Senin tek amniyon kesesi mi çift amniyon kesesi mi var? Çift yumurta ikizlerinde riski daha düşük gördükleri için daha uzun aralıklarla verebiliyorlar randevuları.Merhaba
Ben 19.haftamdayım. Tek yumurta ikizleri. Geceleri vajinal yoldan Progestan alıyorum ama Proluton u kesti doktorum. Farklı reçete uygulayan var mı merak ettim.
Bir de ikizler özellikle tek yumurta ikizlerinde doktoru daha mı sık ziyaret ediyorsunuz? Kaç haftada bir?
Sevgiler
Burası 2023 ikiz topigi olsun Kızlar herseyimizi paylaşalım ilk gebeligim tecrubesiz heyecanlı her duyguyu yaşıyorum neler alıyorsanız kızlar buraya atalım birbirmize Allah'ım saglikla inşallah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah hepimizin
Çok teşekkür ederimGozunaydin herşey çok güzel ilerler umarım
Canımmm gitmişsindir yanlarına inşallah iyilerdir. Allah sana bağışlasın ikisini de. Kendini iyi hissettiğinde güzel haberlerini bekliyoruz.Saat 22: 00 de uyumuştum. Uyandım laboya gittim idrari mi yaptım. Eşim hadi uyuyalim dedi. Gece 12:00 idi. Yatmaya hazirlaniodum. Hafiften sulu bir akıntı geldi. Bu yaklaşık üç dört gündür geliodi. Ama çok azcikti. neyse baktim gittikçe artıyor. Baya suyum gelmeye başladı. Çok korktum hemen doktorumu aradim. Hemen hastaneye gelin dedi doktor. Neyse hastane ye ulaştık. Hemşire alttan muayene etti baya su geldi. Doktorum geldi.2:10 gece sezeryan olck dedi. Anestezi yi doktorunla konuştun mi dedi. Genel anestezi olckti dedim. Hemen aldılar bebekelri. Oğlum 2400 kızım 2100 doğmuş. Eşim kız için entube dedi. Allahım iyidir inslaalh. Odaya geldim aşırı derecede üşüdüm ve ağrım vardi. şimdi daha iyiym geçti ağrılar bebekleirm yanimda değil. Saat 9 da gidecem yanlarına lütfen dua edin
Maşallah canım rabbim hayırlı etsin sağlıcakla güzel günlerini görKızlar ben doğum yaptım. 34+6 ikizlerim doğdu. Dua edin bana
Canım rabbim tez vakitte şifa versin evlatlarınızı size bağışlasınSaat 22: 00 de uyumuştum. Uyandım laboya gittim idrari mi yaptım. Eşim hadi uyuyalim dedi. Gece 12:00 idi. Yatmaya hazirlaniodum. Hafiften sulu bir akıntı geldi. Bu yaklaşık üç dört gündür geliodi. Ama çok azcikti. neyse baktim gittikçe artıyor. Baya suyum gelmeye başladı. Çok korktum hemen doktorumu aradim. Hemen hastaneye gelin dedi doktor. Neyse hastane ye ulaştık. Hemşire alttan muayene etti baya su geldi. Doktorum geldi.2:10 gece sezeryan olck dedi. Anestezi yi doktorunla konuştun mi dedi. Genel anestezi olckti dedim. Hemen aldılar bebekelri. Oğlum 2400 kızım 2100 doğmuş. Eşim kız için entube dedi. Allahım iyidir inslaalh. Odaya geldim aşırı derecede üşüdüm ve ağrım vardi. şimdi daha iyiym geçti ağrılar bebekleirm yanimda değil. Saat 9 da gidecem yanlarına lütfen dua edin
Aa gözün aydin olsun canim. Nasilsiniz pekiKızlar ben doğum yaptım. 34+6 ikizlerim doğdu. Dua edin bana
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah . Nasılsınız ? Bir sorun sıkıntı yokturdır inşallahKızlar ben doğum yaptım. 34+6 ikizlerim doğdu. Dua edin bana
Merhaba canım betan yüksek çıkmış çoğul gebelik olma ihtimali yüksek gibi , ama en net ultrasonda anlaşılıyor . 1 hafta sonra iki keselide görür kalp atışlarını duyabilirsin eğer öyleyse . Hakkına hayırlısı olsunMerhaba, çok sevgili ikiz anneleri, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizlere bir sorum olacak, 5 haftalık hamileyken değeriniz kaçlardaydı? Ben 4 hafta 5.günlük hamileyim adetim 1 hafta gecikti bugün kan testi yaptırdım ve değerim 38691 çıktı, çok yüksek geldi çoğul gebelik olabilir mi merak ettim
