- 8 Haziran 2023
- 128
- 117
- 18
Canim maalesef henüz hamile değilim, test günümü bekliyorumYa inş. Benim için bu bir mucize gerçekten Rabbim e şükürler olsundua edin bana da hamilelerin duası kabul olur hatta bugün bir sürü vitamin aldım olmazsa kalite artsın da Kıbrıs’a giderim diyordum
Ben de çeyrek doz catlatma iğnesi yaptığım için erken gebelik testi vs yapmayı düşünmüyorum yanıltıcı olabilir diye. Zaten bir de 3. Gün embriyosu benim.Canım 5.gün embriyosu benim. Ama ben transferden sonra yarım doz çatlatıcı iğne vuruldum doktor söylemişti. Şimdide 9,75 değerini iğneden dolayı mı böyle kan değeri çıktı diyor doktor. Umutsuz konuştu
Evet çok geç tutunmuş 3 gün önce 4 tü değer umarım sağlıklıdır10. gün değeriniz 27 mi 5. gün embriyosunda
ya umarım pozitiftir Allah söyletti belki deCanim maalesef henüz hamile değilim, test günümü bekliyorumyine de dualarım hepimizle..Allah mi söyletti acaba sana
Hic birimiz birbirimizi tanımıyoruz fakat hepinizin amacı ve bu amaca ulaşmak için verilen maddi manevi çabaları, emekleri, hayalleri, umutları biliyoruz. Birbirimizin dilinden en iyi bizler anladığımız için hic tanimadigimiz halde dualarımızda hepimiz birbirimize yer veriyoruz. Hangi yorumu okusam guzellikler diliyorum, dua ediyorum hep.
Canım inşallah ya aminBen de çeyrek doz catlatma iğnesi yaptığım için erken gebelik testi vs yapmayı düşünmüyorum yanıltıcı olabilir diye. Zaten bir de 3. Gün embriyosu benim.
İnşallah senin yeni tutunuyordur canım o yüzden düşük değer çıkmıştır. Dilerim katlayarak devam etsin. Bu şekilde yükselen, katlayan cok okudum ama dediğin gibi catlatma iğnesi etkisini bilmiyoruz. 2 günde bir tekrarla, güzel haberlerini almayı diliyorum
değer yükseliyor geç olsunda tutunsun inşallahhhEvet çok geç tutunmuş 3 gün önce 4 tü değer umarım sağlıklıdır
Ya inş. Zorlu yollardan geçiyoruz maddi manevi mucize oldu ben beklemiyordum 3. Transferim sayısız tedavi milletin kısırmış gözüyle bakması umarım son olurdeğer yükseliyor geç olsunda tutunsun inşallahhh
milletin ne dediğini hiç takmayın lütfen , herzaman birileri birşeyler söyler çünkü.. inşallah sağlıkla ilerler inşallahYa inş. Zorlu yollardan geçiyoruz maddi manevi mucize oldu ben beklemiyordum 3. Transferim sayısız tedavi milletin kısırmış gözüyle bakması umarım son olurbu yolda verdiğimiz çabaları Rabbim görür de yüzümüze güler inş. Sevinemiyorum fazla geç tutundu sağlıklı mı bu ne olur umarım herşey yolundadır
Kaçıncı günün canımtatlı yiyor musunuz kızlar ben bazen yiyorum daayrıca moralim bozuldu zaten ovülasyon testim negatif çıktı
6. günüm canım akşam vakti yapıverdim valla ovülasyon vardı sadeceKaçıncı günün canım
Benimde 6.gunum ama yapmaya cesaret edemedim yarın erken gebelik yapmayı dusunuyorum6. günüm canım akşam vakti yapıverdim valla ovülasyon vardı sadece
valla insanın canı sıkılıyor olumsuz olunca :) benim gebelik testim yok yapınca hemen yaz lütfenBenimde 6.gunum ama yapmaya cesaret edemedim yarın erken gebelik yapmayı dusunuyorum
ovulasyon da hiç mi çizgi çıkmadı. Yazarım canımvalla insanın canı sıkılıyor olumsuz olunca :) benim gebelik testim yok yapınca hemen yaz lütfen
az çıktı ,iki saat idrar kuralına da uymadım ama bilmiyorum acaba kaç gün öncesi belli oluyor ovülasyonda ...ovulasyon da hiç mi çizgi çıkmadı. Yazarım canım
Onu bende bilmiyorum canım ama üzülme sakın daha çok erkenaz çıktı ,iki saat idrar kuralına da uymadım ama bilmiyorum acaba kaç gün öncesi belli oluyor ovülasyonda ...
Aaa nasıl nakil yapıyorsunuz herhangi bir ücreti varmı hangi hastanede başlayacaksınızMuhtemelen bu ayın sonunda olacak benimde 7 embriyom var 2. Deneme olacak bahçecideydim farklı bir merkeze taşıyorum şimdi embriyoları
tmm canım insan zor dayanıyorOnu bende bilmiyorum canım ama üzülme sakın daha çok erken
İnşallahSelam kızlar bende dün regl oldum muhtemelen haziran başına denk gelecek transfer 4 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var. Hepimiz için güzel haberler aldığımız bir ay olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?