2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba eşim azospermi Tese ile sperm elde edildi yani mikroçip ile seçecek kadar bi malzeme yok elimizde ne yazık ki genetiğe yollamadık riske atmak istemedim. 13 yumurta da 9 döllendi 3. Gün 7 si gününde 2 geriden denildi son gün 4 adet kalmıştı 3 tane transfer edildi biri donduruldu

Erken gebelik testi yaptınız mı? Çift embriyo transferi miydi ? Belirtileriniz oldu mu :)
Evet 7.gün sabah yapmıştım ilk testi, silik çizgi çıkmıştı, günden güne belirginleşti. Çift embriyo transferiydi. Transferden 5 gün sonra gece şiddetli bir bel ağrısı olmuştu. Tabii belirti mi kullanılan ilaçların etkisi mi yine de emin olmak zor.

Merhaba hanımlar,
Bende 24 Haziran da transfer oldum.
2 tane 4.gün embriyosu transfer oldum.
Transferden sonraki 7. Gün kan testim 0.648 di çok ağladım tutmadı diye ama hemşire ve çevremdekiler hep çok erken diyor. İdrar testlerim de hep çok hayalet çizgi çıktı. Dün de kan verdim ama sonucu hala çıkmadı. Sizce yükselme olmuş olabilir mi

Kızlar kimyasal gebelikte beta hcg şu değere ulaşmaz gibi bir bilgi var mıdır? Yani yükseliş yavaş ama 1000’i geçti mesela. Yine de kimyasal olma ihtimali vardır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…