2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Nasıl merakla okudum sonuna kadar anlatamam Sizin adınıza çok sevindim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Benimde çift embriyo konmuştu 14.gün betam 1405 çıkmıştı üçüz olmamıştır herhalde demi ben tektir derken doktor ikiz olabilir diyordu çünkü

Ay bana doktorum ikiz olabilir üçüz olabilir hiç yorum yapmadı aslında değerime göre, hatta benim gibi olup tek olan da var 2 olan da var, rabbim taşıyacağımız şekilde hayırlı sağlıklı evlatlar versin gönlüne göre versin canım

Aminn aminnn 10 temmuzda öğreneceğim insallan zaman geçmeK bilmiyorrr

Senden bir gün önce transfer yaptırdım benim de üçüzler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, sürecinden bilgilendirmeyi unutmazsan sevinirim

Hamişş arkadaşlarım progeston fitil akıntınız ilk zamanlara göre azaldı mı sizindeee

Olmuş tabiii hayırlı olsun kanda güzel bi değer görürsün bu netlikle

Ben burdayım anne çizgisi bu maşallah. sağlıkla ilerlesin süreciniz inşallah. Tebrikler.

Olmaz olur mu baya net hemde maşallah sağlıkla kucağına al :)

Banada calismak zor geldi sabah igneleri yap fitili at isyerinde ilaclari yut evde bir haftada kalmak isterim ama bir yanim vicdanda yaptirmiyor degil . Kotu degilim ama isyerindekilerin hamis olarak pozitif bir ayricalikta yapcak adamlar degil

Banada calismak zor geldi sabah igneleri yap fitili at isyerinde ilaclari yut evde bir haftada kalmak isterim ama bir yanim vicdanda yaptirmiyor degil . Kotu degilim ama isyerindekilerin hamis olarak pozitif bir ayricalikta yapcak adamlar degil
evet zor gerçekten idare edebildiğimiz yere kadar edeceğiz yapacak birşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…