- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Canım merhaba adalat falan vermedi mi doktorunKuzum bebekler baskı yaptigi için açılma oluyor bana halka taktılar ama faydası yok hala aynı yine kısalmış bakalım nolacak
O nedir kuzumCanım merhaba adalat falan vermedi mi doktorun
Canım benimde rahimde çok az kısalma oldu 20.haftada yani geçen hafta adalat diye bi ilaç başladı erken doğumu baya ciddi oranda engelliyormuş. 2.8 di geçen hafta rahim kısalığım doktorm adalat verdi bu hafta 3.20 olmuş. Kasılmaları falan önlüyormuş bu ilaç. Bi doktoruna sor istersen. Doktorum önlem amaçlı yaptı bi de 24.haftada yine önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yapcaklarmış banaO nedir kuzum
Canımmm merhaba hatırladın mı beniCanım merhaba adalat falan vermedi mi doktorun
Canım halka taktı ciğer gelistiriciyi 2 doz yaptılar banaCanım benimde rahimde çok az kısalma oldu 20.haftada yani geçen hafta adalat diye bi ilaç başladı erken doğumu baya ciddi oranda engelliyormuş. 2.8 di geçen hafta rahim kısalığım doktorm adalat verdi bu hafta 3.20 olmuş. Kasılmaları falan önlüyormuş bu ilaç. Bi doktoruna sor istersen. Doktorum önlem amaçlı yaptı bi de 24.haftada yine önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yapcaklarmış bana
Yok dikişe hala yanaşmıyorlar, yatış verdiler 3 hafta en az hastanedeyim ilaçlar vs en azından 24-25i burda görelim dedilerCanım karar verildimi dikise
Hatırladmmmmm tabikiiCanımmm merhaba hatırladın mı beni
Evet canım bana da öyle dedi 2 tane kalçadan yapcaz sonra 24 saat sonrasında tekrar yapcaz dediler. Sen kaçıncı haftada oldun ciğer geliştiriciyi?Canım halka taktı ciğer gelistiriciyi 2 doz yaptılar bana
Sancın hiç oldu mu merak ediyorum ben bugün nefes alamayacak kadar ani şekilde sancı yaşıyorum sabahtan beri belki 10 defa oldu nstdr 30larda çıkıyorCanım halka taktı ciğer gelistiriciyi 2 doz yaptılar bana
Kuzum kramp şeklinde oluyor bugün nst sancı yok normal dedilerSancın hiç oldu mu merak ediyorum ben bugün nefes alamayacak kadar ani şekilde sancı yaşıyorum sabahtan beri belki 10 defa oldu nstdr 30larda çıkıyor
Ben 5 haftalıkken ogrendim canımKızlar merhaba. Sizlere bişey danışmak istiyorum ben 4+5 haftalık gebeyim bugün doktora gittiğimde doktor 2 adet kese gördüğünü söyledi ama ben hala ikna olamıyorum sizlerde bu kadar erken keseyi gördünüzmü vajinal usg den. Ben hala acaba başka bişeydide kese olarakmı gördü onu diyorumbirde doktorum keselerden birinin diğerine göre aşağı da tutunduğunu söyledi bazen gelişmeyip kaybolabiliyor dedi. Banada bi yorum yapıp fikir verebilirmisiniz ailemde hiç ikiz gebelik yok çok şaşkınım
Canım ben de ilk kontrolümde öğrendim tüp bebekti zaten hemen görüldü. Ama doktorunun dediği doğru benim üçüzdü biri 8. Hafta gibi kendi kendine yok olduKızlar merhaba. Sizlere bişey danışmak istiyorum ben 4+5 haftalık gebeyim bugün doktora gittiğimde doktor 2 adet kese gördüğünü söyledi ama ben hala ikna olamıyorum sizlerde bu kadar erken keseyi gördünüzmü vajinal usg den. Ben hala acaba başka bişeydide kese olarakmı gördü onu diyorumbirde doktorum keselerden birinin diğerine göre aşağı da tutunduğunu söyledi bazen gelişmeyip kaybolabiliyor dedi. Banada bi yorum yapıp fikir verebilirmisiniz ailemde hiç ikiz gebelik yok çok şaşkınım
Tam 5 haftalıkmıydın canım?Ben 5 haftalıkken ogrendim canım
Canım kalp atışı duyulduktan sonramı kaybolduCanım ben de ilk kontrolümde öğrendim tüp bebekti zaten hemen görüldü. Ama doktorunun dediği doğru benim üçüzdü biri 8. Hafta gibi kendi kendine yok oldu
Evet canımTam 5 haftalıkmıydın canım?
Canım kalp atışı duyulduktan sonramı kayboldu
İkiz bile riskliyken üçüz çok daha riskli olurmuş rabbim hayırlı olanı nasip etmiştir inşallah sizeEvet canım
Evet kuzum ikiz tuttu 7. Haftya giricem şükürHatırladmmmmm tabikiihamile misin yoksa tuttumuu ikiz mi oldu bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?