İnşallah. Gerçekten aynı dönemde çok bebis olacak. Sağlıkla gelsin hepsi.Yarasın bebişineay çok heyecanlı inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı ilerlerse buradaki çoğu kişiyle doğumlarımız yakın zamanlarda olacak birbirimizle paylaşacak çok şeyimiz var daha
Bende aynı gün yapmıştım aynen tekrar korktum yapmayaBugün 8 bitti. 9.gundeyim. benimde test gunu 5 temmuzda. Genel olarak 10.gunden sonra belli oluyomus diye okuyorum hep. Bı kaç gün daha beklicez
Var gibi görünüyor ya ne güzel inşallah kan sonucu da güzel olur tebrik ederim şü didenKizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz
Evet çok güzel olurdu ama onu galiba topiği açan yapıyordu bizim topiği açan utkukus ortada yokKimler hamis kalmis cinsiyetleri belli oluncada yanlarina kiz erkek isaretlerdik :)
Onun transferi negatif çıktı, maalesef o bu topicte değil.Evet çok güzel olurdu ama onu galiba topiği açan yapıyordu bizim topiği açan utkukus ortada yok
CeraVe olabilir ben önceden de kullanıyordum yine onu kullanırımKızlar hamilelikte kullanılan vücut kremi önerisi olan var mı çatlak için yağ faln var biliyorum ama ben çatlak değil de normal işte el ayak vücut nemlendirmek için doğal içerikli krem arıyorum
Evet var canım hayırlısı olsunKizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz
Burada bi bakarımBen doğal içerikli ürün arayışına girdim siveno diye bi marka var bebekler içinde kullanılıyor içeriği baya temiz o markadan roll on siparişi verdim şimdi Trendyolda ikinci ürününe 1 TL yapmışlar bakmak isterseniz aklınızda olsun kızlar
Ben doğal içerikli ürün arayışına girdim siveno diye bi marka var bebekler içinde kullanılıyor içeriği baya temiz o markadan roll on siparişi verdim şimdi Trendyolda ikinci ürününe 1 TL yapmışlar bakmak isterseniz aklınızda olsun kızlar
Anladım hayırlısı olsun hakkında peki çizelgeyi başka biri yapamıyor muOnun transferi negatif çıktı, maalesef o bu topicte değil.
Bilemiyorum, adminler belki devreye girebilir, alternatif olarak 2024 Şubat anneleri topiğini takip ediyorum.Anladım hayırlısı olsun hakkında peki çizelgeyi başka biri yapamıyor mu
Var gibi canmKizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz
Ahahahah bende aylardır yemiyorum cipste değil özellikle pringles çekiyor canım geçen akşam almış eşim 5 tane korka korka yedim şimdi de almıyım yemiyim diye en üste koymuş o bana bakıyor ben onaAy bende aylardır cips yemiyorum ama olsa 3 paket yerim herhaldevalla tatlı annem ablam falan yaptıysa yiyorum
Bende baya zorlanıyorum cipse filan değil benim tatlı şeylere zaafım varBirde bişi dicem ben çok tatlı arıyorum ya öyle kuru kayısı falanda kesmiyor varmı yiyen bu dönemde birşey olur mu dersiniz ha bide pringlesbazı alışkanlıklar peşimi bırakmıyor korkudan yemiyorum da ama hep aklımda
Canım san sebastian istiyorAy bende aylardır cips yemiyorum ama olsa 3 paket yerim herhaldevalla tatlı annem ablam falan yaptıysa yiyorum
Sorma nolcak böyleBende baya zorlanıyorum cipse filan değil benim tatlı şeylere zaafım varama dün yedim ya
BencedeeSorma nolcak böyleçokta abartmadan yenilebilir sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?