2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Transferin 2. Günü rahimde kıpırtı dolgunluk hareket hissettiniz mi

Evet sizinkini de duydum ben kötü bir şey duymadım doktorunuz hakkında bence iyi bir doktor kaç yumurta oluştu kaçı 5. Güne gitti
Ben 2 senedir evliyim. İki aşılamayı Hakan hoca da bir tanesini de Abdullah göymen de çipli yaptırdım hiç biri tutmadı. Yumurta takibi yaptım oda olmadı. Amh değerim hızla düştü. İki defa yumurta topladım. İlkinde 3 yumurta topladı ikisi döllendi. İki ay sonra tekrar toplma yaptık .üstelik depremin birinci günüydü. Narkoz verirken bile artçı deprem oluyordu. 5 yumurta sonucu 2 tane döllendi. 29 Mayıs ta da iki embriyo transfer edildi. Kese gördüm tekti. Perşembe de kalp atışını dinleyecem inşallah.
Şuan iki döllenmiş embriyom var.

Kızlar Haziranın 20si veya civarı transfer olanları kese için kaçıncı gün muayeneye çağırdı doktorunuz benim doktorum 17sinde direkt kalp atışı için çağırdı ama ben nasıl sabredeceğim o kadar

Transferin 2. Günü rahimde kıpırtı dolgunluk hareket hissettiniz mi
Ben ilk günlerinde değil ama 4 5. günden itibaren adet sancısı hissettim sonrasında da batmalar başladı ve 8 ve 9. günlerde yerleşme lekeleri geldi pembe ve kahverengi, ortalama 10. gününden beri de mide yanmam var her gün inşallah pozitif haber alırsın herkesin belirtisi farklı oluyor

19 haziranda transfer oldum perşembe günü kese kontrolü için çağırdı doktorum ben perşembeye kadar zor ediym Allah yardımcın olsun canım

Benim doktorum da öyle çağırdı ben 11.gün beta hcg yaptırdım bide 13.gün ondan 20 gün sonra çağırdı direk kalp atışı için ayın 18 inde gidicem de vakit geçmiyor kii

Benim doktorum da öyle çağırdı ben 11.gün beta hcg yaptırdım bide 13.gün ondan 20 gün sonra çağırdı direk kalp atışı için ayın 18 inde gidicem de vakit geçmiyor kii
Ayy demek ki aynı mantıkta doktorlarımız tekrar tekrar uğraşmak istemiyorlar mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…