2023 ikiz bekleyen anneler

Selam canim ne zaman ogrendin cift yumurta ikizi ben giruyorum ikiz oldugunu siz ilk iki kese giruldu bu doktor pek ilgilenmedi
Canım hayırlı olsun. Benim 5. Haftadan belli ikiz olduğu. Bazen cihaza göre daha geçte görülebilir. İlk haftalar anladığım kadarıyla doktorların bize söyleyeceği pek bişe yok. Kese var bebek var kalp atışı var. Bu kadar söyleyip yolluyorlar. İleri haftalar da bize söyleyeceği şeyler artacak gibi anlıyorum forumdaki annelerden. Doktoruna için sinmediyse değiştir tabi ama benim de ilk muayene de neredeyse hiç bişe söylememişlerdi

Selam canim ne zaman ogrendin cift yumurta ikizi ben giruyorum ikiz oldugunu siz ilk iki kese giruldu bu doktor pek ilgilenmedi
Ben çok anlamıyorum ultrason fotoğrafından ama sanki diğer görüntü gaz gibi geldi bana. Bi tane kese gibi. İnşallah ben yanlış biliyor ve yanılıyorumdur eğer ikiz istiyorsan ikisi de seninledir

Merhaba kızlar , 34+0’olduk bugün , muayeneye gittim . Rahim ağzı kapalı ama kız baskı çok yapıyor dedi . Nst de 10 dk da bir sancım çıktı , en ufak lekelenmede artan sancıların suyun vs gelirse hemen gel dedi . Ayağını uzat kalkma dedi , Canım çok sıkıldı bu durumu yaşayıp haftasını dolduran oldu mı acaba ??

Sağlıkla vaktinda rabbim kucağına almayı nasip etsin birtsnem

Canım birşey sorucam sana benim ayağım çok sismis neden acaba 21 haftalik olduk
Daha çok erken ayağının şişmesi için canım , bildiğim kadarıyla sen fazla kiloda almadın . Ayakta çok mu kaldın acaba, ve ya tuz - turşu gibi şeyleri tüketimin mi arttı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…