Yerleşme kanamasıdır canım panik yapmaSelam kızlar
Benim bu gün 9. Günm idrarda pozitifi görmüştüm yazmştm az önce hafiften kanama başladı yani tam kanama gbi değl de hafif pembesi sürünce peçeteye geliyor çok şaşrdm doktora yazdm bilgi bekliyorum ama cok korkuyorum
Düşük ama artmış belki geç tutunmuştur ondan değer düşük çıkmıştır inşallah böyle kat kat artmaya devam ederKızlar ben yine yaptırdım test 2 gün önce 12.74 bugün 31.78 artmıs ama değer düşük gibi oldu galiba ya
Ama bundan emin değiliz nasl emin olucam cok kötüyümYerleşme kanamasıdır canım panik yapma
Yada direk hastaneye gidicem doktra sormadan dicem bu sefer olmaz nasl yapıcamAma bundan emin değiliz nasl emin olucam cok kötüyüm
Ay ben hep sol kız diye duymuştum hatta kasık ağrısı kız bel ağrısı erkek derler bilemedimBende sol erkek diye biliyorum
Bölündü belkiiiPeki benim üç dört gün sağda oldu sonra solda oldu şimdi de değişiyo bi sağda bi solda. Benim bebek ne o zaman
Olsunda sağlıklı hayırlı olsun , kızı erkeği yok , hepsi güzelAy ben hep sol kız diye duymuştum hatta kasık ağrısı kız bel ağrısı erkek derler bilemedim
Bölündü belkiii
Belki lekelenme oluyordur ,yerleşme sırasında olan ,kırmızı mı geldi ?Selam kızlar
Benim bu gün 9. Günm idrarda pozitifi görmüştüm yazmştm az önce hafiften kanama başladı yani tam kanama gbi değl de hafif pembesi sürünce peçeteye geliyor çok şaşrdm doktora yazdm bilgi bekliyorum ama cok korkuyorum
Bölünse çok sevinirim bir o kadar da şaşırırım bakalım ultrasonda öğrenicez artıkAy ben hep sol kız diye duymuştum hatta kasık ağrısı kız bel ağrısı erkek derler bilemedim
Bölündü belkiii
Benimde böyle oldu ama değerim normal artmıştı doktorum normal dedi yerleşme sırasında olabiliyormuş progestan kapsül verdi full yatıyorum bakalım benim de bu konuda endişem var ama doktor çok rahattı o yüzden biraz rahatım ama biraz da tedirginSelam kızlar
Emin değiliz ama sen iyi düşünmeye çalış çoğu kişi böyle kanamalar yaşayabiliyoAma bundan emin değiliz nasl emin olucam cok kötüyüm
Amin inşallah nerde bekleyen varsa hayırlısıyla versin RabbimDüşük ama artmış belki geç tutunmuştur ondan değer düşük çıkmıştır inşallah böyle kat kat artmaya devam eder
Tam kırmızı diyemem açık renk adetin iz başlarken gelir ya böyle leke gibi yada biterken tam kırmızı değil doktorum şimdi aradı 1 ad prolutex dha verdi hemn vur dedi 3 ad duphasyon dhaa içicem yani bu gün 6 suphasyon 3 prolutex vurdum yarın sbah doğruca hasyanuee teste gitcem.Belki lekelenme oluyordur ,yerleşme sırasında olan ,kırmızı mı geldi ?
Beni. Ki de şimdi aradı yarın 10. Gün yarın test vericektim notml de bu gün idrar da pzoitifti şimdi prolutex yani progestron iğnesi den 1 ad daha vur dedi ve 3 ad dha duphasyon iç dedi ve yaptk sbaah teste gidicem.Benimde böyle oldu ama değerim normal artmıştı doktorum normal dedi yerleşme sırasında olabiliyormuş progestan kapsül verdi full yatıyorum bakalım benim de bu konuda endişem var ama doktor çok rahattı o yüzden biraz rahatım ama biraz da tedirgin
Evet ben anlı cok ağladım ama doktr aradı progestron iğne vur hemen 1 ad daha dedi 3 ad te dupshayon al dedi yani toplam bu gün 3 ad prolutex ile 6 ad duphasyon içmiş oldm sbah hastaneye gidicemEmin değiliz ama sen iyi düşünmeye çalış çoğu kişi böyle kanamalar yaşayabiliyo
Aminn inşallah canimSadece idrar değil ben de kokuyorum bence
Fitil gerçekten inanılmaz akıntı yapıyo ya hem yarım saatte ya da saatte bir günlük ped değiştiriyorum hem de kötü bi koku oluyo
Canım mide için gaviscon şurup kullanabilirsin zaten hamilelere verilen tek mide ilacı o
Çokk teşekkür ederim canım benim amin darısı başına inşallahbaşladı mı transfer sürecin?
Progestan kapsülü alttan aldırdı bana şu an 2dir gelmiyor leke inşallah senin de kesilir bir an önce ama oluyormuş baya gezdim forumu ciddi anlamda bu şekilde çok yaşayan var ve kucağına çocuğunu alan da çok var inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olurBeni. Ki de şimdi aradı yarın 10. Gün yarın test vericektim notml de bu gün idrar da pzoitifti şimdi prolutex yani progestron iğnesi den 1 ad daha vur dedi ve 3 ad dha duphasyon iç dedi ve yaptk sbaah teste gidicem.
İnş benm de kesilir zaten sürekli gelmiyor bir fındk büyüklüğünde sadece silince leke geldi dur bakalm iğneleri vurdum ilaçları aldm yarın sbah doğruca gidicem kan vericem bakalmProgestan kapsülü alttan aldırdı bana şu an 2dir gelmiyor leke inşallah senin de kesilir bir an önce ama oluyormuş baya gezdim forumu ciddi anlamda bu şekilde çok yaşayan var ve kucağına çocuğunu alan da çok var inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Enteresan şekilde bnaa alttan kapsül vermiyor onun yerine günde 2 kez prolutex vurduruyorProgestan kapsülü alttan aldırdı bana şu an 2dir gelmiyor leke inşallah senin de kesilir bir an önce ama oluyormuş baya gezdim forumu ciddi anlamda bu şekilde çok yaşayan var ve kucağına çocuğunu alan da çok var inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
İnş benm de kesilir zaten sürekli gelmiyor bir fındk büyüklüğünde sadece silince leke geldi dur bakalm iğneleri vurdum ilaçları aldm yarın sbah doğruca gidicem kan vericem bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?