Ayy valla çoğul gebelikler daha zorlu ya. Daha bu haftalarda sağa sola dönerken canım acıyor 2 aya tulumba olurum diyorumHahhaah bende öyleyim kuzum 18+1 olduk şükür ağrılarım çok artik
Kuzum ben Yatamiyorum vallaha sabahı yapıyorum benAyy valla çoğul gebelikler daha zorlu ya. Daha bu haftalarda sağa sola dönerken canım acıyor 2 aya tulumba olurum diyorum
Hemde nasıl zor. 34+4 teyim ben. Sağa sola donebilmek işkence resmen. Hiç bişi yapamiom. Sadece yemeğimi yiyebiliom ve lavaboya gidebilirim. Şuan bebekelrin toplam ağırlığı 5 kg. Tekil gebeler 3 kg doğurup kurtuluyorlar.Ayy valla çoğul gebelikler daha zorlu ya. Daha bu haftalarda sağa sola dönerken canım acıyor 2 aya tulumba olurum diyorum
Hemde nasıl ,18 haftalik.oldum ağrılarım başladıHemde nasıl zor. 34+4 teyim ben. Sağa sola donebilmek işkence resmen. Hiç bişi yapamiom. Sadece yemeğimi yiyebiliom ve lavaboya gidebilirim. Şuan bebekelrin toplam ağırlığı 5 kg. Tekil gebeler 3 kg doğurup kurtuluyorlar.
2 Hastane çıkışı setiHemde nasıl ,18 haftalik.oldum ağrılarım başladıcanım neler aldın bebislere buraya yazarmisin
Park beşikHemde nasıl ,18 haftalik.oldum ağrılarım başladıcanım neler aldın bebislere buraya yazarmisin
Teşekkür ederim kuzum benim2 Hastane çıkışı seti
1 Havlu
4uzun kollu 0-3 ay bebek zıbını
4 yarım kollu 0-3 ay bebek zıbını
4 sıfır kollu 3-6 ay bebek zıbını
4 yarım kollu 3-6 ay bebek zıbını
6 patikli pantolon
4 eldiven
2 iç zıbın
2 dış zıbın
3 bere
3 önlük
2 kundak
8 ağız mendili
3 tulum
3 pijama takımı
Puset
1 anne çantası
2 penye battaniye
10 çorap
Banyo süngeri
2 muslin battaniye
Lohusa pijaması
Küvet seti
Küvet filesi
Sabun
Losyon
Pişik kremi
Bebek alezi
Uyku seti
Mama kaşığı
Bebek bezi
Emzik kutusu ve zinciri
Bornoz takımı
3 patiksiz pantolon
3 0-3 ay yelek ceket
3 örgü battaniye
1 polar battaniye
0-3 ay takımlar
3-6 ay takımlar
3-6 ay kilotlu çorap
Alt temizleme pamuğu
Göğüs pedi
Islak mendil
Canım bide Mart annelerinde liste vardı i listeden faydalandum. Tabi ordaki herşeyi almak zorunda değilsin. Kendin değerlendir ona göre al.Teşekkür ederim kuzum benim
Park beşik aldım cnm. Trendyoldan aldım . Ciciko markasiCanım sen beşik olarak ne aldın peki
Canım sen beşik olarak ne aldın peki
Canım sen beşik olarak ne aldın peki
Benim de ilk gebeligimde kaşintim çok vardi. Kimyasaldan tamamen uzak durmama ragmen gecmiyordu.. kükürtlü sabun duymustum, doğal bi yerden bulup kullanmistim kismen geçmisti. Bu gebeligimde de aldim, kaşintilarim gecmesine rağmen kullanacagim. Dr a sorup deneyebilirsin15.hafta 16.ya gireceğim canım ağrılar bir oluyor bir olmuyor şuanlık. Ama kaşıntım çok onu aşamadım
Saglikla doldursunlar ins içini. Benimde bi tane anne yani mobilya beşigim var ilerisi icin ins ondan bi tane daha alayim diyorum. Park besiklerin görüntüsünü sevmiyorum bi cok anne gibi ama memnun kalan da çok. Acaba ikinci mobilya besiği erteleyip iki tane ya da tek park beşik mi alsam.. daha yeni dördüncü aya girdik erken ama şimdiden arastirmaya baslayayim diyorumPark beşik aldım cnm. Trendyoldan aldım . Ciciko markasi
Canım haklısın mobilya beşikleri bende çok şık buluyorum ve güzel duruyorlar. Ama kullanışlı olmadığını söyledi arkadaşım.oyuzden bende kullanışlı olsun dedim oyuzden park beşik aldım iyiki almışım. Şuan deprem korkusundan evde kalamiyorim. Köy evinde kalıyorum. belki bebekleri köye getiririz bu gidişle. oyuznden beşiklerni de almamız kolay oldu. Bence şimdiden araştır ama cokda geciktirme alacaklarını çünkü çok zamanlaniuor herşey.ben ikiz arabasını 7400 TL'ye aldım şimdi 10 bin olmuş.Saglikla doldursunlar ins içini. Benimde bi tane anne yani mobilya beşigim var ilerisi icin ins ondan bi tane daha alayim diyorum. Park besiklerin görüntüsünü sevmiyorum bi cok anne gibi ama memnun kalan da çok. Acaba ikinci mobilya besiği erteleyip iki tane ya da tek park beşik mi alsam.. daha yeni dördüncü aya girdik erken ama şimdiden arastirmaya baslayayim diyorum
Katılıyorum kuzum görünüs olarak güzel ama kullanışlı değil kimse önermiyor bana park beşik öneriyorlar bebek arasinimi acaba onlu arkalı olanda varCanım haklısın mobilya beşikleri bende çok şık buluyorum ve güzel duruyorlar. Ama kullanışlı olmadığını söyledi arkadaşım.oyuzden bende kullanışlı olsun dedim oyuzden park beşik aldım iyiki almışım. Şuan deprem korkusundan evde kalamiyorim. Köy evinde kalıyorum. belki bebekleri köye getiririz bu gidişle. oyuznden beşiklerni de almamız kolay oldu. Bence şimdiden araştır ama cokda geciktirme alacaklarını çünkü çok zamanlaniuor herşey.ben ikiz arabasını 7400 TL'ye aldım şimdi 10 bin olmuş.
Canım önlü arkalı olani almak istemedim. Onlar yüksek oluyormuş. Benim boyum kısa önümü göremem die almadimKatılıyorum kuzum görünüs olarak güzel ama kullanışlı değil kimse önermiyor bana park beşik öneriyorlar bebek arasinimi acaba onlu arkalı olanda var
Rabbim seni güldürsun canım yaCanım önlü arkalı olani almak istemedim. Onlar yüksek oluyormuş. Benim boyum kısa önümü göremem die almadimbiri trendyolda öyle yorum yazmıştı.bide bebekler ikisi yanyana olursa daha iyi olur die düşündüm. Yorumları okudum bunun daha iyi olacağı sonucuna vardım. birde daha ekonomik geldi diğerlerine göre.
Kayserideyim canımRabbim seni güldürsun canım yaiyi yaptın kuzum sen nerede yaşıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?