Çok teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalımMerhaba canım betan yüksek çıkmış çoğul gebelik olma ihtimali yüksek gibi , ama en net ultrasonda anlaşılıyor . 1 hafta sonra iki keselide görür kalp atışlarını duyabilirsin eğer öyleyse . Hakkına hayırlısı olsun
Çoğuk olabilir evet ben 10 bin civarlarını gördükten sonra birdaha yaptırmamıştım o yüzden kestiremiyorum ama tedavi ile mi hamile kaldın ?Merhaba, çok sevgili ikiz anneleri, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizlere bir sorum olacak, 5 haftalık hamileyken değeriniz kaçlardaydı? Ben 4 hafta 5.günlük hamileyim adetim 1 hafta gecikti bugün kan testi yaptırdım ve değerim 38691 çıktı, çok yüksek geldi çoğul gebelik olabilir mi merak ettim
Hayır tedavi yok, ikinci gebeliğim yıllar sonra, şimdi okudum bazı makaleler diyor ki 35 yaş üstü kadınlarda ailede olmasa da ikiz ihtimali yüksektir, bana vurdu piyango anlaşılan belki de sadece erken döllenmedir☺ nasipÇoğuk olabilir evet ben 10 bin civarlarını gördükten sonra birdaha yaptırmamıştım o yüzden kestiremiyorum ama tedavi ile mi hamile kaldın ?
hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah.Selam kızlar. Ben daha 6+0 dayım dün acilde ikiz annesi olacağımı öğrendim şükür kalplerini de dinledimŞimdi bundan sonra süreç nasıl işleyecek bilgi verebilir misiniz? Kaç haftada bir olacak muayeneler? Takviyeler vs? İlk olduğu için merakım heyecanım kusura bakmayın Cumaya randevu aldım doktoruma.
Canım benim annem 42 yaşında gebelik yaşadı ona da test sonucunda amniyosentez önerdiler ve kabul etmedi. Kardeşim çok sağlıklı bir çocuk. Ben böyle şeylerde eşinle iyi düşünüp karar vermen taraftarıyım bir tarafta bilim tıp bir tarafta gerçek bir hayat söz konusu. İyi düşün lütfenMerhaba ikiz annelerim bugün 3 lu test sonucumu gostermeye gittim qmniyosentez onerdiler eğer yaparsan dusk olabilir dediler daha sonra detayliya girince net olur dedi kafam çok karışık down senromu olabilirmi taramalar bazen temiz ciksada down sendromu olabilirmiş
O kadar uzgunumkiCanım benim annem 42 yaşında gebelik yaşadı ona da test sonucunda amniyosentez önerdiler ve kabul etmedi. Kardeşim çok sağlıklı bir çocuk. Ben böyle şeylerde eşinle iyi düşünüp karar vermen taraftarıyım bir tarafta bilim tıp bir tarafta gerçek bir hayat söz konusu. İyi düşün lütfen
İhtimali çok düşük olan bir şey için lütfen üzülüp bebeğini de etkileme. Amniyosentez işleminde risk var evet ama yüzde olarak çok çok düşük. Eğer bir olumsuzluk varsa aldırırım diyorsan yaptırmak sağlıklı aldırmam diyorsan yaptırmak düşüncesi ne kadar doğru bunu tartmalısın kendini belirsiz bir durumla yıpratma lütfenO kadar uzgunumki
Detayliya giricem benİhtimali çok düşük olan bir şey için lütfen üzülüp bebeğini de etkileme. Amniyosentez işleminde risk var evet ama yüzde olarak çok çok düşük. Eğer bir olumsuzluk varsa aldırırım diyorsan yaptırmak sağlıklı aldırmam diyorsan yaptırmak düşüncesi ne kadar doğru bunu tartmalısın kendini belirsiz bir durumla yıpratma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?