24. Hafta için her an doğum olabilir nedemek. Nasıl olacakKuzum agirlastim artık rahimde kisalma var dediler heran doğum olabilir dediler yatıyorum şuan evdeyim
Rahimde çok kısalma var24. Hafta için her an doğum olabilir nedemek. Nasıl olacak
Rahim agzından oluyo galıba bende tam bilmiyorum o durumu24. Hafta için her an doğum olabilir nedemek. Nasıl olacak
Kısalma kuzumRahim agzından oluyo galıba bende tam bilmiyorum o durumu
Neden oluyor kasılmaRahimde çok kısalma var
Kısalma kaçıncı haftadan sonra oluyor kuzum ben hep duyuyorum ama ne oldugunu bilmiyorumKısalma kuzum
Kuzum bebekler baskı yaptigi için açılma oluyor bana halka taktılar ama faydası yok hala aynı yine kısalmış bakalım nolacakKısalma kaçıncı haftadan sonra oluyor kuzum ben hep duyuyorum ama ne oldugunu bilmiyorum
Dikişte atıyolar onu duydum ben. Kaçıncı haftada başlıyo bu durum? Bacaklarını yukarı kaldırıp yat canım hiç kalkmaKuzum bebekler baskı yaptigi için açılma oluyor bana halka taktılar ama faydası yok hala aynı yine kısalmış bakalım nolacak
Dikiş konuştular riskli dediler ikizlerdeDikişte atıyolar onu duydum ben. Kaçıncı haftada başlıyo bu durum? Bacaklarını yukarı kaldırıp yat canım hiç kalkma
Dogrudur ben bi doktoruma sordum bu durumu şimdiden konuşmaya gerek yok ikizlerde gebelik sekeri ve gebelik tansıyonu olur ilk 3 ay buna bakıcaz mı dedi ne bişeyler dedi ama tam anlayamadım zaten daha keseleri yeni gordum cok başlardayım. Benım bildiğim sürekli yatman lazım kabız olmamak için kayısı hoşafı ye bol bolDikiş konuştular riskli dediler ikizlerde
Ben yatış yapıyorum hala doktorum bir iki saat içinde yine değerlendirecekmiş canım artık pesser komple işe yaramıyorsa çok işe yarayacağını düşünmesem de tüm risklere rağmen istemeyerek de olsa dikiş atabilirim dediDikiş konuştular riskli dediler ikizlerde
Benim.domtorum dikişler patlayabilir kanaman suyun gelebilir dediler o yüzden yapmıyorlarBen yatış yapıyorum hala doktorum bir iki saat içinde yine değerlendirecekmiş canım artık pesser komple işe yaramıyorsa çok işe yarayacağını düşünmesem de tüm risklere rağmen istemeyerek de olsa dikiş atabilirim dedi
Ne olacak bilmiyorum valla artık, yaptırsam bi umut belki yaptırmasam göz göre göre doğum olacak. Pes ettim allaha bıraktım canımBenim.domtorum dikişler patlayabilir kanaman suyun gelebilir dediler o yüzden yapmıyorlar
Bende kuzum vallaha inşallah 27 felan gorsemde iyi vallaha bak yaNe olacak bilmiyorum valla artık, yaptırsam bi umut belki yaptırmasam göz göre göre doğum olacak. Pes ettim allaha bıraktım canım
Hay allah inşallah bir an önce herşey yoluna girerRahimde çok kısalma var
İnşallah kuzum inşallah amin sen kaç haftaliksinHay allah inşallah bir an önce herşey yoluna girer
22. Haftamız bitti çok şükürİnşallah kuzum inşallah amin sen kaç haftaliksin
Canım karar verildimi dikiseNe olacak bilmiyorum valla artık, yaptırsam bi umut belki yaptırmasam göz göre göre doğum olacak. Pes ettim allaha bıraktım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?