- 2 Temmuz 2023
- 118
- 158
- 18
- 42
Hiç test yaptınız mı şimdiye kadar?Ben daha kan testini yapamadım, eşim ısrarla 4 ünü bekleyelim diyor , yarın aksam yola çıkacağız,eve gidince; sabahtan da sağlık ocağında kan tahlilimi yaptırırım inşallah, bugün denize girdim ama çok dikkatli bir şekilde umarim bir sey olmaz ( kac gundur dayandım bugun girdim), sürekli açlık hissediyorum ve bir de uykum geliyor nedense ?
Onun dışında karnım biraz şiş ve ara ara belime vuran sızı var, onun dışında bir şey hissetmiyorum
Evet 7. Gün yaptım ince bir çizgi vardı 1 inde , 4 ünde kan tahlili yaptır demişti doktorum şimdi onu bekliyorumHiç test yaptınız mı şimdiye kadar?
Hadi bakalım inşallah güzel bir değer çıkar canımBen daha kan testini yapamadım, eşim ısrarla 4 ünü bekleyelim diyor , yarın aksam yola çıkacağız,eve gidince; sabahtan da sağlık ocağında kan tahlilimi yaptırırım inşallah, bugün denize girdim ama çok dikkatli bir şekilde umarim bir sey olmaz ( kac gundur dayandım bugun girdim), sürekli açlık hissediyorum ve bir de uykum geliyor nedense ?
Onun dışında karnım biraz şiş ve ara ara belime vuran sızı var, onun dışında bir şey hissetmiyorum
İnşallah zaten bir şey kalmadı, yarın da yolda geçer, sonra hemen gider kan veririmHadi bakalım inşallah güzel bir değer çıkar canım
Evet öyle bizi de haberdar edersinİnşallah zaten bir şey kalmadı, yarın da yolda geçer, sonra hemen gider kan veririm
Çok heyecanlı bir süreçmiş
Hayırlı olsun canımm sağlıkla ilerlesin inşallah
Çook şükür
Saol canım sen naptınDarısı kan testine inşallah. Çok sevindim. Sağlıcakla devam etsin inşallah
Benim 5 temmuzda kan testi günü. Ama bugün yaptım ben tek çizgi çıktı. Ümidim yok pek ama başkalarinin yazılarını okudum. Kanda pozitif çıktığı halde idrarda negatif çıkma ihtimali de Oluyomus.. artık 5 temmuzu bekliyomSaol canım sen naptın
Benimde 5 temmuzBenim 5 temmuzda kan testi günü. Ama bugün yaptım ben tek çizgi çıktı. Ümidim yok pek ama başkalarinin yazılarını okudum. Kanda pozitif çıktığı halde idrarda negatif çıkma ihtimali de Oluyomus.. artık 5 temmuzu bekliyom
Hayırlısıni dileyelim hayırlısı olsun...Benimde 5 temmuz
Ben bugün çift çizgiyi doktoruma atınca idrarda çıkmayadabiliyor dedi bana haberin olsun canım
En hayırlısı hepimize nasip olsun inşallahHayırlısıni dileyelim hayırlısı olsun...
İnşallah... Bı daha deneriz olmazsa ölüm yok ya ucunda. Allah sağlık versin olur herşey ...En hayırlısı hepimize nasip olsun inşallah
Sanırım 6tanesi geldi çünkü 2tane 5AA 2tane 4BB 2 tanede 3 numaralı embriyolar olduğunu söylemişlerdi diğer ikisinin iyi olmadığını söylediler 5.güne gelmişler miydi bilmiyorum açıkçasıİnşallah kaç tane kaldı 5. Güne
Sanırım 6tanesi geldi çünkü 2tane 5AA 2tane 4BB 2 tanede 3 numaralı embriyolar olduğunu söylemişlerdi diğer ikisinin iyi olmadığını söylediler 5.güne gelmişler miydi bilmiyorum açıkçası
BenKızlar aranızda Mikroçipli tüp bebek yapıp hamile kalan var mı acaba
Gerçekten mi ne yaptınız anlatmanız mümkün mü meselaBensadece mikroçip değil bir sürü sey yapıldı ek önlemlerin tamamını alıcaz bunun üstü artık yok demişti doktorum
Benim acıbadem hadi baklam bu gün ikimizde Cook güzel haberler ile buraya gelelimAnadolu saglik merkezi John hopkins de. Kendi kadin hastalıkları uzmanim yonlendirdi oraya, frekansım da tuttu doktorla, cok ilgililer, cok anlayislilar, her aradığımda yazdığımda hemen yanıt alabiliyorum, peki ya Siz?
ElbettekiEvet öyle bizi de haberdar edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?