- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Aslında su içiyorum sürekli ama gene de rengi açık ama koku var gibi geliyor ..Bende yok o kadar su içiyorum ki idrar su resmen :)
Doğru diyosun. 7.gun erken oluyo biraz.Canım sana da en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin Allahım9. Gün yaptım idrar testini silik çıktı, kan test günüm 10. Gündü. Beklemeni ravsiye ederim önceki transferimde erken yaptım 7. Gündü sanırım negatif görünce moralim bitmişti. Zaten 4 güncük kalmış dayanabilirsin kana gitmeden idrar yaparsın belki
Bende idrar testini 2 sinde yapacağım 4 ünde kan vereceğim, bugün bitti yarın da sabredersem, az çok belli olacak ne olduğuBanada 3 temmuz demişlerdi ama belki 2 temmuzda da kan verebilirim artık iyice heyecanlanıyoruz hiç idrar testi de yapmadım
Benimde 23 Haziran transfer. 5 temmuz test gunu. Arka arkaya herkes pozitifi Gorsun inşallahBanada 3 temmuz demişlerdi ama belki 2 temmuzda da kan verebilirim artık iyice heyecanlanıyoruz hiç idrar testi de yapmadım
İnşallah çift çizgi olacakBende idrar testini 2 sinde yapacağım 4 ünde kan vereceğim, bugün bitti yarın da sabredersem, az çok belli olacak ne olduğu
İnşallah, güzel haberi beraber kutlayacağızİnşallah çift çizgi olacak
Belki senin vücudunun belirtisi bu şekildedirAslında su içiyorum sürekli ama gene de rengi açık ama koku var gibi geliyor ..
Bilmiyorum ki, olursa da ilk olacak bu zamana kadar hiç gebelik yaşamadımBelki senin vücudunun belirtisi bu şekildedir
Sadece idrar değil ben de kokuyorum benceIdrarinizda koku var mı??
Fitil gerçekten inanılmaz akıntı yapıyo ya hem yarım saatte ya da saatte bir günlük ped değiştiriyorum hem de kötü bi koku oluyoBende var fitil kokuyo bariz
Canım mide için gaviscon şurup kullanabilirsin zaten hamilelere verilen tek mide ilacı oBenim midemde acayip yanma var kizlar. İlaç da icemiyom. Üç gündür evde bogure bogure geziyorum... Varmı böyle olan.
Çokk teşekkür ederim canım benim amin darısı başına inşallahİnanın öyle mutlu oldum ki inşallah sağlıcakla kavuşma haberinizi alalım. Bende bu ay transfer olacağım ilk kez
Ahahah bu çok iyiymişSadece idrar değil ben de kokuyorum bence
Fitil gerçekten inanılmaz akıntı yapıyo ya hem yarım saatte ya da saatte bir günlük ped değiştiriyorum hem de kötü bi koku oluyo
Canım mide için gaviscon şurup kullanabilirsin zaten hamilelere verilen tek mide ilacı o
Çokk teşekkür ederim canım benim amin darısı başına inşallahbaşladı mı transfer sürecin?
Bende sol erkek diye biliyorumBu arada kızlar sol kasık ağrısı batması ve doluluk hissi olunca bebek kız, sağ kasık için bunlar olursa bebek erkek olurmuş biliyo musunuz doğru mu acaba?
Ben de duymuştum benim hep sol kasık batmam çok oluyor ama ara ara sağ da batıyor. Sadece bugün çok batmam olmadı 2 gündür lekelenmem oluyor hafif. O yüzden biraz endişeliyim aslında dün beta 2 katından fazla arttı ama yine de içim hiç rahat olmuyor. Doktorum progestan kapsül başlattı bakalım inşallah bu sefer sağlıkla ilerlerBu arada kızlar sol kasık ağrısı batması ve doluluk hissi olunca bebek kız, sağ kasık için bunlar olursa bebek erkek olurmuş biliyo musunuz doğru mu acaba?
Peki benim üç dört gün sağda oldu sonra solda oldu şimdi de değişiyo bi sağda bi solda. Benim bebek ne o zamanBu arada kızlar sol kasık ağrısı batması ve doluluk hissi olunca bebek kız, sağ kasık için bunlar olursa bebek erkek olurmuş biliyo musunuz doğru mu acaba?
Çift embriyoysa ikizdir belkiPeki benim üç dört gün sağda oldu sonra solda oldu şimdi de değişiyo bi sağda bi solda. Benim bebek ne o zaman
İyi bari ondan alayım. Çok berbat bir durum..Sadece idrar değil ben de kokuyorum bence
Fitil gerçekten inanılmaz akıntı yapıyo ya hem yarım saatte ya da saatte bir günlük ped değiştiriyorum hem de kötü bi koku oluyo
Canım mide için gaviscon şurup kullanabilirsin zaten hamilelere verilen tek mide ilacı o
Çokk teşekkür ederim canım benim amin darısı başına inşallahbaşladı mı transfer sürecin?
Uuuu iyi bir yorumdu buÇift embriyoysa ikizdir belki
Yok tek embriyoÇift embriyoysa ikizdir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?