Yok kuzu yemiyoruzBirde bişi dicem ben çok tatlı arıyorum ya öyle kuru kayısı falanda kesmiyor varmı yiyen bu dönemde birşey olur mu dersiniz ha bide pringlesbazı alışkanlıklar peşimi bırakmıyor korkudan yemiyorum da ama hep aklımda
Hiç miYok kuzu yemiyoruzgetirme aklina boyle seyler :)
Dimi katılıyorum abartmadan haftada bir böyle bi kaç kaşık çatal olur yani insanız sonuçta beBence abartmadan tatlı falan ev yapımı yenilebilir kendimize hamileliği zehir etmeyelim
Ben bu akşam suffle yemeği düşünüyorum yapıp yani yspıcak bişey yok tatlı çocuğa zararlı değil sonuçta sadece kilo kontrolü açısından önemli ona da dikkat etmek lazımDimi katılıyorum abartmadan haftada bir böyle bi kaç kaşık çatal olur yani insanız sonuçta be
Offff nurrr naptın sen öyle bayılırım bende evde yaparım hep ve efsane olurBen bu akşam suffle yemeği düşünüyorum yapıp yani yspıcak bişey yok tatlı çocuğa zararlı değil sonuçta sadece kilo kontrolü açısından önemli ona da dikkat etmek lazım
Valla gündüz o kadar sevmediğim tatsız şeyler yiyorum ki avakado çiğ badem falan o yüzden arada bir tatlı yemezsem bana daral gelirOffff nurrr naptın sen öyle bayılırım bende evde yaparım hep ve efsane olurafiyet şeker hatta şifa olsun canım bende yarın tatlı yemeyi planlıyorum inşallah
Ev yapimi olan hicbirseye karsi degilim. Hazir paketli seyler ben tercih etmemHiç mivalla helal olsun hadi cipsi geç tatlı mühim bence
O avakado kayisi kurusu ceviz labak cekirdegi derken midem doluyor sanki yemek istegim olmuyor ama annem yinede dayatiyor o faydali bu faydali diye :)Valla gündüz o kadar sevmediğim tatsız şeyler yiyorum ki avakado çiğ badem falan o yüzden arada bir tatlı yemezsem bana daral gelir
KatılıyorumValla gündüz o kadar sevmediğim tatsız şeyler yiyorum ki avakado çiğ badem falan o yüzden arada bir tatlı yemezsem bana daral gelir
Sen bi kanda ver benceKutlama yapiyom
Olması gerekeni yapıyorsun canımEv yapimi olan hicbirseye karsi degilim. Hazir paketli seyler ben tercih etmem
Şu dediklerinin hepsini bende tüketiyorum bu dönemde önemli gerçekten şaka bi yanaO avakado kayisi kurusu ceviz labak cekirdegi derken midem doluyor sanki yemek istegim olmuyor ama annem yinede dayatiyor o faydali bu faydali diye :)
Al benden de o kadar aralarda yediğim şeyler çok tıkıyo beni yemek yiyesim gelmiyor ama anne zoruO avakado kayisi kurusu ceviz labak cekirdegi derken midem doluyor sanki yemek istegim olmuyor ama annem yinede dayatiyor o faydali bu faydali diye :)
Millet hamileliğinin ilk 3 ayında zayıflıyor ama bu gidişle ben ilk aydan kilo alcam zaten kilo almaya çok meyilli bünyem var 2 gün fazla yiyim hemen tartıda 1 1.5 kilo fazla çıkarım
Belli olmaz 6. Haftadan sonra mide bulantısı falan başlarsa zayıflarız ilk 3 ayda bizde olmazsada alıcaz illaki yapacak birşey yok canım yine dikkatli besleniriz napalımMillet hamileliğinin ilk 3 ayında zayıflıyor ama bu gidişle ben ilk aydan kilo alcam zaten kilo almaya çok meyilli bünyem var 2 gün fazla yiyim hemen tartıda 1 1.5 kilo fazla çıkarım
Suan kac kiloyum bilmiyorum :)takip icin aslinda tartilmak lazim her ay 1- 1.5 kilo normal karsilaniyormus diye okudumŞu bebek sağlıkla doğsun da her şeye razıyım artık napıyım öncelik o
Aynen öyle canımŞu bebek sağlıkla doğsun da her şeye razıyım artık napıyım öncelik o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?