2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Aynen canım Allah ne derse o olur

Sizce bu ortada gölgemi var kızlar çizgi bira kaymış ortaya denk geliyor

Eklentiler

• IMG_3990.webp
    7 KB · Görüntüleme: 92
Pozitif sonuç alan arkadaşlar böyle adet olacak tarzda sancılarınız var mıydı acaba? Birde nelere dikkat ettiniz ne yediniz, içitiniz? bizimle de paylaşırsanız faydalanmış oluruz.
Kızlar ben bol bol su içip düzenli beslendim sabah yumurta süt avakodolu kahvaltı yaptım gün içerisinde bol bol çiğ badem ceviz incir fındık kabak çekirdeği tükettim onun dışında istirahat ettim iş yapmadım eğilme kalkma uzanma yapmadım.. Belirti olarak ben bütün belirtileri yaşadım lekelenmem oldu kasık ağrıları vs ama herkes belirti yaşayacak diye bişi yok lütfen belirti aramayın brlirtisiz hamiş olanda çok çünkü

Böyle uzanınca yada öksürüp hapşurınca sağ yada sol kasığa şiddetli batma hissi belirti olabilirmi

İnşallah sonucunuz pozitif olur hayırlısıyla Allah dualarımızı kabul etsin yardımcımız olsun

Bugün 6. Günüm test yapmadım, evde olsa yapardım :) belirtim yok sadece göğüslerim çok çok acıyor göğüsler ne durumda bayanlar
Vallaha ilk günüm gögüslerim yine ağrıyor .. gögüs ağrısı olduğu sürece iyi .. benim 4 cü transferim bundan öncekilerde tutmayınca böyle 9 günden itibaren felan gögüs ağrısı azalıyor

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bize de nasip olur, lekelenme kaçıncı gün oldu hatırlıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…