Evet mecburen bekliycez. Ben dışarı kaçıp test alıp geldim.Beklemekten başka elden bir şey gelmiyor ..
Allahım bizlerede nasip etsin bu sevinciArkadaslar simdi testim cikti 308cok tesekkur ederim hepinize . Dilerim bekleyenlerde bizim gibi pozitifi gorur
Simdi sizde hangi belirtiler vardı acaba işk günden itibarenAmin canim cok tesekkur ederim
Doktor pazar istedi bendenSagol canim benim :)pazartesi veririz artik ikinci kani
Aaaa çok sevindimEvet mecburen bekliycez. Ben dışarı kaçıp test alıp geldim.Hayalet çizgi gibi bir çizgi oluştu ama çok zor görünüyor. Sabahı bekliycem artık.
Evet mecburen bekliycez. Ben dışarı kaçıp test alıp geldim.Hayalet çizgi gibi bir çizgi oluştu ama çok zor görünüyor. Sabahı bekliycem artık.
Gözler yanlış görmemiştir inşallahAaaa çok sevindim
Canım herkeste farklı oluyor bak beta da farklı artıyor her beden her bebek farklı ilerliyor bak benim doktorumun hastasıyla konuşmuştum onun da 5.gün dondurulmuş embriyo benimde, 9.gün 100küsür çıkmış beta benim 400küsür4 temmuz da kan tahlili yaptır dedi doktorum 1 veya 2 sinde yapsam çıkar mı bilemedim ? Fikriniz nedir deneyimli dostlarım?
Benim coraspini kesti doktorum pozitifi görünce, oksapar iğneyle devam ediyorum ama herkesin farklı baya ilaçlarıFitil yada kan sulandırıcı iğne falan yok mu sizde
Yok. Hiç belli değil ki. Resimde gorunmuyoAtınız mı buraya fotoğrafını
Bence daha yeni idrara geciyo. Zaten 3.gun embriyosu 10 günden önce belli olmaz diye okumuştum..Benim tek çıktı sabahki idrarımda yarın tekrar deneyeyim bende
Yaein tekrar yapariz. Tuttuysa yavaş yavaş belli olur zaten. Yarın 9.gun oluyo. Bı iz olur illaki. Neyse Bı kaç gün geç olsun da yeter ki olsun ..Benim tek çıktı sabahki idrarımda yarın tekrar deneyeyim bende
Anlaştık, 2 sinde bir gebelik yapacağım ama moralimi bozmayacağimCanım herkeste farklı oluyor bak beta da farklı artıyor her beden her bebek farklı ilerliyor bak benim doktorumun hastasıyla konuşmuştum onun da 5.gün dondurulmuş embriyo benimde, 9.gün 100küsür çıkmış beta benim 400küsürilerlemesi de farklı oldu ama gayet sağlıklı bir gebelik geçiriyor, kendini üzme bebişi de kendini de strese sokma inşallah allah gönlünün muradını versin
Benim coraspini kesti doktorum pozitifi görünce, oksapar iğneyle devam ediyorum ama herkesin farklı baya ilaçları
Çok sevindim, güne yaklaştıkça daha belirgin olacak inşallah, Ben eczaneye uzak bir mesafedeyim , gidebilsem başlardım bugünden ama evime dönene kadar tek şansım varEvet mecburen bekliycez. Ben dışarı kaçıp test alıp geldim.Hayalet çizgi gibi bir çizgi oluştu ama çok zor görünüyor. Sabahı bekliycem artık.
Evet mecburen bekliycez. Ben dışarı kaçıp test alıp geldim.Hayalet çizgi gibi bir çizgi oluştu ama çok zor görünüyor. Sabahı bekliycem artık.
Hadi hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Allahım bizlerede nasip etsin bu sevinci
Sizde inşallah kucağınza alın sağlıkla
Allah sizlerinde yuzlerini guldursun .Simdi sizde hangi belirtiler vardı acaba işk günden itibaren
Bende var fitil kokuyo barizIdrarinizda koku var mı??
Banada doktor bugün 7+1 dedi dün yine bebeği göremedik korkmaya basladım artık bi dahaki randevuda kesin görmemiz lazım7+3 tabi uygulamaya göre . Kese gördüm ama içi boş mu dolu mu göremedik. Doktorum karnımdan bakıyor o yüzden göremiyor. Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim . Bakalım inşallah duyarız. Benimde çift embriyoydu. Tek kese gördük . Sanırım senin üç keseydi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?