2023 ikiz bekleyen anneler

Merhaba
Dün doktora gittim. 24.haftadayım. Rahim ağzı uzunluğu veya incelme olup olmadığını nasıl ölçüyor sizde? Bana şimdiye kadar bununla ilgili hiç bir şey söylemedi karın üstü ultrason yapılıyor sadece

Araç kullanan anne adayları kaçıncı haftaya kadar kullanmaya devam ettiniz. Ben 21. Haftadayım kullanıyorum.
Merhaba nasılsınız.Yolu yarilamissiniz bile.MasallahNasıl gidiyor,umarım herşey yolundadır.40. haftamda doğum yaptım ve araba kullandım.Son haftalarda mecbur kalmadıkça kullanmiyodum.Gobek rahatsız ediyordu.

Merhaba nasılsınız.Yolu yarilamissiniz bile.MasallahNasıl gidiyor,umarım herşey yolundadır.40. haftamda doğum yaptım ve araba kullandım.Son haftalarda mecbur kalmadıkça kullanmiyodum.Gobek rahatsız ediyordu.
Merhaba, yarıladık vallaaklıma geldiniz bi an herşey yolunda gayet güzel bir sorunumuz yok.ne güzel siz 40 haftayı tamamlamışsınız. Biz ne yapıcaz bakalım. İkizlerde erken gelme olasılığı varmış. Sağlıkla elleri ayakları düzgün olsunda bende araç koltuğunu en öne çekiyorum geçen gün bi baktım göbeğimle direksiyon arasında 3 parmak vardı

Sağlıkla vaktinde doğum yapicaksiniz.Hic şüpheniz olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…