2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ya inş. Benim için bu bir mucize gerçekten Rabbim e şükürler olsun dua edin bana da hamilelerin duası kabul olur hatta bugün bir sürü vitamin aldım olmazsa kalite artsın da Kıbrıs’a giderim diyordum
Canim maalesef henüz hamile değilim, test günümü bekliyorum yine de dualarım hepimizle..Allah mi söyletti acaba sana
Hic birimiz birbirimizi tanımıyoruz fakat hepinizin amacı ve bu amaca ulaşmak için verilen maddi manevi çabaları, emekleri, hayalleri, umutları biliyoruz. Birbirimizin dilinden en iyi bizler anladığımız için hic tanimadigimiz halde dualarımızda hepimiz birbirimize yer veriyoruz. Hangi yorumu okusam guzellikler diliyorum, dua ediyorum hep.

Ben de çeyrek doz catlatma iğnesi yaptığım için erken gebelik testi vs yapmayı düşünmüyorum yanıltıcı olabilir diye. Zaten bir de 3. Gün embriyosu benim.
İnşallah senin yeni tutunuyordur canım o yüzden düşük değer çıkmıştır. Dilerim katlayarak devam etsin. Bu şekilde yükselen, katlayan cok okudum ama dediğin gibi catlatma iğnesi etkisini bilmiyoruz. 2 günde bir tekrarla, güzel haberlerini almayı diliyorum

ya umarım pozitiftir Allah söyletti belki de

Canım inşallah ya amin

değer yükseliyor geç olsunda tutunsun inşallahhh
Ya inş. Zorlu yollardan geçiyoruz maddi manevi mucize oldu ben beklemiyordum 3. Transferim sayısız tedavi milletin kısırmış gözüyle bakması umarım son olur bu yolda verdiğimiz çabaları Rabbim görür de yüzümüze güler inş. Sevinemiyorum fazla geç tutundu sağlıklı mı bu ne olur umarım herşey yolundadır

milletin ne dediğini hiç takmayın lütfen , herzaman birileri birşeyler söyler çünkü.. inşallah sağlıkla ilerler inşallah

Kızlar buralarda çok soru sordum benzer şekilde ama bilgim olmayınca merak ediyorum.kusura bakmayin tüp bebek icin adım attık biz genetik test verdik 3hafta snra çıkar dedi doktor özelde.snraki haftasında reglime denk geliyir yani temmuz başı sizce tedaviye başlar mi doktor.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…