- 22 Ocak 2023
- 39
- 112
- 8
- 43
Merhaba vaginal ultrason yaparak ölçüyor benim doktorumMerhaba
Dün doktora gittim. 24.haftadayım. Rahim ağzı uzunluğu veya incelme olup olmadığını nasıl ölçüyor sizde? Bana şimdiye kadar bununla ilgili hiç bir şey söylemedi karın üstü ultrason yapılıyor sadece
BenimdeMerhaba vaginal ultrason yaparak ölçüyor benim doktorum
MerhabaAraç kullanan anne adayları kaçıncı haftaya kadar kullanmaya devam ettiniz. Ben 21. Haftadayım kullanıyorum.
Merhaba, yarıladık vallaMerhabanasılsınız.Yolu yarilamissiniz bile.Masallah Nasıl gidiyor,umarım herşey yolundadır.40. haftamda doğum yaptım ve araba kullandım.Son haftalarda mecbur kalmadıkça kullanmiyodum.Gobek rahatsız ediyordu.
Sağlıkla vaktinde doğum yapicaksiniz.Hic şüpheniz olmasınMerhaba, yarıladık vallaaklıma geldiniz bi an herşey yolunda gayet güzel bir sorunumuz yok.ne güzel siz 40 haftayı tamamlamışsınız. Biz ne yapıcaz bakalım. İkizlerde erken gelme olasılığı varmış. Sağlıkla elleri ayakları düzgün olsunda bende araç koltuğunu en öne çekiyorum geçen gün bi baktım göbeğimle direksiyon arasında 3 parmak vardı
İnşallahSağlıkla vaktinde doğum yapicaksiniz.Hic şüpheniz olmasın
Ben 6+6 duydum canımMerhabalar hanımlar ikiz bebeklerde kalp atımı kaçıncı haftada duyulur
MasAllah geçen çarşamba gittim 4.2 idik bir ön gün sonra gibisinden konuştuk ama belli olur mu acep sizceBen 6+6 duydum canım
6+3 de gördük kalp atışınıMerhabalar hanımlar ikiz bebeklerde kalp atımı kaçıncı haftada duyulur
Teşekkür ederim6+3 de gördük kalp atışını
İnşallah duyarsınn kuzumMasAllah geçen çarşamba gittim 4.2 idik bir ön gün sonra gibisinden konuştuk ama belli olur mu acep sizce
Merhaba iyi bayramlar kuzum 24+127+5 ten selamlar. Nasılsınız kaç haftalık olduk. İyi bayramlar
Nasıl gidiyor gebelik canım.Merhaba iyi bayramlar kuzum 24+1
Kuzum agirlastim artık rahimde kisalma var dediler heran doğum olabilir dediler yatıyorum şuan evdeyim27+5 ten selaml. Nasılsınız kaç haftalık olduk. İyi bayramlar
Nasıl gidiyor gebelik canım.
24+5ten bizden de selamlar27+5 ten selamlar. Nasılsınız kaç haftalık olduk. İyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?