2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Evet mecburen bekliycez. Ben dışarı kaçıp test alıp geldim. Hayalet çizgi gibi bir çizgi oluştu ama çok zor görünüyor. Sabahı bekliycem artık.
Beklemekten başka elden bir şey gelmiyor ..
Evet mecburen bekliycez. Ben dışarı kaçıp test alıp geldim. Hayalet çizgi gibi bir çizgi oluştu ama çok zor görünüyor. Sabahı bekliycem artık.

Aaaa çok sevindim

4 temmuz da kan tahlili yaptır dedi doktorum 1 veya 2 sinde yapsam çıkar mı bilemedim ? Fikriniz nedir deneyimli dostlarım?
Canım herkeste farklı oluyor bak beta da farklı artıyor her beden her bebek farklı ilerliyor bak benim doktorumun hastasıyla konuşmuştum onun da 5.gün dondurulmuş embriyo benimde, 9.gün 100küsür çıkmış beta benim 400küsür ilerlemesi de farklı oldu ama gayet sağlıklı bir gebelik geçiriyor, kendini üzme bebişi de kendini de strese sokma inşallah allah gönlünün muradını versin
Fitil yada kan sulandırıcı iğne falan yok mu sizde
Benim coraspini kesti doktorum pozitifi görünce, oksapar iğneyle devam ediyorum ama herkesin farklı baya ilaçları

Anlaştık, 2 sinde bir gebelik yapacağım ama moralimi bozmayacağim

Çok sevindim, güne yaklaştıkça daha belirgin olacak inşallah, Ben eczaneye uzak bir mesafedeyim , gidebilsem başlardım bugünden ama evime dönene kadar tek şansım var

Banada doktor bugün 7+1 dedi dün yine bebeği göremedik korkmaya basladım artık bi dahaki randevuda kesin görmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…