2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Yarasın bebişine ay çok heyecanlı inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı ilerlerse buradaki çoğu kişiyle doğumlarımız yakın zamanlarda olacak birbirimizle paylaşacak çok şeyimiz var daha
İnşallah. Gerçekten aynı dönemde çok bebis olacak. Sağlıkla gelsin hepsi.

Kızlar hamilelikte kullanılan vücut kremi önerisi olan var mı çatlak için yağ faln var biliyorum ama ben çatlak değil de normal işte el ayak vücut nemlendirmek için doğal içerikli krem arıyorum
CeraVe olabilir ben önceden de kullanıyordum yine onu kullanırım

Burada bi bakarım

Birde bişi dicem ben çok tatlı arıyorum ya öyle kuru kayısı falanda kesmiyor varmı yiyen bu dönemde birşey olur mu dersiniz ha bide pringles bazı alışkanlıklar peşimi bırakmıyor korkudan yemiyorum da ama hep aklımda

Ay bende aylardır cips yemiyorum ama olsa 3 paket yerim herhalde valla tatlı annem ablam falan yaptıysa yiyorum

Ay bende aylardır cips yemiyorum ama olsa 3 paket yerim herhalde valla tatlı annem ablam falan yaptıysa yiyorum
Ahahahah bende aylardır yemiyorum cipste değil özellikle pringles çekiyor canım geçen akşam almış eşim 5 tane korka korka yedim şimdi de almıyım yemiyim diye en üste koymuş o bana bakıyor ben ona

Bende baya zorlanıyorum cipse filan değil benim tatlı şeylere zaafım var ama dün yedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…