2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar herkese merhaba benimde Perşembe günü trasnferim var ilk deneme çok heyecanlıyım kafam çok karışık ablamda 7 sene tüp bebek tedavisi gördü 8 9 kere denendi ablam genelde yattı dinlendi hep o yüzden bende mi öyle yapmalıyım bilemiyorum siz neler yapıyorsunuz inşallah herkes güzel sonuçlar alır

İyi akşamlar kader arkadaşlarım ben 1 Haziran da transferim olmuştu. Ben arada yazıyorum buraya umudumu kesmiştim olmadı diye 3. Denemem di 7. Gün 4 tü değerim 10. Gün 27 12. Gün 127 ye çıktı o kadar umutsuz olmama rağmen umudunuzu yitirmeyin 6 seneden sonra hatta değerim o kadar düşüktü ki üzülmüştüm geriden geliyor diye artıyor umarım haziran hepimize uğur getirir sağlıkla ilerler bebişlerimiz bekleyenlerin de umarım bebişleri onlarladır duam sizlerle

İlk günler mümkün mertebe dinlenin, ev içinde koşa yürüyüşler yapabilirsiniz. Doğal ve sağlıklı beslenin, dağlıkla ve çiğ kuruyemiş tüketebilirsiniz. 3. Günden sonra yavaş yavaş günlük yaşama dönüp ağır işlerden tamamen uzak durun.

Merhaba herkese Ben dün dondurulmuş embriyo transferi oldum, 3. gün embriyoları (çift transfer oldu). Hiçbir belirtim yok aslında ama bu akşam kasık sancım oluyor ara ara. Bu kadar erken olması normal değil diye düşünüyorum ama yine de tecrübeli olanlara sormak istedim. Bu benim ilk tüp bebek deneyimim çünkü. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin i bebisin. Kalp atışını gümbür gümbür duyarsın inşallah darısı bizlerin başına, biz hala test günümüzü bekliyoruz bu arada senin 5. Gün embriyosuydu değil mi ? Yanlış mi hatırlıyorum?

Çok tşk ederim darısı başınıza inş. Evet 5. Gündü iki embriyo transferi olmuştu. Hangisi tuttu bilmiyorum iyi kalite bir de orta kalite iki taneydi geç tutundu sanırım geriden geliyoruz ama toparlayacak inş

Merhaba hoş geldim aramıza canim
Canim sakın belirti var deyip, ilk günden test yapma kimisi daha transfer ertesi neredeyse test yapip pozitif değil diye üzülüyor, agliyor
Canim kasik ağrısı, kasıkta batmalar, göğüste hassasiyet ve dolgunluk, karında sislik durumları olabiliyor. Bir de duygusal değişimler. Bunlar tamamiyle aldığımız hormon iğne, ilaçlarının yan etkileri. Yani bunların olması ya da olmaması gebelik belirtisi ya da negatif belirtisi değil. Ben 7 Gün yaşadım belirti bugün 8. Gün Sadece göğüs dolgunlugu ve hassasiyeti var. İlk transferimde cok iğne ilaç takviyesi vardı test gününe kadar belirti yaşadım ama negatif cikti. Kimisi aynı belirtilerle gebe çıkabiliyor. Ya da hic belirti olmadan da gebelik yaşayan çok okudum. İnşallah pozitif haberini alırsın, bol şans diliyorum

İnşallah pozitifi görürsün, hayırlı haberlerini alırsın umarım canim.

Hepinizin yorumunu okurken gözlerimin dolması, hemen ağlamamın gelmesi kendimiz miş gibi sevinmemiz, ne farklı bir duygu. Gerçekten Rabbim bizi çok seviyor, bence biz onun seçilmiş anneleriyiz, maşallah canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.. darısı bize

Kozlar aşırı şişkinlik var, bunu çözebilen var mı?

İlaçların yan etkisi mi acaba? Sağlıklı beslenmek için de elimden geleni yapıyorum

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın . Belirtin nelerdi ? Benimde 4 cü denemem . 2 ci günündehim transferin hiç birşey hissetmiyorum çıldırmak üzereyim çok üzülüyorum dünde oturup ağladım öyle .

Sağlıklı da besleniyoruz, yürüyüş de yapıyoruz neden bu kadar fena bilemedim
Vallaha her sabah kahvaltıma dikkat ediyorum illaha yarım avokado yiyorum . Sonra ara öğün meyve yiyorum vs ama neden karın ağrısı gaz car anlamadım progestan yapıyor bence . Çünki ben başka birşey kullanmıyorum

Hoşbuldum Çok teşekkür ederim detaylı açıklamalar için Elbette test yapmayacağım günümü bekleyeceğim ama kramp olunca sormak istedim yine de. Bekleyen herkesin güzel haberleri gelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…