- 8 Haziran 2023
- 70
- 39
- 8
- 30
Kızlar buralarda çok soru sordum benzer şekilde ama bilgim olmayınca merak ediyorum.kusura bakmayintüp bebek icin adım attık biz genetik test verdik 3hafta snra çıkar dedi doktor özelde.snraki haftasında reglime denk geliyir yani temmuz başı sizce tedaviye başlar mi doktor.
Hayır önce sonucu bekler tahlilleri yapar, sorun nerden kaynaklı çözer, sonra tedaviye başlar. Aslında genetik testin sonucu çıkana kadar diğer tahlilleri yapabilirler, eşiniz için sprem ve kan sizin için kan tahlilleri vbKızlar buralarda çok soru sordum benzer şekilde ama bilgim olmayınca merak ediyorum.kusura bakmayintüp bebek icin adım attık biz genetik test verdik 3hafta snra çıkar dedi doktor özelde.snraki haftasında reglime denk geliyir yani temmuz başı sizce tedaviye başlar mi doktor.?
Perşembe günü sperm testine bakilcak,benim rahim filmi olcak canimH
Hayır önce sonucu bekler tahlilleri yapar, sorun nerden kaynaklı çözer, sonra tedaviye başlar. Aslında genetik testin sonucu çıkana kadar diğer tahlilleri yapabilirler, eşiniz için sprem ve kan sizin için kan tahlilleri vb
Hayır ücretsiz taşıdım ve transfer oldum çok şükürAaa nasıl nakil yapıyorsunuz herhangi bir ücreti varmı hangi hastanede başlayacaksınız
Tamamdır önce dediğim gibi sorunun kimde olduğu araştırılacak sonra ona göre tedaviniz başlayacak.Perşembe günü sperm testine bakilcak,benim rahim filmi olcak canim
Eşimde ileri hız düşük o yüzden başladık ama doktor yine test alalım dedi.1,5sene önce de bebeğimi kaybettim o yüzden genetik test bakalım dediTamamdır önce dediğim gibi sorunun kimde olduğu araştırılacak sonra ona göre tedaviniz başlayacak.
Ben canım3. Gün embriyosu olan var mı?
Merhaba :) aynı durumdayız sanırım bi kitle gibi parmağıma değiyor koyarken nedenini anlamadım. Gece biraz araştırdım bir kaç olan kişi okudum doktora sormuşlar önemli bişey değil demişler genel olarak, ama insan merak ediyorYani canım yanmıyor ama şişmiş şişkinlik var oramda cnm
Öncelikle nasılsın? Hangi gün oldun? nasıl gidiyor? neler hissediyorsun :)Ben canım
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım olsun test yapsınlar zamanla değerler değişiyor çünkü, sonuçlar netleşdikten sonra uygun tedaviyi doktorunuz söyler zaten, sabırlı olun, umudunuzu yitirmeyen güzel düşün güzel olsun inşallahEşimde ileri hız düşük o yüzden başladık ama doktor yine test alalım dedi.1,5sene önce de bebeğimi kaybettim o yüzden genetik test bakalım dedi
İnşallah canimGeçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım olsun test yapsınlar zamanla değerler değişiyor çünkü, sonuçlar netleşdikten sonra uygun tedaviyi doktorunuz söyler zaten, sabırlı olun, umudunuzu yitirmeyen güzel düşün güzel olsun inşallah
Şu anlık var , eğer kuruma çizgisi değilse tabi bende böyle bir çizgi görmüştüm 4.gün , yarın sabah tekrar yapınEki Görüntüle 3259888
Kızlar selam biliyorum çok erken transferimin 4. Günü çift embriyo silik çizgi var gibi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Merhabalar evet benim de aynı bu durumu yaşıyorum ilaçlardan olduğunu düşünmüştüm bugün test günüm birazdan kan vermeye gidicem umarım önemli bir durum değildirMerhaba :) aynı durumdayız sanırım bi kitle gibi parmağıma değiyor koyarken nedenini anlamadım. Gece biraz araştırdım bir kaç olan kişi okudum doktora sormuşlar önemli bişey değil demişler genel olarak, ama insan merak ediyorbelki ilaçlardan olmuştur diye düşünüyorum ama ilk tüp bebek denememde böyle bişey yaşamamıştım hayırlısı :)
İyiyim teşekkürler sen nasılsınÖncelikle nasılsın? Hangi gün oldun? nasıl gidiyor? neler hissediyorsun :)
Ben de Almanyadayim aynî dediğin gibi bi 10 dk yatırdı sonra kalktım eve geldiğim gibi tuvalete gittimBen bugünntransfer oldum . Doktor idrar torbası çok dolu transfer den sonra direk lavoboya git boşat dedi . Onunla bir alakası yok yani uzun çiş tutma veya tutmamak ile . Hatta almanyada transferden sonra sizi yatırmıyorlardatransfer oluyosunuz sonra çıkıyorsunuz .birde rahim neresi idrar torbası neresi
AyMerhabalar evet benim de aynı bu durumu yaşıyorum ilaçlardan olduğunu düşünmüştüm bugün test günüm birazdan kan vermeye gidicem umarım önemli bir durum değildir
Ben de iyiyim çok şükürİyiyim teşekkürler sen nasılsın5 haziranda oldum bugün 7. Günüm bugün güne melankoli başladım bilmiyorum 3-4-5 günlerde kasık ağrım olmuştu şuan hiç bişeyim yok karamsarlık içindeyim sen ne durumdasın ne zaman oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?