14.haftadaSen kacinci haftadasın
Haftamız yakin bende 13.5haftaligim14.haftada
Ben 20. Haftadayım canım daha önce gebeliğimde bir bebiek kaybetmiştim o dönemde travel bebek arabası almıştım. Şimdi onun yanına bitane daha alayım diyorum hiç kimse tavsiye etmiyor travel olanları çok ağır hantal diyorlar ama bakalım. Ben bu arada 4baby markalı ayırma birleştirme aparatlı ikiz bebek arabalarını çok hafif buldum beğendimMerhaba kızlar nasılsınız, ben 10. Haftaya girdim. Ufaktan alışverişe büyük eşyalardan başlayayım diyorum. Bebek arabası almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım. Siz benek arabası baktınız mı hiç? Marka model neye karar verdiniz? Bilgi paylaşımı yapabilir misiniz.
Canım benim karnım aşağıda 20-21 deyim. Doktorum tam açılma yok ama baskı var dedi öğretmenim heyet raporu verdiler sürekli dinlen dediArkadaşlar merhaba. Dün karnı erkenden asagilanan var mı benim gibi diye sormuştum. Bugün nst de sancım çıktı biraz ve serviks uzunluk 30 mm düşmüş. Endol kapsüle baslicam yarın. Daha 25 haftanın içindeyiz. Bebekler çok küçük. Benzer durumu olan var mı. Sancısı çıkan, serviksi kısalan falan. Bu arada hiç kalkmicaksin surekli yatma halinde olacağim
Bende öğretmenim bana da heyet raporu verdi. Hep yatmam gerektiğini söyledi. Yarın kontrolüm inşallah yine kısalma olmamıştır. Bende bide sürekli tekrarlatan vajinal enfeksiyon da var. Fitil kullanıp duruyorum ama fayda etmiyo. Sürekli sarı akıntım oluyor. Enfeksiyonda erken doğum riski yaratıyorCanım benim karnım aşağıda 20-21 deyim. Doktorum tam açılma yok ama baskı var dedi öğretmenim heyet raporu verdiler sürekli dinlen dedi
Ben dün çok kasılmam olunca bugün dayanamadım gittim iyi ki gitmişim rahim ağzımda gevşeme gördü bugün yatış yapıyorum hastaneye olmazsa serklaj yapılacak sanırımBende öğretmenim bana da heyet raporu verdi. Hep yatmam gerektiğini söyledi. Yarın kontrolüm inşallah yine kısalma olmamıştır. Bende bide sürekli tekrarlatan vajinal enfeksiyon da var. Fitil kullanıp duruyorum ama fayda etmiyo. Sürekli sarı akıntım oluyor. Enfeksiyonda erken doğum riski yaratıyor
Kızlar 20-21 haftalarda sancılarınız oldu mu. Karnım ve kasıklarımsa baskı gibi ağrılar var dün doktordaydım daha gitsem mi gitmesem mi kararsızım
Aynı dönemdeyiz. Çok iyi yapmışsınız dr gitmekle. Maalesef ikiz gebelik riskli gebelik statüsünde. Dikkat edin kendinize. Umarım sizin için herşey yoluna girerBen dün çok kasılmam olunca bugün dayanamadım gittim iyi ki gitmişim rahim ağzımda gevşeme gördü bugün yatış yapıyorum hastaneye olmazsa serklaj yapılacak sanırım
Çok çok geçmiş olsun canım benim bizi de durumundan haberdar et olur mu merak ediyorum durumunu. Kaç gün yatıracakmış son durumun nedirBen dün çok kasılmam olunca bugün dayanamadım gittim iyi ki gitmişim rahim ağzımda gevşeme gördü bugün yatış yapıyorum hastaneye olmazsa serklaj yapılacak sanırım
Canım bende epey olmuş girmeyeli gördüm şimdi. Bende 21.haftaya girdim ama ağrım yok çok şükür doktoruna göründün mü? Daha geçen hafta detaylıya girdim bende, rahim ağzından korkuyodum incelmişse diye 34mmdi 40mm çıkmış. Rahim büyüdüğü için olabilir mi yada adet zamanına denk geldide agrı mı yasadın acabaKızlar 20-21 haftalarda sancılarınız oldu mu. Karnım ve kasıklarımsa baskı gibi ağrılar var dün doktordaydım daha gitsem mi gitmesem mi kararsızım
Çok sağ olun.Aynı dönemdeyiz. Çok iyi yapmışsınız dr gitmekle. Maalesef ikiz gebelik riskli gebelik statüsünde. Dikkat edin kendinize. Umarım sizin için herşey yoluna girer
Gün geçtikçe açılma görülüyor. Serklaj ikizlerde iyi sonuç vermiyor dedi doktorum çok kararsız kaldı pesser diye bi halka varmış onu bulduk zar zor yarın muhtemelen onu rahim ağzına takacakmış. Tuvalet dışında hiç kalkmadan gittiğimiz yere kadar gideceğiz dediÇok çok geçmiş olsun canım benim bizi de durumundan haberdar et olur mu merak ediyorum durumunu. Kaç gün yatıracakmış son durumun nedir
Göründüm canım malesef o ağrılar rahmin açılması sebebiyleymiş, çok milimlik olsa da açılma başlamış şimdi önlem alacağız inşallah bakalım. İkiz gebelik çok zormuşCanım bende epey olmuş girmeyeli gördüm şimdi. Bende 21.haftaya girdim ama ağrım yok çok şükür doktoruna göründün mü? Daha geçen hafta detaylıya girdim bende, rahim ağzından korkuyodum incelmişse diye 34mmdi 40mm çıkmış. Rahim büyüdüğü için olabilir mi yada adet zamanına denk geldide agrı mı yasadın acaba
Canım çok geçmiş olsun, rabbim yardımcın olsun sürekli uzanmalısın iğneler verir doktor gerekli tedaviyi yapacaktır. Önlem alırlar. Çok dikkat et kendine güzel haberlerle gelGöründüm canım malesef o ağrılar rahmin açılması sebebiyleymiş, çok milimlik olsa da açılma başlamış şimdi önlem alacağız inşallah bakalım. İkiz gebelik çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?