- 10 Ekim 2022
- 56
- 12
- 8
Tüylenme yaptı mı acabaİlk gebeligimde Paris clarins kullanmistim, hic çatlak olmadi. Hindistan cevizi yaği da kullanmistim. Bu gebeligimde simdiye kadat talniz hindistan cevizi yaği kullandim. Gebeliklerimde elimden geldigi kadar kimyasaldan uzak duruyorum
Yok canım o zamanlarda öyle pek şikayetim yoktu benim , yormamaya çalış kendini . Erkek bebek zor ya benim bir tanes erkek onun olduğu taraf beni çok zorluyor darbeleri daha sert , yapısal olarak da kıza göre daha iri oluyormuş senin durumun benden farklı olabilir yaniCikti canım benim ya bel ağrım çok oluyor agirlastim yolda yuruyunce ağrım oluyor seninde boylemiydi
Evet kuzum erkek bebekler daha iri diye bende duydum birden agirlastim kuzum doğum ne zaman tam olarakYok canım o zamanlarda öyle pek şikayetim yoktu benim , yormamaya çalış kendini . Erkek bebek zor ya benim bir tanes erkek onun olduğu taraf beni çok zorluyor darbeleri daha sert , yapısal olarak da kıza göre daha iri oluyormuş senin durumun benden farklı olabilir yani
İnşallah erken gelmezlerse daha 2 hafta varEvet kuzum erkek bebekler daha iri diye bende duydum birden agirlastim kuzum doğum ne zaman tam olarak
Yaaaa çok az kalmış maşallahİnşallah erken gelmezlerse daha 2 hafta var
Evet çok heyevanlıyımYaaaa çok az kalmış maşallah
Canım benim ya ayy şuan bende çok heyecanlandımEvet çok heyevanlıyım
İnşallah sağlıkla sıhhatle gelelim o günlere , paylaşırız tecrübelerimiziCanım benim ya ayy şuan bende çok heyecanlandımAllah'ın izniyle anlatırsın herşeyi
Amin inşallah kuzum amin inşallahİnşallah sağlıkla sıhhatle gelelim o günlere , paylaşırız tecrübelerimizi
Hayir yapmadiTüylenme yaptı mı acaba ?
Merhaba,Merhaba kızlar , 34+0’olduk bugün , muayeneye gittim . Rahim ağzı kapalı ama kız baskı çok yapıyor dedi . Nst de 10 dk da bir sancım çıktı , en ufak lekelenmede artan sancıların suyun vs gelirse hemen gel dedi . Ayağını uzat kalkma dedi , Canım çok sıkıldıbu durumu yaşayıp haftasını dolduran oldu mı acaba ??
İnşallah erken gelmezlerse daha 2 hafta var
Merhaba,
34 hafta ikiz gebelik için gayet iyi değil mi, doktorunuz ne diyor ben de bunu merak ediyorum hep, tabi ne kadar fazla kalırlarsa o kadar iyi ama sanki 34/35 çok da erken değil gibi anlıyorum okuduklarımdan.
Hayırlı doğumlar dilerim, darısı başımıza ben bugün tam 23. Haftaya başladım
Merhaba bugüne kavuşturana şükür tabi ki , ama öncelikli hedefimiz 34 ve doğum için uygun olanı 36 dedi doktorum . Biz daha ilkinde seendelemeye başlayınca ister istemez stres oluyor insanMerhaba,
34 hafta ikiz gebelik için gayet iyi değil mi, doktorunuz ne diyor ben de bunu merak ediyorum hep, tabi ne kadar fazla kalırlarsa o kadar iyi ama sanki 34/35 çok da erken değil gibi anlıyorum okuduklarımdan.
Hayırlı doğumlar dilerim, darısı başımıza ben bugün tam 23. Haftaya başladım
İnşallah canım teşekkürler , bizim doktorumuzunda ilk hedef için 34 daha sonrası 36.haftaydı . İnşallah bizde 36. Haftamızı görürüzİnsallah beklerler hayırlısıyla canım
İkiz gebelikte ilk hedef için 34 asıl hedef 37 diyor benim doktorum. Normal gebelikte 40 hafta sonrası görülebilen riskler ikiz gebeliklerde 38 civarı görülmeye baslayabildiğinden 37 sonrasına da cok sarkıtmak istemiyordu. Bu haftalar yine yeterince iyi çok şükür.
Ben 13 haftadayim bende senin gibiydim alistim artik dikkat etmeye calisiyorum oluruna biraktim ilk zamanlar surekli bi arasyirma icindeydimmerhaba benimde mono monoymuş ama çok tddirginim yeni öğrendim…7+3
Bu zaman zarfi icinde şükür daha iyiyim toparladım 13haftadayim perinatolog gozetimindeyim canim hala arada zar yok dojtor olsa bile yine buyuk risk bu gebelik tek plasente oldugu için galiba bende artık herşeyi allaha bırakıyorum dedigin gıbı rabbim verdiyse vardir bir bildigi insalllah bunuda selametle atlatiriz rabbim yardimci olsu herkeseNimet hn merhbaa, bende yeni öğrendim sayılır mono mono gebelik olduğumu. Sizde aynı durumdasınız ancak, bu zarın olmayışı en riskli gebelik grubunda yapıyor bizi şuan. Doktorlar ve burada deneyimli arkadaşlar; zarın 20. haftada bile görülebildiğini söylüyor. Veyahut görünmedi, çok fazla mono mono gebeliği sonucu yavrularını kucağına almış anneler var. Zorlu bir süreç bizi bekliyor gibi görünüyor ama demekki Rabim gücümüze güveniyorki, kaldırabileceğimizi biliyorki bunu bize nasip etti diye düşünmek bir nebzede olsa rahatlatır inşaallah. Ancak kanamanız varsa ben dr gitmenizi öneririm naçizane.
Ama çoğu kişi bu zari alttan bakınca felan gördü doktor bidaha hiç göremedi diyorBu zaman zarfi icinde şükür daha iyiyim toparladım 13haftadayim perinatolog gozetimindeyim canim hala arada zar yok dojtor olsa bile yine buyuk risk bu gebelik tek plasente oldugu için galiba bende artık herşeyi allaha bırakıyorum dedigin gıbı rabbim verdiyse vardir bir bildigi insalllah bunuda selametle atlatiriz rabbim yardimci olsu herkese
Ama çoğu kişi bu zari alttan bakınca felan gördü doktor bidaha hiç göremedi diyor
Belki sizinde zar vardır görünmüyordur rabbimin çok büyük mucizesi herşeyiyle aynı olan 2 evlat rabbim sağlıkla nasip e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?