- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Kaç haftalıktın canım? Benımde oyle karın agrım oluncada ilaç alıyorum bulanti dada ilaç alıyorum şükür 2 3 saat %50 iyi oluyorum. Hiç damak tadım yok zaten canım hiç bişey istemıyo ama acıkıyorum cok degısık bir hal içindeyımKizlar benim karin agrim ve mide bulantim gecmiyor surekli yatiyorum hic iyi degilim . Bilanti ilaci da kullaniyorum . Ne zaman gececek ya biktim ruh gibiyim resmen
12 haftalik . Agri kesici ilac iciliyor mu? Gercekten agliyorum artikKaç haftalıktın canım? Benımde oyle karın agrım oluncada ilaç alıyorum bulanti dada ilaç alıyorum şükür 2 3 saat %50 iyi oluyorum. Hiç damak tadım yok zaten canım hiç bişey istemıyo ama acıkıyorum cok degısık bir hal içindeyım
Çok üzüldüm çok takip ediyorum hepinizi ben 8+3te kaybettim bebeğimi Allah kalbine ferahlık versinKızlar ben bugün 1 sabah 1 de akşamüstü iki defa normal doğum yaptım. Belli bir şeydi daha fazka kaçınamadık iki bebeğimi de kaybettim. Allah hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah.
Günaydın ben 19. Haftadayim sırt ağrım çok fazla oturmaya gelmiyor hiç. Onun harici iyiyim ama çok şükürGuanydin kızlar nasıl gidiyor gebelik
Saglikla rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim bende yatarak geciiryorum erken doğum dediler rahim kisalmis halka taktilsr heran doğum olabilirmiş korkuyorum çok 25+0Günaydın ben 19. Haftadayim sırt ağrım çok fazla oturmaya gelmiyor hiç. Onun harici iyiyim ama çok şükürsenin nasıl gidiyor
Kasılmaların yoksa korkma canımSaglikla rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim bende yatarak geciiryorum erken doğum dediler rahim kisalmis halka taktilsr heran doğum olabilirmiş korkuyorum çok 25+0
Sen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Ne kadar kalırsa içerde o kadar kâr hiç kalkma doğrusunu yapıyorsun. Allah gücünü kuvvetini arttırsinSaglikla rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim bende yatarak geciiryorum erken doğum dediler rahim kisalmis halka taktilsr heran doğum olabilirmiş korkuyorum çok 25+0
Amin amin amin kuzumSen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Ne kadar kalırsa içerde o kadar kâr hiç kalkma doğrusunu yapıyorsun. Allah gücünü kuvvetini arttırsin
Bende 2 gün çok ciddi baş ağrısı yaşadım. Dr parol içebilirsin demişti12 haftalik . Agri kesici ilac iciliyor mu? Gercekten agliyorum artikkucuk kizim var 2.5 yasinda ona bakamiyorum bile kayinvalidem bakiyor sagolsun. Ayni seyleri hissediyor ve yasiyorum dilimi koparip atacam yani cok kotu ne yesem dilime yapisiyor sanki surekli fircaliyorum . Kusmamda var . Yuzumu gorseniz bembeyaz oldu gozlerim çöktü dik bir sekilde yuruyemiyorum . Allah'im yardim etsin hepimize . Kizimda da 4 ay surmustu o da cok kotu gecmisti .
İnanılmaz ben de 19+4 iki kız bebeğe hamileyimMerhaba kızlar bende 19+4 ıkızlere hamıleyım bı kız bı oğlanKızımın hareketlerını 3-4 gundur hıssedemıyorum sankı yada emın olamıyorum oğlumun hareketlerını net hıssedıyorum ama hafta olarak erken oldugu ıcın mı acaba
Ben degısmıyor dıye bılıyorumİnanılmaz ben de 19+4 iki kız bebeğe hamileyimhangi hareket hangi bebeğe ait bunu nasıl anlayabiliyorsunuz ? Çünkü bebeklerin yerleri değişiyor diye biliyorum
Benimde aşağıda ve yukarıda şeklinde kızlar. Alttaki kız daha büyüktü ölçümlerde. Sonra üstteki büyük çıktı aa dedim diğerini geçmiş falan diyince doktor yerleri değişir demiştiBen degısmıyor dıye bılıyorumsağda erkek solda kız var demıstı doktor ama dedıgınız gıbı yerlerı degısıyosa endıselenmeyım
Senınkıler alt üst oldugu ıcın mı acaba yer degıstırır dedı benımkıler bırı sağda bırı soldaBenimde aşağıda ve yukarıda şeklinde kızlar. Alttaki kız daha büyüktü ölçümlerde. Sonra üstteki büyük çıktı aa dedim diğerini geçmiş falan diyince doktor yerleri değişir demişti
Benim de oğlum sağda, kızım solda duruyor. Yerleri değişmiyor. Ama yönleri değişiyor diye biliyorum. Yani bazen kız oğlanın tarafına doğru yan yatıyor. Baş yönleri pozisyonları değişebiliyor. O yüzden tam sağa veya tam sola hareketler dışında ortalardan gelen hareket hangisine ait anlaşılmıyor benceSenınkıler alt üst oldugu ıcın mı acaba yer degıstırır dedı benımkıler bırı sağda bırı solda
Doğrudur teşekkür ederımBenim de oğlum sağda, kızım solda duruyor. Yerleri değişmiyor. Ama yönleri değişiyor diye biliyorum. Yani bazen kız oğlanın tarafına doğru yan yatıyor. Baş yönleri pozisyonları değişebiliyor. O yüzden tam sağa veya tam sola hareketler dışında ortalardan gelen hareket hangisine ait anlaşılmıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?