2023 ikiz bekleyen anneler

Saat 22: 00 de uyumuştum. Uyandım laboya gittim idrari mi yaptım. Eşim hadi uyuyalim dedi. Gece 12:00 idi. Yatmaya hazirlaniodum. Hafiften sulu bir akıntı geldi. Bu yaklaşık üç dört gündür geliodi. Ama çok azcikti. neyse baktim gittikçe artıyor. Baya suyum gelmeye başladı. Çok korktum hemen doktorumu aradim. Hemen hastaneye gelin dedi doktor. Neyse hastane ye ulaştık. Hemşire alttan muayene etti baya su geldi. Doktorum geldi.2:10 gece sezeryan olck dedi. Anestezi yi doktorunla konuştun mi dedi. Genel anestezi olckti dedim. Hemen aldılar bebekelri. Oğlum 2400 kızım 2100 doğmuş. Eşim kız için entube dedi. Allahım iyidir inslaalh. Odaya geldim aşırı derecede üşüdüm ve ağrım vardi. şimdi daha iyiym geçti ağrılar bebekleirm yanimda değil. Saat 9 da gidecem yanlarına lütfen dua edin

Merhabalar Ben de 33+1 tek yumurta ikizi erkek bebişlere hamileyim. İkinci gebeliğim 5.5 yaşında bi kızım var. Doktorum en başından beri 2 haftada bir çağırıyor, 34 hafta randevusundan sonra her hafta çağıracağını söyledi, nst ye de girmeye başlayacağım. Alışveriş için çok erken davranmamak ama kesinlikle çok geçe de kalmamak gerek. 26-30 arası gibi en azından dışarı işleri bitmeli ki 30dan sonra birden ağırlaşıyor insan. Allah hepimizin yavrularımıza sağlıkla kolaylıkla kavusmasını ve güzelliklerle büyütmemizi nasip etsin

Senin tek amniyon kesesi mi çift amniyon kesesi mi var? Çift yumurta ikizlerinde riski daha düşük gördükleri için daha uzun aralıklarla verebiliyorlar randevuları.

Canımmm gitmişsindir yanlarına inşallah iyilerdir. Allah sana bağışlasın ikisini de. Kendini iyi hissettiğinde güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım rabbim tez vakitte şifa versin evlatlarınızı size bağışlasın Onlar çok güçlüler annesi çokta iyi olup taburcu olacaksınız, güzel haberlerle gel canım

Merhaba, çok sevgili ikiz anneleri, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizlere bir sorum olacak, 5 haftalık hamileyken değeriniz kaçlardaydı? Ben 4 hafta 5.günlük hamileyim adetim 1 hafta gecikti bugün kan testi yaptırdım ve değerim 38691 çıktı, çok yüksek geldi çoğul gebelik olabilir mi merak ettim

Merhaba canım betan yüksek çıkmış çoğul gebelik olma ihtimali yüksek gibi , ama en net ultrasonda anlaşılıyor . 1 hafta sonra iki keselide görür kalp atışlarını duyabilirsin eğer öyleyse . Hakkına hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım

Çoğuk olabilir evet ben 10 bin civarlarını gördükten sonra birdaha yaptırmamıştım o yüzden kestiremiyorum ama tedavi ile mi hamile kaldın ?

Çoğuk olabilir evet ben 10 bin civarlarını gördükten sonra birdaha yaptırmamıştım o yüzden kestiremiyorum ama tedavi ile mi hamile kaldın ?
Hayır tedavi yok, ikinci gebeliğim yıllar sonra, şimdi okudum bazı makaleler diyor ki 35 yaş üstü kadınlarda ailede olmasa da ikiz ihtimali yüksektir, bana vurdu piyango anlaşılan belki de sadece erken döllenmedir☺ nasip

Selam kızlar. Ben daha 6+0 dayım dün acilde ikiz annesi olacağımı öğrendim şükür kalplerini de dinledim Şimdi bundan sonra süreç nasıl işleyecek bilgi verebilir misiniz? Kaç haftada bir olacak muayeneler? Takviyeler vs? İlk olduğu için merakım heyecanım kusura bakmayın Cumaya randevu aldım doktoruma.

hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah. ben tüp bebek ile hamile kaldım o yüzden doğal gebelik ile mutlaka sürecin farklılıkları vardır. İlaç ve takviyeler doktor kontrolü ile netleşir zaten çoğunlukla aynı şeyler progestan, folik asit vs. Kontroller daha sık oluyor çoğul gebeliklerde tek fark bu sanırım

Merhaba ikiz annelerim bugün 3 lu test sonucumu gostermeye gittim qmniyosentez onerdiler eğer yaparsan dusk olabilir dediler daha sonra detayliya girince net olur dedi kafam çok karışık down senromu olabilirmi taramalar bazen temiz ciksada down sendromu olabilirmiş

Canım benim annem 42 yaşında gebelik yaşadı ona da test sonucunda amniyosentez önerdiler ve kabul etmedi. Kardeşim çok sağlıklı bir çocuk. Ben böyle şeylerde eşinle iyi düşünüp karar vermen taraftarıyım bir tarafta bilim tıp bir tarafta gerçek bir hayat söz konusu. İyi düşün lütfen

O kadar uzgunumki

O kadar uzgunumki
İhtimali çok düşük olan bir şey için lütfen üzülüp bebeğini de etkileme. Amniyosentez işleminde risk var evet ama yüzde olarak çok çok düşük. Eğer bir olumsuzluk varsa aldırırım diyorsan yaptırmak sağlıklı aldırmam diyorsan yaptırmak düşüncesi ne kadar doğru bunu tartmalısın kendini belirsiz bir durumla yıpratma lütfen

Detayliya giricem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…