2023 ikiz bekleyen anneler

Canım 22. Hafta da yaptırdım. 16. Hafta da progestani bıraktım. Sağlıklı gebelikler inşallah
Ben 20. Haftama kadar progesteron iğne ve litunus fitil kullanıcam sonra progestronun kendi fitiline geciricem dedi doktorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Kaç haftalık gebesiniz cinsiyetleriniz ne

Merhaba kizlar detaylı ultrasyona kaçıncı haftada yaptırdınız birde progesteronu kaçıncı haftaya kadar kullandınız?
Detaylı ultrason 12 ve 24. haftalarda bakıldı. 30’da tekrar gel diyebiliyorlarmış. Bana demediler. 33. Haftadayım ve hala progestan kullanıyorum sanırım son haftaya kadar kesmeyecek.

Detaylı ultrason 12 ve 24. haftalarda bakıldı. 30’da tekrar gel diyebiliyorlarmış. Bana demediler. 33. Haftadayım ve hala progestan kullanıyorum sanırım son haftaya kadar kesmeyecek.
Bu kdr uzun süre progestan kullandırma sebebi ne acaba riskiniz hep devam mı etti bnm 12.hftada bir kestiler çok şükür şuan kanamam da yok ama kasik agrilari devam ediyor

Bana da doğuma kadar kullandıracak plesantam tamamen rahimi kaplamiş heran kanaman olabilir diyorlar. Umarım benimde detaylı ultrasonumda birşey çıkmaz birşey bilmeden beklemekte zor...

Kızlar merhaba ben yeni gebeyim çatlatma iğnesiyle oldu dün beta sonucumu öğrendim çatlatma iğnesiyle olduğu için daha iki haftalıktır diye düşünüyorum ama beta hcg değerim bana çok fazla gibi geldi bi bakar mısınız sizce neden böyle olur

Neden fazla olduğunu düşündüğünüz 30 normal bence..Hayırlı olsun bu aradaiğneden sonraki kaçıncı gun

Doktor bana baya yüksek 30 bin çıkmış dediği için şaşırdım 13.günde bu değerdi canım

Benim 11.haftada baya azaldı sadece ara ara gelip gidiyor,beyaz leblebi bastırıyor denediniz öi
Her yolu denedim bakalım bu günlerde çok şükür daha iyi gibiyim ama akşam yemeği yemek istemiyorum mide yanması ve ciddi hazımsızlık oluyor gaviscon fln yazdirmak lazım doktora sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…