
Yok hiç birseyFitil yada kan sulandırıcı iğne falan yok mu sizde
İnşaAllah hayırlı bi belirtidir canımKızlarrr benim sol kasığım ağrıyor adım atınca hele sol ayağımı basınca daga çok ağrıyor nedendir
Sol ayağımı basınca kasığım daha çok ağrıyor anlamadım inşallah tutunsun hepimizin allahım yarebbimBence annesi bebikko kendini sağlama alıyor, yerleşmek için, bu belirtisi çok okudum, Kasık ve ayak ağrısı olanlar güzel haberler alıyor, inşallah sende alacaksın
Bende hiç belirti falan yok
Artış çok güzelKızlat haberler yine harika değil
13. Gün 185
15. Gün 320
17. Gün 563
Yine ikiye katlamadı
Tutunuyor hayırlısıylaSol ayağımı basınca kasığım daha çok ağrıyor anlamadım inşallah tutunsun hepimizin allahım yarebbim
amin aynı şekilde =)Ayyy inşallah, hepimiz pozitifleri görüp sağlıkla kucağımıza alalım, hep hep dua ediyorum her birimiz için
Belirtisi olmayan da pozitif alıyor sonucu öyle deme değişiyor kişiden kişiyeBence annesi bebikko kendini sağlama alıyor, yerleşmek için, bu belirtisi çok okudum, Kasık ve ayak ağrısı olanlar güzel haberler alıyor, inşallah sende alacaksın
Bende hiç belirti falan yok
Doktor biraz sınırda artış ama moral bozma dedi, pazartesi çağırdıHerkeste aynı artmaz beta seninki iki katı değil evet ama çok düşük de değil 2 katına yakın o yüzden sorun olmayabilir doktorun ne diyo peki bu duruma
Ahh tatlımm inşallahcanım kendi kendini boşa üzüyorsun. hem sana hem bebeğine zarar. 2 katı diye bir şart yok. %60 artması lazım ve senin de gayet güzel artmış maşallah. bence artık hamileliğinin tadını çıkarmaya başla =)
Artış çok güzelstres yapma ve bu güzelliğin tadını çıkar annesi
yiaaa çok sevindim. gözünüz aydın. allah hayırlı doğumlar nasip etsin şimdiden. amin inşallah =)Arkadaslar simdi testim cikti 308cok tesekkur ederim hepinize . Dilerim bekleyenlerde bizim gibi pozitifi gorur
Etmez olur muyum?dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?