2023 ikiz bekleyen anneler

Kizlar benim karin agrim ve mide bulantim gecmiyor surekli yatiyorum hic iyi degilim . Bilanti ilaci da kullaniyorum . Ne zaman gececek ya biktim ruh gibiyim resmen
Kaç haftalıktın canım? Benımde oyle karın agrım oluncada ilaç alıyorum bulanti dada ilaç alıyorum şükür 2 3 saat %50 iyi oluyorum. Hiç damak tadım yok zaten canım hiç bişey istemıyo ama acıkıyorum cok degısık bir hal içindeyım

Kızlar ben bugün 1 sabah 1 de akşamüstü iki defa normal doğum yaptım. Belli bir şeydi daha fazka kaçınamadık iki bebeğimi de kaybettim. Allah hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah.

12 haftalik . Agri kesici ilac iciliyor mu? Gercekten agliyorum artik kucuk kizim var 2.5 yasinda ona bakamiyorum bile kayinvalidem bakiyor sagolsun. Ayni seyleri hissediyor ve yasiyorum dilimi koparip atacam yani cok kotu ne yesem dilime yapisiyor sanki surekli fircaliyorum . Kusmamda var . Yuzumu gorseniz bembeyaz oldu gozlerim çöktü dik bir sekilde yuruyemiyorum . Allah'im yardim etsin hepimize . Kizimda da 4 ay surmustu o da cok kotu gecmisti .

Kızlar ben bugün 1 sabah 1 de akşamüstü iki defa normal doğum yaptım. Belli bir şeydi daha fazka kaçınamadık iki bebeğimi de kaybettim. Allah hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah.
Çok üzüldüm çok takip ediyorum hepinizi ben 8+3te kaybettim bebeğimi Allah kalbine ferahlık versin

Günaydın ben 19. Haftadayim sırt ağrım çok fazla oturmaya gelmiyor hiç. Onun harici iyiyim ama çok şükür senin nasıl gidiyor
Saglikla rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim bende yatarak geciiryorum erken doğum dediler rahim kisalmis halka taktilsr heran doğum olabilirmiş korkuyorum çok 25+0

Saglikla rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim bende yatarak geciiryorum erken doğum dediler rahim kisalmis halka taktilsr heran doğum olabilirmiş korkuyorum çok 25+0
Sen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Ne kadar kalırsa içerde o kadar kâr hiç kalkma doğrusunu yapıyorsun. Allah gücünü kuvvetini arttırsin

Bende 2 gün çok ciddi baş ağrısı yaşadım. Dr parol içebilirsin demişti

Arkadaşlar bir arkadaşım yeni fetal dna testi yaptırdı. Rakam bana iyi geldi ben daha yüksek bir rakama yaptırdım. İhtiyacı olan kendisi ile iletişime geçebilir

Eklentiler

• 65A64A87-2ABC-4D47-B4A0-B27F352C289D.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 61
Merhabalar,
İnanılmaz mide yanması yaşıyorum.
Bugün doktora mesaj attım Rennie Duo şurup 2 ölçek alabilirsin dedi. Reflü gibi her yediğim sanki boğazımda. İkiz gebelik zormuş…
İlk üç ay bulantı vardı geçti, rahatladık derken 26.haftada bu yanmalar başladı.

Merhaba kızlar bende 19+4 ıkızlere hamıleyım bı kız bı oğlan Kızımın hareketlerını 3-4 gundur hıssedemıyorum sankı yada emın olamıyorum oğlumun hareketlerını net hıssedıyorum ama hafta olarak erken oldugu ıcın mı acaba

İnanılmaz ben de 19+4 iki kız bebeğe hamileyim hangi hareket hangi bebeğe ait bunu nasıl anlayabiliyorsunuz ? Çünkü bebeklerin yerleri değişiyor diye biliyorum

İnanılmaz ben de 19+4 iki kız bebeğe hamileyim hangi hareket hangi bebeğe ait bunu nasıl anlayabiliyorsunuz ? Çünkü bebeklerin yerleri değişiyor diye biliyorum
Ben degısmıyor dıye bılıyorumsağda erkek solda kız var demıstı doktor ama dedıgınız gıbı yerlerı degısıyosa endıselenmeyım

Ben degısmıyor dıye bılıyorumsağda erkek solda kız var demıstı doktor ama dedıgınız gıbı yerlerı degısıyosa endıselenmeyım
Benimde aşağıda ve yukarıda şeklinde kızlar. Alttaki kız daha büyüktü ölçümlerde. Sonra üstteki büyük çıktı aa dedim diğerini geçmiş falan diyince doktor yerleri değişir demişti

Senınkıler alt üst oldugu ıcın mı acaba yer degıstırır dedı benımkıler bırı sağda bırı solda

Senınkıler alt üst oldugu ıcın mı acaba yer degıstırır dedı benımkıler bırı sağda bırı solda
Benim de oğlum sağda, kızım solda duruyor. Yerleri değişmiyor. Ama yönleri değişiyor diye biliyorum. Yani bazen kız oğlanın tarafına doğru yan yatıyor. Baş yönleri pozisyonları değişebiliyor. O yüzden tam sağa veya tam sola hareketler dışında ortalardan gelen hareket hangisine ait anlaşılmıyor bence

Doğrudur teşekkür ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…