2023 ikiz bekleyen anneler

Merhaba canım bnde 32.haftamda yani 2 gün önce acil sezeryana alındım buraya daha önce de yazmıştım rahim agzindan leep oldum ama herşey iyi gidiyordu açılmam yoktu rahimde kasılmalarım arttı doktora geldim 4 gün dayanabildik ve suyum geldi yine açılma olmadan bir anda acil sezeryana alındım bebeklerim çok küçükler dualarınızi bekliyorum

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla bebekleriniz kucağınıza dönersiniz evinize. Allah size bağışlasın.

Merhabalar Hanımlar,dogum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,anali babali buyusunlerkuvozdeki yavrularımız da inşallah bir an önce toparlanıp annelerine kavusurlarBacaklarımın ağrısı dinlenmeme rağmen geçmiyor.Sol tarafa yatamıyorum.Daha önce çalışıyordum,dinlenince geçer saniyordum ama şuan evdeyim yine de geçmiyor.Varislerim var ama bu kadar agri yapar mi bilemiyorum.Sizlerde varis ağrısı yaşayan oldu oldu mu?Haftaya kalp damara gorunmemi istedi doktor

Merhabalar 26. hafta içerisindeyim aynı ağrılar bende de mevcut geceleri uyutmuyor. Hatta gece damar damar üstüne binmiş oluyor birden sıçrayarak uyanıyorum doktor normal dedi kalsiyum magnezyuma devam ediyoruz

Merhabalar 26. hafta içerisindeyim aynı ağrılar bende de mevcut geceleri uyutmuyor. Hatta gece damar damar üstüne binmiş oluyor birden sıçrayarak uyanıyorum doktor normal dedi kalsiyum magnezyuma devam ediyoruz
Varislerin var mi peki?Biz de yarın 28 olacağız.Bazen ameliyatlarda varis çorabı giydiriyorlarmis.

Varislerin var mi peki?Biz de yarın 28 olacağız.Bazen ameliyatlarda varis çorabı giydiriyorlarmis.
Şöyle tam varis denir mi bilmiyorum gebelikten önce varis başlangıcım vardı. Masa başı çalışıyorum ayaklarım çok fazla şişiyordu o zaman başlangıç demişlerdi ama mesela dışarıdan damar olarak belli olmuyordu sadece şişmeler oluyordu

Benim gebelikte başladı.Kilcal damarlarda morluklarım var,baldırim arkasındaki damarlarda da.Doktoruma sordum kalp damara bir göster dedi.Ultrasyonlar bacaklara bakıp,damarları kontrol ediyorlarmış.Ozellikle de toplardamarlar önemli dedi.Carsambaya randevu aldim
Ozellikle de sezeryan sonrasi kan sulandirci kullanmam gerekecek mi onu sormak istiyorum

Ben ben sol bacağımın ağrısından sisliginden üstüne basamaz olmuştum. Dün kadın doğum gördü fizik gördü en son kalp damar gördü. Bu akşam damar ultrason çekilecem. Şükür pıhtı atma yok dedi. Varis çorabı aldim bugün yarım olandan yarın sabah giymeye basliyacam. Valla Allah şifa versin zor durum

Varıs bende de var 2 gun once çok fena bacaklarım ağrıdı kramp gırdı gıbı oldu hareket ettırıncr gectı doktoruma danıştım magnezyum verdı sanırım onun eksıklıgınden oluyomus bende başta varısten mı acaba dedım ama öyle bısey degıldi

Gecmis olsun,benim de sol bacağım çok ağrıyor.Ben ultrason aynı anda bakılır diye düşünmüştüm,başka güne mi randevu veriyorlar

Magnezyuma devam ediyorum ama çare olmuyor.Hatta parol içtim bir kez o bile geçirmedi.Ben de ilk başta çok fark etmedim ama bir gün banyodan çıktıktan sonra bir baktım bacağımdaki damarlar morarmış iyice bacagim mosmor görünüyordu.

Gecmis olsun,benim de sol bacağım çok ağrıyor.Ben ultrason aynı anda bakılır diye düşünmüştüm,başka güne mi randevu veriyorlar
Bizde aynı gün bekledik ama ertesi güne randevuyu verdiler. Ayakta kalma, yürüyusu azalt, ayağının altına yastık koyarak uzanıp yatmaya çalış. Buzla kompleks veya mavi jelle soğuk uygulama yapabilirsin dedi kalp damar

Merkeze gitmek zorundayım ilçe de yok maalesef kalp damar,inşallah aynı güne ayarlayabiliriz.Ben rapor aldım artık zaten dogum izni baslayincaya kadar çalışmayacagim ama sanki yürüyünce daha iyi gibiydim.Kan sulandiricidan bahsetmediler o zaman size hiç

Ikı kere oldu benım dun gece olmadı magnezyuma başlamadım daha devam ederse baslayacagım.kalsıyım ve d vıtamını eksıklıgınden de olur canım onlara da baktır ıstersen

Yürüyüş sonrası benim ayağım daha çok şişiyor. Ben kan sulandiriciyi hamile kaldığımdan bu yana kullanıyorum

Aaaasaa kimleri görüyorum ben sonunda tuttu öyle mi çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla alırsın kucağına yaaaa
Ay canım evet bi öncekide tutmuştu ama kürtaj olmuştum. Umarım sağlıkla alırım bunu. İsimmi değişti habgi topikti hatırlayamadm sen ne durumdasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…