Canım hayırlı olsun. Benim 5. Haftadan belli ikiz olduğu. Bazen cihaza göre daha geçte görülebilir. İlk haftalar anladığım kadarıyla doktorların bize söyleyeceği pek bişe yok. Kese var bebek var kalp atışı var. Bu kadar söyleyip yolluyorlar. İleri haftalar da bize söyleyeceği şeyler artacak gibi anlıyorum forumdaki annelerden. Doktoruna için sinmediyse değiştir tabi ama benim de ilk muayene de neredeyse hiç bişe söylememişlerdiSelam canim ne zaman ogrendin cift yumurta ikizi ben giruyorum ikiz oldugunu siz ilk iki kese giruldu bu doktor pek ilgilenmedi
Ben çok anlamıyorum ultrason fotoğrafından ama sanki diğer görüntü gaz gibi geldi bana. Bi tane kese gibi. İnşallah ben yanlış biliyor ve yanılıyorumdur eğer ikiz istiyorsan ikisi de seninledirSelam canim ne zaman ogrendin cift yumurta ikizi ben giruyorum ikiz oldugunu siz ilk iki kese giruldu bu doktor pek ilgilenmedi
Sağlıkla vaktinda rabbim kucağına almayı nasip etsin birtsnemMerhaba kızlar , 34+0’olduk bugün , muayeneye gittim . Rahim ağzı kapalı ama kız baskı çok yapıyor dedi . Nst de 10 dk da bir sancım çıktı , en ufak lekelenmede artan sancıların suyun vs gelirse hemen gel dedi . Ayağını uzat kalkma dedi , Canım çok sıkıldıbu durumu yaşayıp haftasını dolduran oldu mı acaba ??
2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
10 + haftalardan selamlar benimde ikiz
Ağzımın tadı çok bozuk tiksinme öğürme var aşırı derece de 10 gün sora perinatolojiye gideceğim bakalım sağlıkla devam eder inşallah herkesinki
Merhaba bende 27 haftalık ikiz annesiyim rabim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba sağlıkla insallah alırsınız kucaginiza bende 21 haftaligimMerhaba bende 27 haftalık ikiz annesiyim rabim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn inşallah canımmSağlıkla vaktinda rabbim kucağına almayı nasip etsin birtsnem
Canım birşey sorucam sana benim ayağım çok sismis neden acaba 21 haftalik oldukAminn inşallah canımm
Daha çok erken ayağının şişmesi için canım , bildiğim kadarıyla sen fazla kiloda almadın . Ayakta çok mu kaldın acaba, ve ya tuz - turşu gibi şeyleri tüketimin mi arttı ?Canım birşey sorucam sana benim ayağım çok sismis neden acaba 21 haftalik olduk
Tuzlu yedim kuzumDaha çok erken ayağının şişmesi için canım , bildiğim kadarıyla sen fazla kiloda almadın . Ayakta çok mu kaldın acaba, ve ya tuz - turşu gibi şeyleri tüketimin mi arttı ?
Bol su iç , ayaklarının altına yastık al uzat . Çok sürmez iner şişiTuzlu yedim kuzumCok sis nasıl iner
Allah razı olsun birtanem senin nasıl gidiyorBol su iç , ayaklarının altına yastık al uzat . Çok sürmez iner şişi
Zor geçiyor bu aralar , dinleniyorum yatıyorum 2 gündür . Karnımda tutmaya çalışıyorum bebişleriAllah razı olsun birtanem senin nasıl gidiyor
Yerim ben onları ama kuzum sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahZor geçiyor bu aralar , dinleniyorum yatıyorum 2 gündür . Karnımda tutmaya çalışıyorum bebişleri
Canımsınn amin inşallahYerim ben onları ama kuzum sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cikti canım benim ya bel ağrım çok oluyor agirlastim yolda yuruyunce ağrım oluyor seninde boylemiydiCanımsınn amin inşallahsenin nasıl gidiyor karnın çıkmıştır şimdi
Tüylenme yaptı mı acaba ?Ben vücudumu hindistan cevizi yağiyla nemlendiriyorum. Çatlama önleyici olduğunu da duymustum. Temiz içerikli başka ürün bulsam onu da kullanmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?