2023 ikiz bekleyen anneler

Ay canım evet bi öncekide tutmuştu ama kürtaj olmuştum. Umarım sağlıkla alırım bunu. İsimmi değişti habgi topikti hatırlayamadm sen ne durumdasn
Evet Pokemonn1 ben nick değiştirdim 0dan başlıca ben hiç bir sonuç alamadım maalesef hayırlı olsun vallahi çok sevindim benden sonra meğer herkese uğur gelmiş uzun zaman sonra sen duyuduğum 6cı hamiş annesin 2021den sonra

Ikı kere oldu benım dun gece olmadı magnezyuma başlamadım daha devam ederse baslayacagım.kalsıyım ve d vıtamını eksıklıgınden de olur canım onlara da baktır ıstersen
Multivitamin kullanıyorum diye kalsiyum yazmadı doktor magnezyuma devam ediyorum.Sen neden magnezyuma başlamadım,kasılmalara iyi geliyormuş

Multivitamin kullanıyorum diye kalsiyum yazmadı doktor magnezyuma devam ediyorum.Sen neden magnezyuma başlamadım,kasılmalara iyi geliyormuş
Ben 20. Haftadayım canım 18. Haftadakı kontrolümde doktor multıvıtamın kullandığım ıcın sımdılık gerek yok dedı 2 gun once bacak agrım olunca magosıt tb yazmıs daha almadım su da erıyen magnezyum yazar dıye bekledım ama normal tablet ılac yazmıs

Kullandığım multıvıtamın ıcerısınde magnezyum yok ama sımdı baktım da rutınde kullanılan bı takvıye degıl bıldıgm ama ıkız gebelık olduğumuz ıcın sanırım şart bundan sonra kullanırım artık sız kaçıncı haftada başladınız magnezyuma

Ben ilk hamileligimde de magnezyum kullandım bebek sever magnezyumu demişti doktorum.Kacinci haftada başladığımı tam hatirlamiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 12 den sonra demir hapı vitamin magnezyum vermişti doktorum

Anladım canım ne kullanıyosun pekı magnezyum Demıre vıtamıne 10. Haftada basladım zaten de magnezyum başlanmamıştı

Canım benimde kız sağda erkek soldaydı hep bu hafta gittiğimde tam tersi olmuş doktor değişebilir dedi 23 haftaya gircem
Aaa senınde mı bı kız bı erkek Benımde öyle degısıyomus demekkı yerlerı bende 20+3 um kuzum kalsıyum basladımı doktor sana kaçıncı haftada başladı

Ayy canım benim tamam şimdi hatırladımmm inşallah sende en yakın zamanda tadacaksn Rabbim gönlündekini istediğin zaman seni uğraştırmadan nasip etsin inşallah

Ben yazmıştım aslında görmedin sanırım kuzum sen. 1 hafta önce malesef suyum geldi bir bebeğimi sabah diğerini de akşam normal doğum ile kaybettim malesef
Görmedim kuzum ben seni merak ettim nediyecegimi bilmiyorum basın sağolsun rabbim sabır versin birtanem rabbim sağlıkla inşallah tekrar nasip eder dualrim seninle hastanede yatarken mi suyun geldi kaç haftaliktin

Görmedim kuzum ben seni merak ettim nediyecegimi bilmiyorum basın sağolsun rabbim sabır versin birtanem rabbim sağlıkla inşallah tekrar nasip eder dualrim seninle hastanede yatarken mi suyun geldi kaç haftaliktin
Çok sağ ol canım, ben bayram öncesi yattım hastaneye o zamandan beri oradaydım, pesser de takılmıştı ama açılmam hiç azalmadı gittikçe arttı gün gün sancılarım çoğaldı doğumdan önceki gün çok ciddi sancılarım gelmeye başladı sonra sabaha karşı bi anda su boşaldı zaten, 22+5ti canım

Canım ya benim Allah'ım sağlıkla tekrar nasip etsin sağ salim her zaman dualrimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…