- 23 Haziran 2023
- 121
- 42
- 13
- 32
tebrik ederimÇok heyecanlıyım 3. Gün embriyosu çift transferim oldu 9. Gün bugün bi cesaret test yaptım beta hcg kaçtır sizce
Benimde böyleydi 3.gün embriyosu 10.gündeydim 11.gün kan verdim 192 geldi hayırlı olsun tebriklerÇok heyecanlıyım 3. Gün embriyosu çift transferim oldu 9. Gün bugün bi cesaret test yaptım beta hcg kaçtır sizce
Transferin 4. Gününde gece fitil koyup yattıktan sonra alttan bıçak saplanır gibi oldu birkaç kez çığlık attım hatta, bi de adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara ama baştan beri oluyordu. Belirti mi bilmiyorum hormonlardan oluyor heralde.tebrik ederimbelirti olmus muydu
Teşekkür ederimgayet de goruluyo tebrik ederimhem de 5.gune gore cok net bence belirtiler oldu mi transfer sonrasi
Çatlatma iğnesi yok, dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane. Ya aslında bana da çok erken geldi, acaba çoğul gebelik midir5.gün için baya net gözüküyor çatlatma iğnesi olmadıysanız var gibi gözüküyo
Teşekkür ederimTebriklerr gayet net görünüyor hayırlı olsun
Çoğul da olabilir bu kadar erken belli olduğuna göre inşallah iki tane kese 2 tane bebiş görürsünÇatlatma iğnesi yok, dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane. Ya aslında bana da çok erken geldi, acaba çoğul gebelik midir
o bicak saplanir gibi olma bi kez mi oldu sadece bi de seyi sorucam fitil rahat giriyo muydu sey diyenler var eger fitil daha rahat giriyosa pozitif oluyo dogru mudur bilmiyorum tabiiTransferin 4. Gününde gece fitil koyup yattıktan sonra alttan bıçak saplanır gibi oldu birkaç kez çığlık attım hatta, bi de adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara ama baştan beri oluyordu. Belirti mi bilmiyorum hormonlardan oluyor heralde.
progestan fitil rahat giriyo muydu peki bi de o batma hissi surekli mi oldu sayili mi olduTeşekkür ederimvalla 5 gündür kendimi o kadar çok dinliyorum ki belirti olmayana bile belirti gözüyle baktım kasıkta iğne batması gibi sancılar ilk günden beri vardı mesela
İnşallahÇoğul da olabilir bu kadar erken belli olduğuna göre inşallah iki tane kese 2 tane bebiş görürsün
Yok kuzu o fitile aldanma ben hala kullaniyorum.ayni gunun sabahi rahat giriyor aksami zorlandigim gunler cok oldu o seni yaniltmasin.o bicak saplanir gibi olma bi kez mi oldu sadece bi de seyi sorucam fitil rahat giriyo muydu sey diyenler var eger fitil daha rahat giriyosa pozitif oluyo dogru mudur bilmiyorum tabii
di mi ondan belli olmaz ayy ne bileyim forumda oyle biseyler yazan gormustum de sonucu pozitif olanlara bi sorayim dedimYok kuzu o fitile aldanma ben hala kullaniyorum.ayni gunun sabahi rahat giriyor aksami zorlandigim gunler cok oldu o seni yaniltmasin.
Fitil hep aynıydı sanki ama o batma nerdeyse her gün oldu. Hatta bi ara vajinaya bıçak saplanır gibi olduprogestan fitil rahat giriyo muydu peki bi de o batma hissi surekli mi oldu sayili mi oldu
Evett bebek geliyor hayırlısı olsunnn :)Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz
Tek embriyo transferi miydi canım? Gözün aydınKızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz
Maşallah sağlıklı bir gebelik olsun beta kaçtır bilemem ama hamile olduğunu gösterecek bir değerdedir :)Çok heyecanlıyım 3. Gün embriyosu çift transferim oldu 9. Gün bugün bi cesaret test yaptım beta hcg kaçtır sizce
Yok kuzu o fitile aldanma ben hala kullaniyorum.ayni gunun sabahi rahat giriyor aksami zorlandigim gunler cok oldu o seni yaniltmasin.
Bence de ona bakma, ya aslında hiç bir şeye bakmamak lazım ama insan tutamıyor kendinidi mi ondan belli olmaz ayy ne bileyim forumda oyle biseyler yazan gormustum de sonucu pozitif olanlara bi sorayim dedim
Olabilir :)Çatlatma iğnesi yok, dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane. Ya aslında bana da çok erken geldi, acaba çoğul gebelik midir
Bende 3 temmuzda çift transfer oldum transfer günü dahil 6. Günümde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum belirtilerin oldu mu canım bende transfer gününden beri rahimde kıpırtı seğirme elektriklenme gibi hafif sancılar bir şey barıyormuş gibiBence de ona bakma, ya aslında hiç bir şeye bakmamak lazım ama insan tutamıyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?