2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar
11.gün 81.64
13.gün 278.5
Şükürler olsun şimdi kese için beklemedeyim inşaAllah sorunsuz bi şekilde devam eder
Benim de bu gün 10ç gün beta 90 çıktı pazartesi tekrarlayacağız doktr iyi dedi aynı doktorda tedavi gören arkadaşm 12. Gün 150 iyi değeri ilk öyle öğrendi yani bebği şimdi 4naylık kızı değerden de ziayda güzel artması bu dönemde artk önmli bizm belki geç tutunmuş olabilir bnrim içim de cok rhatladı sişzn için de Cook sevindm rabbim sağllkla kucağımıza almayı nasip etsn

Yaaa harikaaa insallah hemencecik sağlıkla görürsün keseyiiii Amin aminnn bekleyen herkeşe insallah Haziran ayı gerçekten bol pozitifli geldiii

Kızlar
11.gün 81.64
13.gün 278.5
Şükürler olsun şimdi kese için beklemedeyim inşaAllah sorunsuz bi şekilde devam eder
Benim de bu gün 10ç gün beta 90 çıktı pazartesi tekrarlayacağız doktr iyi dedi aynı doktorda tedavi gören arkadaşm 12. Gün 150 iyi değeri ilk öyle öğrendi yani bebği şimdi 4naylık kızı değerden de ziayda güzel artması bu dönemde artk önmli bizm belki geç tutunmuş olabilir bnrim içim de cok rhatladı sişzn için de Cook sevindm rabbim sağllkla kucağımıza almayı nasip etsn

Güzel artışların olsun canımm

Kızlar hamilelikte kullanılan vücut kremi önerisi olan var mı çatlak için yağ faln var biliyorum ama ben çatlak değil de normal işte el ayak vücut nemlendirmek için doğal içerikli krem arıyorum

Bugün 8 bitti. 9.gundeyim. benimde test gunu 5 temmuzda. Genel olarak 10.gunden sonra belli oluyomus diye okuyorum hep. Bı kaç gün daha beklicez
Kaçıncı gününüz acaba bende 2 gün önce yaptım test tek çizgi çıktı. Moralim bozuldu pazartesi kan testi vercem ama tedirginim ya endişelenmeli miyim bilmiyorum keşke yapmasaydım dedim.

Kizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz

Eklentiler

• IMG_20230701_140833.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20230701_140706.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20230701_140700.webp
    9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar lekelenmesi olanlar telaş yapmasın ben yaptım siz yapmayın doktorunuza danışın tabii ki çünkü bu sayede doktorum coraspini bıraktırdı ekstra progestan verdi o yüzden kendiliğinden geçmesini beklemeyin asla ama 3tür okuyorum genel anlamda bir şey olmadı. Bugün kan sonuçlarım çıktı değerlerim normal olarak artmaya devam ediyor yani endişe edecek durum yokmuş yerleşme kanaması imiş

Ben doğal içerikli ürün arayışına girdim siveno diye bi marka var bebekler içinde kullanılıyor içeriği baya temiz o markadan roll on siparişi verdim şimdi Trendyolda ikinci ürününe 1 TL yapmışlar bakmak isterseniz aklınızda olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…