2023 İKİZ ANNELERİ

Kızlar nasıl gidiyor? Benim 12+2 oldu. Dün yoğun kanamam oldu. Hastaneye gittim bebeklerin kalp atışlarında bir sıkıntı yoktu. Dr ilaç verdi ve uzanıp dinlen dedi. Henüz cinsiyet öğrenemedim
Aaa çok geçmiş olsun canım. Gebeliğin başından beri hiç olmuş muydu kanama yada lekelenme. Nerden çıktı bu. Riskli bir gebelik mi geçiriyorsun

Aaa çok geçmiş olsun canım. Gebeliğin başından beri hiç olmuş muydu kanama yada lekelenme. Nerden çıktı bu. Riskli bir gebelik mi geçiriyorsun
İlk defa oldu canım. İlaç da kullanmıyordum öyle bir durum olmadığı için. Daha önce lekelenme de yaşamadım. Tek yumurta ikiz gebeliği olduğu için riskliydi

İlk defa oldu canım. İlaç da kullanmıyordum öyle bir durum olmadığı için. Daha önce lekelenme de yaşamadım. Tek yumurta ikiz gebeliği olduğu için riskliydi
Daha önce olmamış olmasj da avantajlı. İnşallah ilk ve son olur senin için canım. Ama kanama her zaman riskin habercisidir muhakkak bol istirahat et

Aynı duygular içindeyim. Rabbim hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin.. benim bugün 6+4 gün. Heyecanlıyım ..

Merhabalar bende ikizlere hamileyim tüp bebekle oldu 5.gün embriyosu iki tane transfer yapıldı ve iki kese de göründü ilk ultrasonda bebekler oluşmaya başlamış dedi doktor iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor 1 haftası bitti kaldı 1 haftaaa geçmek bilmiyor zaman çok heyecanlıyım inşallah ikisininde kalp atışlarını duyarız

Kızlar nasıl gidiyor? Benim 12+2 oldu. Dün yoğun kanamam oldu. Hastaneye gittim bebeklerin kalp atışlarında bir sıkıntı yoktu. Dr ilaç verdi ve uzanıp dinlen dedi. Henüz cinsiyet öğrenemedim
merhaba, benim de 14+6 da oldu kanamam. 2 gün hastanede yattım. sonrasında doktor lekelenmeler ve akıntılar bi süre devam edecektir dedi ama ben çok evham yaptım sanırım. bugün 15+5 olduk halen devam ediyor kahverengi lekelenme. bu arada progestan ve endol fitil kullanıyorum. siz de kullandınız mı ve lekelenme şikayetiniz geçti mi ?

en ufak sızı ağrı akıntı hemen moralimi yerle yeksan ediyor

Ben sadece Progestan fitil kullandım canım. Onu da 2 gece kullandım sonra kullanmadım. Kanamam tamamen geçti lekelenme olmadı.
Hiç moralini bozma canım. Stres kanamadan daha kötü. İnşallah lekelenmen bir an önce biter

Merhaba canim.Ben de 7 haftalik ikiz gebeyim.Cok sukur bir problem yox bebekler iyi,kalp atislari iyi,ama leke var bende.Bende 3 gun acilde yattim,dun ciktim.Ama simdi bakiyorum leke var yine.Hem de agri olduguzaman leke oluyor.Sende de agriylami oldu leke.Domtor keselerin etrafinda hematom var dedi

Merhaba sizde kanama ne kadar surdu.Neden dedi doktor.Ben de ikiz gebeyim 6+4 haftalik.Bende de lekelenme var kahverengi 3-4 gundur

merhaba, gebeliğin başlarında genelde oluyor kahverengi lekelenme hele ki ikizlerde. benim de olmuştu, duphaston kullandım sabah akşam geçti. biraz uzun sürdü geçmesi ama geçti. imkanınız varsa istirahat edin ve progesteron ilacınızı düzenli kullanın geçecektir. biraz zaman alıyor sadece.

Merhaba sizde kanama ne kadar surdu.Neden dedi doktor.Ben de ikiz gebeyim 6+4 haftalik.Bende de lekelenme var kahverengi 3-4 gundur
6-7 saat sürdü. Dr ilişkiden dolayı olabilir dedi ama ilişki yoktu. Ama ben o gün deterjan sıkarak duşakabin camlarını sildim. Yakından solumak zorunda kaldığım için etkilemiş olabilir diye düşündüm. İnşallah senin de geçer canım

InsaAllah gecer canim.Ben korkuyorum biraz,bakalim nasil olucak.Agrin oldugundami leke oldu sende yoksa agrisizmi oldu lekelenme

InsaAllah gecer canim benimde bakalim.Sende de agri sonrasimi oldu leke

Kızlar lütfen dikkat edin bu süreçte. Kanamasi olan ikiz gebelere sesleniyorum özellikle. Ağır iş fazla deterjanla temizlikten uzak durun. Herkese nasib olmaz bi güzellik yaşıyoruz. Kıymetini bilelim

Haklısın canım dikkat etmek gerekiyor. Benim hiç kanamam lekelenmem olmamıştı öncesinde. Ev taşıdım ağır iş yaptım yatak kaldırdım ama hiç sorun olmadı. O yüzden pek dikkat etmiyordum. Bir anda yoğun kanama yaşayınca dikkat etmeye başladım. Allah’a şükür şu an bir sorun yok.
Kızlar lütfen dikkat edin bu süreçte. Kanamasi olan ikiz gebelere sesleniyorum özellikle. Ağır iş fazla deterjanla temizlikten uzak durun. Herkese nasib olmaz bi güzellik yaşıyoruz. Kıymetini bilelim

InsaAllah gecer canim.Ben korkuyorum biraz,bakalim nasil olucak.Agrin oldugundami leke oldu sende yoksa agrisizmi oldu lekelenme
yani baya oldu o geçeli ama ağrı hatırlamıyorum. sizin haftanıza göre bakınca ağrı sızılar rahim büyümesinden kaynaklanıyor olabilir. zaten doktor hematom / kanama alanı demiş. bu çoğu gebede oluyor. ekstra bir şey olsa uyarırdı doktorunuz diye düşünüyorum.

ben de buna ek stresten uzak durmanızı hatırlatmak istiyorum. kanama yaşamak daha büyük stres. sizi strese sokan şeylerden uzaklaşın. eğilip doğrulmayın çookk zorda kalmadıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…