2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Yerleşme kanamasıdır canım panik yapma

Kızlar ben yine yaptırdım test 2 gün önce 12.74 bugün 31.78 artmıs ama değer düşük gibi oldu galiba ya
Düşük ama artmış belki geç tutunmuştur ondan değer düşük çıkmıştır inşallah böyle kat kat artmaya devam eder

Belki lekelenme oluyordur ,yerleşme sırasında olan ,kırmızı mı geldi ?

Benimde böyle oldu ama değerim normal artmıştı doktorum normal dedi yerleşme sırasında olabiliyormuş progestan kapsül verdi full yatıyorum bakalım benim de bu konuda endişem var ama doktor çok rahattı o yüzden biraz rahatım ama biraz da tedirgin

Belki lekelenme oluyordur ,yerleşme sırasında olan ,kırmızı mı geldi ?
Tam kırmızı diyemem açık renk adetin iz başlarken gelir ya böyle leke gibi yada biterken tam kırmızı değil doktorum şimdi aradı 1 ad prolutex dha verdi hemn vur dedi 3 ad duphasyon dhaa içicem yani bu gün 6 suphasyon 3 prolutex vurdum yarın sbah doğruca hasyanuee teste gitcem.

Beni. Ki de şimdi aradı yarın 10. Gün yarın test vericektim notml de bu gün idrar da pzoitifti şimdi prolutex yani progestron iğnesi den 1 ad daha vur dedi ve 3 ad dha duphasyon iç dedi ve yaptk sbaah teste gidicem.

Aminn inşallah canim mayısta yumurta toplama olmuştu. Pzt doktora gideceğim nasipse transfer için tedavi başlayacak. İlk başlamadan önce epey konuşmuştuk,cesaret vermistin

Beni. Ki de şimdi aradı yarın 10. Gün yarın test vericektim notml de bu gün idrar da pzoitifti şimdi prolutex yani progestron iğnesi den 1 ad daha vur dedi ve 3 ad dha duphasyon iç dedi ve yaptk sbaah teste gidicem.
Progestan kapsülü alttan aldırdı bana şu an 2dir gelmiyor leke inşallah senin de kesilir bir an önce ama oluyormuş baya gezdim forumu ciddi anlamda bu şekilde çok yaşayan var ve kucağına çocuğunu alan da çok var inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

İnş benm de kesilir zaten sürekli gelmiyor bir fındk büyüklüğünde sadece silince leke geldi dur bakalm iğneleri vurdum ilaçları aldm yarın sbah doğruca gidicem kan vericem bakalm

Enteresan şekilde bnaa alttan kapsül vermiyor onun yerine günde 2 kez prolutex vurduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…