2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bence abartmadan tatlı falan ev yapımı yenilebilir kendimize hamileliği zehir etmeyelim

Dimi katılıyorum abartmadan haftada bir böyle bi kaç kaşık çatal olur yani insanız sonuçta be
Ben bu akşam suffle yemeği düşünüyorum yapıp yani yspıcak bişey yok tatlı çocuğa zararlı değil sonuçta sadece kilo kontrolü açısından önemli ona da dikkat etmek lazım

Ben bu akşam suffle yemeği düşünüyorum yapıp yani yspıcak bişey yok tatlı çocuğa zararlı değil sonuçta sadece kilo kontrolü açısından önemli ona da dikkat etmek lazım
Offff nurrr naptın sen öyle bayılırım bende evde yaparım hep ve efsane olur afiyet şeker hatta şifa olsun canım bende yarın tatlı yemeyi planlıyorum inşallah

Offff nurrr naptın sen öyle bayılırım bende evde yaparım hep ve efsane olur afiyet şeker hatta şifa olsun canım bende yarın tatlı yemeyi planlıyorum inşallah
Valla gündüz o kadar sevmediğim tatsız şeyler yiyorum ki avakado çiğ badem falan o yüzden arada bir tatlı yemezsem bana daral gelir

Millet hamileliğinin ilk 3 ayında zayıflıyor ama bu gidişle ben ilk aydan kilo alcam zaten kilo almaya çok meyilli bünyem var 2 gün fazla yiyim hemen tartıda 1 1.5 kilo fazla çıkarım

Millet hamileliğinin ilk 3 ayında zayıflıyor ama bu gidişle ben ilk aydan kilo alcam zaten kilo almaya çok meyilli bünyem var 2 gün fazla yiyim hemen tartıda 1 1.5 kilo fazla çıkarım
Belli olmaz 6. Haftadan sonra mide bulantısı falan başlarsa zayıflarız ilk 3 ayda bizde olmazsada alıcaz illaki yapacak birşey yok canım yine dikkatli besleniriz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…