- 17 Nisan 2021
- 152
- 204
- 53
Benim de bu gün 10ç gün beta 90 çıktı pazartesi tekrarlayacağız doktr iyi dedi aynı doktorda tedavi gören arkadaşm 12. Gün 150 iyi değeri ilk öyle öğrendi yani bebği şimdi 4naylık kızı değerden de ziayda güzel artması bu dönemde artk önmli bizm belki geç tutunmuş olabilir bnrim içim de cok rhatladı sişzn için de Cook sevindm rabbim sağllkla kucağımıza almayı nasip etsnKızlar
11.gün 81.64
13.gün 278.5
Şükürler olsun şimdi kese için beklemedeyim inşaAllah sorunsuz bi şekilde devam eder
Yaaa harikaaa insallah hemencecik sağlıkla görürsün keseyiiiiAy çok şükür senin de gözün aydınnnnnn ya ben de baya artmış diye öyle geliyo bilmiyorum ki aama doktor pazartesi keseyi bile görebiliriz değer böyle giderse dedi bi bakıcazçok heyecanlı Allah mutluluğumuzu daim etsin sağlıkla ilerletsin gruptaki bütünn kızlarıma nasip etsin
Benim de bu gün 10ç gün beta 90 çıktı pazartesi tekrarlayacağız doktr iyi dedi aynı doktorda tedavi gören arkadaşm 12. Gün 150 iyi değeri ilk öyle öğrendi yani bebği şimdi 4naylık kızı değerden de ziayda güzel artması bu dönemde artk önmli bizm belki geç tutunmuş olabilir bnrim içim de cok rhatladı sişzn için de Cook sevindm rabbim sağllkla kucağımıza almayı nasip etsnKızlar
11.gün 81.64
13.gün 278.5
Şükürler olsun şimdi kese için beklemedeyim inşaAllah sorunsuz bi şekilde devam eder
Güzel artışların olsun canımmBenim de bu gün 10ç gün beta 90 çıktı pazartesi tekrarlayacağız doktr iyi dedi aynı doktorda tedavi gören arkadaşm 12. Gün 150 iyi değeri ilk öyle öğrendi yani bebği şimdi 4naylık kızı değerden de ziayda güzel artması bu dönemde artk önmli bizm belki geç tutunmuş olabilir bnrim içim de cok rhatladı sişzn için de Cook sevindm rabbim sağllkla kucağımıza almayı nasip etsn
Yaa demi eveet çok iyi olurduuNisan ayi transfer olanlar bir tablo hazirlamisti topigin ilk sayfasindaydi keske bizimkindede olsaydi
Kaçıncı gününüz acaba bende 2 gün önce yaptım test tek çizgi çıktı. Moralim bozuldu pazartesi kan testi vercem ama tedirginim ya endişelenmeli miyim bilmiyorum keşke yapmasaydım dedim.
Silik goruyorum bendeKizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz
Var görüyorum bende insallah kanda güzel sonuçlar alırsınKizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz
İnşallahVar görüyorum bende insallah kanda güzel sonuçlar alırsın
Gayet görünüyor hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz
İnşallah. Herkes görsün cift çizgisini....Gayet görünüyor hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Yarasın bebişineKutlama yapiyom
Yarasın bebişe çizgi gözüküyor inşallah güzel sonuçlar alırsınKutlama yapiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?