Dr dışarı çıkmayı yasakladi iki hafta. Nasıl gidip geldim Allah biliyo.Çok sevindim, güne yaklaştıkça daha belirgin olacak inşallah, Ben eczaneye uzak bir mesafedeyim , gidebilsem başlardım bugünden ama evime dönene kadar tek şansım var
Yaaa kıyamam sanaaaDr dışarı çıkmayı yasakladi iki hafta. Nasıl gidip geldim Allah biliyo.
Duphaston da yapıyor herhalde , ağır kokuyor gibi geldi, çok da beklemiyorum aslındaBende var fitil kokuyo bariz
İnanın öyle mutlu oldum ki inşallah sağlıcakla kavuşma haberinizi alalım. Bende bu ay transfer olacağım ilk kezEvet hamileyim çok şükürçok teşekkürler
Allahn ıznıyleO zaman herşey yolunda mıdır
Benım transferden sonra 3. 4. Gununde batma olmustu sonra agrılı kanamam falan ama 1,5 aya kdr hafıf hafıf hep olduGünaydın. Bu ağrılar özellikle adet günlerine yakın mı oluyor, yoksa farklı zamanlarda ortaya çıkabiliyor mu?
Bende yok o kadar su içiyorum ki idrar su resmen :)Idrarinizda koku var mı??
BenBenim midemde acayip yanma var kizlar. İlaç da icemiyom. Üç gündür evde bogure bogure geziyorum... Varmı böyle olan.
Ben duphaston kullanmıyorum iki gündür bende idrardan koku alıyorumDuphaston da yapıyor herhalde , ağır kokuyor gibi geldi, çok da beklemiyorum aslında
Çok sağ ol kuzu amin inşallahÇoook sevindimm gözüm aydın olsun katlanarak artsın değerim insallahÇift embriyo mu tek embriyo mu transfer edilmiştiii
Canım sana da en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin Allahımİnşallah ikizdir. Benim de 3.gun embriyosu. Çift transfer. Senin kaçıncı günde pozitif çıktı. Yani evde idrar test yapmismiydin. Benim bugün 6.gunum. sanırım erken daha .
Yaaa buna çok heyecanlandım şimdi yineee sana da hayırlı olsun kuzu çok sevindim benim de yarın 12. Gün kan testini vericem bakalım o civarda bi değer gelir umarım çook güzelmiş değerin yarın daha da katlanır inşallahhhBenimde 10.gün değerim 321 çıkmıştı doktorum ikiz olabileceğini söylediii12. Gün 715e çıktı tekrar beta istemedi ama ben yinede 14.gün cumartesi tekrar baktırıcam senin sonucunu görünce daha da biii olabilir mi ikiz diye düşündüm Haberdar edelim birbirimiziii
9. gün yaptim demissiniz ya transfer gununu sayarak mi 9du? Ben bugun test yaptim negatifti, transfer gunu dahil 9. gundu bugun. Transferim 12:00de yapilmisti, onun icin sanki dahil etmem mantikli gibi gelmisti bana. Bir de sizin kacinci gun embriyosuydu? Kusura bakmayin belki daha once de yazmissinizdir, hatirlamiyor olabilirim.Canım sana da en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin Allahım9. Gün yaptım idrar testini silik çıktı, kan test günüm 10. Gündü. Beklemeni ravsiye ederim önceki transferimde erken yaptım 7. Gündü sanırım negatif görünce moralim bitmişti. Zaten 4 güncük kalmış dayanabilirsin kana gitmeden idrar yaparsın belki
Yarın o zaman sen 12.gün değerini ben 14.gün değerimi söyleyelimmmmYaaa buna çok heyecanlandım şimdi yineee sana da hayırlı olsun kuzu çok sevindim benim de yarın 12. Gün kan testini vericem bakalım o civarda bi değer gelir umarım çook güzelmiş değerin yarın daha da katlanır inşallahhhhaberleşelim mutlaka, kese için 1500 olmalı en az dedi tahmini ne zaman görürüz acaba çok heyecanlı
Rica ederim anlatayım transfer günü 0 kabul ediliyor sonraki gün 1 den başlıyorsunuz saymaya, pazartesi olmuştu transferim öbür hafta perşembe test günümdü ben çarşamba yapmış oldum idrarı. 3. Gün embriyosuydu iki adet, iki tane olduğu için de 3. Güne rağmen çıkmış olabilir siz negatif olduğu için endişe etmeyin lütfen9. gün yaptim demissiniz ya transfer gununu sayarak mi 9du? Ben bugun test yaptim negatifti, transfer gunu dahil 9. gundu bugun. Transferim 12:00de yapilmisti, onun icin sanki dahil etmem mantikli gibi gelmisti bana. Bir de sizin kacinci gun embriyosuydu? Kusura bakmayin belki daha once de yazmissinizdir, hatirlamiyor olabilirim.
Yaa yaklaşık aynı dönemde kese göreceğizzzYarın o zaman sen 12.gün değerini ben 14.gün değerimi söyleyelimmmmDoktorum transferin 22-23.günü gel dedi 10 temmuzda kese için gideceğim canım benmn
24 ü de benim, 4 ünde belli olacak senin ne zaman belli olacak ?Ben duphaston kullanmıyorum iki gündür bende idrardan koku alıyorum
22 haziranda transfer olmuştu
Beklemedeyiz
Benim de 2 adet 3. gün embriyosu, biri iyi digeri orta kalite. Doktorum aslinda umudunun yuksek oldugunu soylemisti. 22 Haziran transfer, 2 Temmuz kan testi günüm. Yarın sabah bir daha yapayım evde test diyorum. Pazar da zaten kan verecegim. Sizin yaş kaçtı? Sanirim yaşin da etkisi cok. Ben 39umRica ederim anlatayım transfer günü 0 kabul ediliyor sonraki gün 1 den başlıyorsunuz saymaya, pazartesi olmuştu transferim öbür hafta perşembe test günümdü ben çarşamba yapmış oldum idrarı. 3. Gün embriyosuydu iki adet, iki tane olduğu için de 3. Güne rağmen çıkmış olabilir siz negatif olduğu için endişe etmeyin lütfenkan testini bekleyin aslında bugün 8. Gününüz 2 gün daha var doktorunuz ne söylemişti? sizin kaçıncı gün embriyosu ve kaç adetti
Banada 3 temmuz demişlerdi ama belki 2 temmuzda da kan verebilirim artık iyice heyecanlanıyoruz hiç idrar testi de yapmadım24 ü de benim, 4 ünde belli olacak senin ne zaman belli olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?