Lutinus fitil ve prolutex iğne kullanıyorum canimProgestan iğne ve fitil kullanıyor musun cnm ?
Aynen canım Allah ne derse o olurÜzülme canım artışı takip et. Benim 4. Denemem okadar çok üzüldüm ki her olmadığında ama elimizden bisey gelmiyo biz üzerimize duseni yapiyoruz gerisi Rabbime kalmış sakin içini karartıp umutsuzluğa kapılma.
Tamam ozaman benim göğüs ağrıların sebebi sanırım progestan iğne ve fitilden kaynaklı :)Lutinus fitil ve prolutex iğne kullanıyorum canim
Testte bi sorun var sankiSizce bu ortada gölgemi var kızlar çizgi bira kaymış ortaya denk geliyor
Evet kaymış gibiTestte bi sorun var sanki
Olabilir canım bu arada fitil artık çok zor gidyo bende canım yanıyorTamam ozaman benim göğüs ağrıların sebebi sanırım progestan iğne ve fitilden kaynaklı :)
Testte
evet maalesefOlabilir canım bu arada fitil artık çok zor gidyo bende canım yanıyorsizde de öyle mi
Kızlar ben bol bol su içip düzenli beslendim sabah yumurta süt avakodolu kahvaltı yaptım gün içerisinde bol bol çiğ badem ceviz incir fındık kabak çekirdeği tükettim onun dışında istirahat ettim iş yapmadım eğilme kalkma uzanma yapmadım.. Belirti olarak ben bütün belirtileri yaşadım lekelenmem oldu kasık ağrıları vs ama herkes belirti yaşayacak diye bişi yok lütfen belirti aramayın brlirtisiz hamiş olanda çok çünküPozitif sonuç alan arkadaşlar böyle adet olacak tarzda sancılarınız var mıydı acaba? Birde nelere dikkat ettiniz ne yediniz, içitiniz? bizimle de paylaşırsanız faydalanmış oluruz.
Böyle uzanınca yada öksürüp hapşurınca sağ yada sol kasığa şiddetli batma hissi belirti olabilirmiKızlar ben bol bol su içip düzenli beslendim sabah yumurta süt avakodolu kahvaltı yaptım gün içerisinde bol bol çiğ badem ceviz incir fındık kabak çekirdeği tükettim onun dışında istirahat ettim iş yapmadım eğilme kalkma uzanma yapmadım.. Belirti olarak ben bütün belirtileri yaşadım lekelenmem oldu kasık ağrıları vs ama herkes belirti yaşayacak diye bişi yok lütfen belirti aramayın brlirtisiz hamiş olanda çok çünkü
Geç tutunma olmuş olabilir. Bence artışı takip edin5.gün embriyosuydu bek hiç görmedim bu kadar düşük değerlerle başak sayfalara konu başlıklarına da baktım
Yani canım yanmıyor ama şişmiş şişkinlik var oramda cnmOlabilir canım bu arada fitil artık çok zor gidyo bende canım yanıyorsizde de öyle mi
İnşallah sonucunuz pozitif olur hayırlısıylaArkadaşlar benimde 4. Günüm kimsekere bişi diyememek çok kötü. Kıbrısta yaptırdım 3 embriyo transfer edildi 24 yaşındayım kanser geçirdiğim için 3 transfer oldu dualarınızı eksik etmeyin nolur allah hepimizin gönlüne göre versin
Oksapar, coraspin, imom, estrofem. Normalde bise antibiyotik verilecekti ama ben başka sebepten antibiyotik kullanmıştım 1 hafta öncesinde o yüzden iptal edildiAdet olduğunuzda hangi ilaçları verdiler transfer öncesi
Yerleşme ağrısı olabilir ama hapşırma tıksırma öksürme konusunda bu kadar kasmayın bişi olmazBöyle uzanınca yada öksürüp hapşurınca sağ yada sol kasığa şiddetli batma hissi belirti olabilirmi
Insallah bırbırımızle paylaşırızBenimde test günüm 19 haziran
Aynen banada öksürük ve hapşırıktan birsey olmaz denmişti hastanedeYerleşme ağrısı olabilir ama hapşırma tıksırma öksürme konusunda bu kadar kasmayın bişi olmaz
Vallaha ilk günüm gögüslerim yine ağrıyor .. gögüs ağrısı olduğu sürece iyi .. benim 4 cü transferim bundan öncekilerde tutmayınca böyle 9 günden itibaren felan gögüs ağrısı azalıyorBugün 6. Günüm test yapmadım, evde olsa yapardım :) belirtim yok sadece göğüslerim çok çok acıyorgöğüsler ne durumda bayanlar
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bize de nasip olur, lekelenme kaçıncı gün oldu hatırlıyor musun ?Kızlar ben bol bol su içip düzenli beslendim sabah yumurta süt avakodolu kahvaltı yaptım gün içerisinde bol bol çiğ badem ceviz incir fındık kabak çekirdeği tükettim onun dışında istirahat ettim iş yapmadım eğilme kalkma uzanma yapmadım.. Belirti olarak ben bütün belirtileri yaşadım lekelenmem oldu kasık ağrıları vs ama herkes belirti yaşayacak diye bişi yok lütfen belirti aramayın brlirtisiz hamiş olanda çok çünkü
Isınma ne canım anlamadım tam olarakÖksürme hapşırma zararlı değil diyorlar, ısınmayı bilemem ama iyi değil diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?