Merhaba canım vajinal mi karından mı duydunuzEvet 7+0 da duydum kalp atışını. Siz de durumlar nedir? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıkla huzurla
Merak ediyorsan git ver ne olacakk içinde kalacağına gözünle görrrr canımmAynen böyle işte bende zor tutuyorum kendimi gitmemek için acaba kaç oldu diye merak ediyorum
Bi yandan da böylesi daha iyi diyorum kese gözükse bile kalp atışı olcak mı stresi yaşıcaz şimdi en azından 1 kere de öğrenicez bide benim doktorumun sekreteri değerin iyi olduğu için kese vardır diye düşünüyoruz direk kalp atışını duyabiliceğimiz tarihte çağırıyoruz dediAyy demek ki aynı mantıkta doktorlarımız tekrar tekrar uğraşmak istemiyorlar mı ne
Kalp atisini duyunca her hafta duymak isteyecez .artik doktor bir sal dicek bizeBi yandan da böylesi daha iyi diyorum kese gözükse bile kalp atışı olcak mı stresi yaşıcaz şimdi en azından 1 kere de öğrenicez bide benim doktorumun sekreteri değerin iyi olduğu için kese vardır diye düşünüyoruz direk kalp atışını duyabiliceğimiz tarihte çağırıyoruz dedi
Ben 6+4’te karından duydum mesela. Geç döllenme değilse duyuluyor.Merhaba canım vajinal mi karından mı duydunuz
Evet o yönden öyle tabiiBi yandan da böylesi daha iyi diyorum kese gözükse bile kalp atışı olcak mı stresi yaşıcaz şimdi en azından 1 kere de öğrenicez bide benim doktorumun sekreteri değerin iyi olduğu için kese vardır diye düşünüyoruz direk kalp atışını duyabiliceğimiz tarihte çağırıyoruz dedi
17 Temmuzda kese ve kalp atışı için gideceğim olamama kadar mutlaka gider yaptırırım dayanamamMerak ediyorsan git ver ne olacakk içinde kalacağına gözünle görrrr canımm
Bende dün aile hekimliğine gittim iğnemi yaptırmaya gebelik testi yapabilirmiyiz dedm sonuç ertesi gün çıkıyodu olsun dedm sonuç çıkana kadar 9 doğurdum evdeAynen böyle işte bende zor tutuyorum kendimi gitmemek için acaba kaç oldu diye merak ediyorum
Anladım canım bende göymende hamile kalmıştım sevdiğim bir doktor ama çok kalabalık diye gitmiyorumBen 2 senedir evliyim. İki aşılamayı Hakan hoca da bir tanesini de Abdullah göymen de çipli yaptırdım hiç biri tutmadı. Yumurta takibi yaptım oda olmadı. Amh değerim hızla düştü. İki defa yumurta topladım. İlkinde 3 yumurta topladı ikisi döllendi. İki ay sonra tekrar toplma yaptık .üstelik depremin birinci günüydü. Narkoz verirken bile artçı deprem oluyordu. 5 yumurta sonucu 2 tane döllendi. 29 Mayıs ta da iki embriyo transfer edildi. Kese gördüm tekti. Perşembe de kalp atışını dinleyecem inşallah.
Şuan iki döllenmiş embriyom var.
Zaten kalabalık diye bizim aşılamamız epey bir beklemişti.Anladım canım bende göymende hamile kalmıştım sevdiğim bir doktor ama çok kalabalık diye gitmiyorum
İnşallah kalp atışını da duyarsınız sağlıkla kucağınıza alırsınızZaten kalabalık diye bizim aşılamamız epey bir beklemişti.
İkisi de canimMerhaba canım vajinal mi karından mı duydunuz
Bende 5+1 de karından net keseleri gördüm bu gün 6+2 kese randevum var o yüzden merak etmiştimBen 6+4’te karından duydum mesela. Geç döllenme değilse duyuluyor.
Aminnn inşallahtebrikler. allah kucağınıza da almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah =)
gayet de goruluyo tebrik ederimKızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz
5.gün için baya net gözüküyor çatlatma iğnesi olmadıysanız var gibi gözüküyoKızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz
Bence beta çok düşük gelmez çünkü kaset testler daha yüksek değerleri gösteriyo genelde hayırlı olsun kan verirseniz daha da netleşirÇok heyecanlıyım 3. Gün embriyosu çift transferim oldu 9. Gün bugün bi cesaret test yaptım beta hcg kaçtır sizce
Tebriklerr gayet net görünüyor hayırlı olsunKızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?