2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Yani dediğim gibi kasıkta sancı oldu en belirgin. Ben testi hobi olsun diye yapıyordum 3.günden beri bugün gerçekten beklemiyordum bu sonucu

Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz
5.güne gayet net hayırlısı olsun inşaAllah
Çok heyecanlıyım 3. Gün embriyosu çift transferim oldu 9. Gün bugün bi cesaret test yaptım beta hcg kaçtır sizce
Kaset test daha yüksek seviyedeki betaları gösteriyor hayırlı olsun kanda daha net çıkar

o bicak saplanir gibi olma bi kez mi oldu sadece bi de seyi sorucam fitil rahat giriyo muydu sey diyenler var eger fitil daha rahat giriyosa pozitif oluyo dogru mudur bilmiyorum tabii
Batma seklinde birkaç kez pespese 1 dk içinde oldu bitti, ben fitili aparatla yerleştiriyorum hep rahat giriyordu zaten ama bi yumuşaklık var alt bölgemde

Kızlar aranızda sağlıkçı ya da benzer tahlili çıkan var mı . Anti cmv ıgg pozitif ne demek. Acil lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-05-12-40-50-265_com.google.android.apps.docs.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 60
Çok sevindim inşallah darısı başıma hayırlısıyla sizde kucağınıza alın bir arkadaşım 3 üz doğurdu 7 aylık doğdular şimdi üçüde sağlıklı bir şey soracaktım tüp bebek Mikroçipli mi genetiğe yolladınız mu kaç embiyo oluştur

Benim transferim 21inde olmuştu, bu cuma kese icin muayene var. Galiba bhcg değerine göre değişiyor günler.

Benim transferim 21inde olmuştu, bu cuma kese icin muayene var. Galiba bhcg değerine göre değişiyor günler.
Benim doktorum direkt kalp atışı için çağırdı ben cumartesi tüp bebek doktorum dışında özel bir hastanede doktorum var ona gideceğim. Zaten o beni tüp bebeğe yönlendirmişti bakalım asla dayanamam 17sine kadar inşallah Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize

Benide aynı şekilde 17 sinde çağırdı doktorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…