2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar benim 5. Gün bugün. Ne yaptıysam geçmeyen bir kabızım var. Kuru kayısı yedim, çiğ kuruyemişler, komposto, bol su, sağlıklı beslenme vs. Neredeyse hiç tuvalete çıkamadım, eşim de şişkinliğimin farkında sanırım stresten yapamıyorum. Benim bebişler umudu kesmiştir benden sanırım yola bensiz devam edeceksiniz. Test yapmadım ama umudum da yok açıkçası.

Ekmek pilav makarna vs yeme ya da çok az ye bol su iç meyve çok ye

Benim dondurulmuş embriyo canım 2. Transferim aynen ama içimde tuhaflık var

Kızlar günaydın nedense içimi bir olumsuzluk kapladı bu sabah transfer gününü saymazsak 7. Gündeyim değişik hissediyorum
Günaydın canim. Aynı his transferin 3. Gununden beri bende de var. 4. Tedavim ve yaştan kaynaklı olduğu için sanki rutine döndü yine olumsuz gibi hissediyorum. Gün yaklaştıkça da bu his artıyor. Belirti arama canim benim diğer negatiflerde daha yoğun kasik ağrısı, daha fazla göğüs ağrısı, daha çok şişkinlik vardi ama negatifti. Bu şekilde hassasiyetler hissedip pozitif olanlar da var. İlaçlar yan etkileri yanıltıyor, belirleyici değil etkiler

Canım bende ilk güne göre biraz zor olmaya başladı ama öyle çok şişkinliğim yok duphalac iç al içebilirsin demişlerdi

Allahım yüzümüze gülsün inşallah ya kendi dinlememek elde değil ben hep hayatım boyunca pozitif bir insan oldum taki bu 7. Güne gelene kadar tuhaf hissediyorum elimde değil ilk transferimde de 7. Günden sonra herşey kaybolmuştu o pozitifti ama kalp durmasıyla meleğim cennet kuşu oldu bu 2. Denemem olumsuz olursa nasıl kaldırırım bilmiyorum bugün çok melankolik oldum Allahım gönlümüzün muradını hayırlısı ile versin inşallah

Canim dur pes etme. Kabız olman değil, kabız olup cok ıkinma yapmadıysan korkma. Ayrıca çok uzun sürmüş neden duphalac içmeden. Doktoruna sorup, icebilirsin demiştik. Benim tüm transferlerimde bu ilacı vermişti doktorum şükür ben hiç kabız olmadım. Sen haraket de cok etmediğini söylemiştin bu bile kabız yapar. Ben günde yarım saat temposuz yavaş yürüyorum. Arada 10 dk evde yürüyorum saat tutup. İlacı Doktoruna sor ic lütfen. Kabız olmakla düşmez bebisler hemen pes etme.

Duphalac vermisti benim doktorum boyle durumlar icin size oyle bisey denmedi mi

Doktoruma haftasonu ulaşamadım. Aslında haftasonu da aktif sayılırdım, yürüyüş de yaptım dışarı çıktım biraz kafam dağılsın diye. Ama ne yaptıysam Çıkış olmadı

Canim ilaçların etkisi daha da duygusallastiriyor. Hormonlar alt üst oluyor. Seni anlıyorum, kayıp da yaşamışsın ama kötüyü cagirma. Senle ayni gün tarnsfer olmuşuz. Biraz daha sabretmemiz lazım. ben de normalde neşeli, eğlenceli, cok pozitif, hayata hep olumlu bakan, esprili biriyim ama o halimden eser yok transferden beri hem ilaçların etkisi hem de daha önceki yaşanan olumsuz sonuçlardan. Ama toparlamamiz lazım az kaldı.

Kabız olmanda ıkınmanda transferi etkilemez merak etme.Siz ne yaparsanız yapın sağlıklı bir Bebek ve sağlıklı bir rahimde tutunma olacaktır inşallah

Duygusallık had safhada. İlaçlardan ötürü çok normal

Merhaba, bende daha önce eşimle birlikte genetik test vermiştim herhangi bir problem çıkmadı. Sonuçta bir problem olmamasına rağmen doktorum embriyoları genetiğe göndereceğini söyledi (daha önce düşüğüm olduğu için). Sonuç gelince de direk o ay yumurta toplama işlemi yapıp gönderdik. İlk ay 1 embriyom gitti genetiğe transfere uygun bulunmadı. Sonraki ay 2 embriyom gitti sadece 1 tanesi sağlıklı geldi, şu an transfer hazırlığındayım onu transfer edecekler. Bende süreçler direk devam etti yani. Yumurta rezervim azo yüzden az yumurta çıkıyor.

Duphalac var sabah aç karına bir ölçek suyla karıştırıp için. Hemşire bana günde 3 kere içebilirsiniz demişti. O bence baya işine yarar onu deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…