Bende ankaradayim canım benim ,Kayserideyim canımsen nerdesin
Allah yardimcin olsun canim.. hemde hamileyken afetzede olmana çok üzüldüm.. iki tane de park yatak almak mantikli evet, hem icabinda ilk aylar beraber yatarlarsa besigin biri salonda biri odada durur.. araba konusunda iki ayri araba alip birleştirme fikrine sicagim ya da hem bir hem ayrı olanlara.. bizde araç yok, gidecek yere toplu tasima ve taksi kullaniyoruz, icabinda oto koltugu da olabilecek pusetli araba düsünüyorum. Piyasa gezmedim nette bakindim biraz. Tüm bu özelliklere sahip bi araba var mi avaba bilemiyorum.. senin tercihin ne olduCanım haklısın mobilya beşikleri bende çok şık buluyorum ve güzel duruyorlar. Ama kullanışlı olmadığını söyledi arkadaşım.oyuzden bende kullanışlı olsun dedim oyuzden park beşik aldım iyiki almışım. Şuan deprem korkusundan evde kalamiyorim. Köy evinde kalıyorum. belki bebekleri köye getiririz bu gidişle. oyuznden beşiklerni de almamız kolay oldu. Bence şimdiden araştır ama cokda geciktirme alacaklarını çünkü çok zamanlaniuor herşey.ben ikiz arabasını 7400 TL'ye aldım şimdi 10 bin olmuş.
Canım ayrilip birleşen piercardinin arabası vardı ona bakabilirsin bebek arabası olarak. ayrılıp birleşen ve puset olabilen arabalar var ama pahalı diye almadım ben. Çok teşekkür ederim. Çok çeşit bebek arabası var . Ben baya araştırdım hepsinin avantajı ve dez avantajı var. Bide bebek arabası alırken çok ağır olmamasına da dikkat et.Allah yardimcin olsun canim.. hemde hamileyken afetzede olmana çok üzüldüm.. iki tane de park yatak almak mantikli evet, hem icabinda ilk aylar beraber yatarlarsa besigin biri salonda biri odada durur.. araba konusunda iki ayri araba alip birleştirme fikrine sicagim ya da hem bir hem ayrı olanlara.. bizde araç yok, gidecek yere toplu tasima ve taksi kullaniyoruz, icabinda oto koltugu da olabilecek pusetli araba düsünüyorum. Piyasa gezmedim nette bakindim biraz. Tüm bu özelliklere sahip bi araba var mi avaba bilemiyorum.. senin tercihin ne oldu
Ya o uyku sorunu geceleri şaşmıyor demek herkes genel olarak çekiyor bunu. Bu hafta biraz bir şeyler aldım gelecek olanlarda tamamlansın gösteririm canım hepsini birebir mağazaya gidip almadım bir kez civile gittik çok pembe mavi yapmışlar unisex istedim yok yani orada zor alınmaz. Ama atacağım göstericem hepsini fikir amaçlıKuzum ben Yatamiyorum vallaha sabahı yapıyorum benalışverişe başladı mı canım sen ne alırsan yazarmisin buraya
Ayyy rabbim yardımcın olsun hadi 2 3 hafta kadar daha dayan sağlıcakla kucağına al bebişleriniHemde nasıl zor. 34+4 teyim ben. Sağa sola donebilmek işkence resmen. Hiç bişi yapamiom. Sadece yemeğimi yiyebiliom ve lavaboya gidebilirim. Şuan bebekelrin toplam ağırlığı 5 kg. Tekil gebeler 3 kg doğurup kurtuluyorlar.
Öyle mii teşekkür ediyorum bilgi için tabi sorarım, yağ kullanıyorum ama yok geçmiyor ya vücut kaşınıyor devamlı tek bir yerde değil garip ama kaşı kaşı dökülüyor bu defaBenim de ilk gebeligimde kaşintim çok vardi. Kimyasaldan tamamen uzak durmama ragmen gecmiyordu.. kükürtlü sabun duymustum, doğal bi yerden bulup kullanmistim kismen geçmisti. Bu gebeligimde de aldim, kaşintilarim gecmesine rağmen kullanacagim. Dr a sorup deneyebilirsin
Teşekkür ederim Birtanem cinsiyetleri ogrendinmiYa o uyku sorunu geceleri şaşmıyor demek herkes genel olarak çekiyor bunu. Bu hafta biraz bir şeyler aldım gelecek olanlarda tamamlansın gösteririm canım hepsini birebir mağazaya gidip almadım bir kez civile gittik çok pembe mavi yapmışlar unisex istedim yok yani orada zor alınmaz. Ama atacağım göstericem hepsini fikir amaçlı
Vallaha ay uylar bitmiyor bendeAyyy rabbim yardımcın olsun hadi 2 3 hafta kadar daha dayan sağlıcakla kucağına al bebişleriniBiz daha şimdiden ık bık ediyoruz valla ilerleyen haftalarda ne yapacağız düşünüyorum hep
Ayyy rabbim yardımcın olsun hadi 2 3 hafta kadar daha dayan sağlıcakla kucağına al bebişleriniBiz daha şimdiden ık bık ediyoruz valla ilerleyen haftalarda ne yapacağız düşünüyorum hep
Çok teşekkür ederim canım. Haklsin az kaldı sabrediyorum.Ayyy rabbim yardımcın olsun hadi 2 3 hafta kadar daha dayan sağlıcakla kucağına al bebişleriniBiz daha şimdiden ık bık ediyoruz valla ilerleyen haftalarda ne yapacağız düşünüyorum hep
Bu çok iyi oldu bizler için. Ben 24. Haftadan spnra başlayım diyorum artık2 Hastane çıkışı seti
1 Havlu
4uzun kollu 0-3 ay bebek zıbını
4 yarım kollu 0-3 ay bebek zıbını
4 sıfır kollu 3-6 ay bebek zıbını
4 yarım kollu 3-6 ay bebek zıbını
6 patikli pantolon
4 eldiven
2 iç zıbın
2 dış zıbın
3 bere
3 önlük
2 kundak
8 ağız mendili
3 tulum
3 pijama takımı
Puset
1 anne çantası
2 penye battaniye
10 çorap
Banyo süngeri
2 muslin battaniye
Lohusa pijaması
Küvet seti
Küvet filesi
Sabun
Losyon
Pişik kremi
Bebek alezi
Uyku seti
Mama kaşığı
Bebek bezi
Emzik kutusu ve zinciri
Bornoz takımı
3 patiksiz pantolon
3 0-3 ay yelek ceket
3 örgü battaniye
1 polar battaniye
0-3 ay takımlar
3-6 ay takımlar
3-6 ay kilotlu çorap
Alt temizleme pamuğu
Göğüs pedi
Islak mendil
Çok erteleme canim. 30. Haftadan sonra iyice insan ağırlaşıyor. 24 ten sonra iyi olur cinsiyetleri de kesin olurBu çok iyi oldu bizler için. Ben 24. Haftadan spnra başlayım diyorum artık
Doktorum 24. Haftada çantan hazır olsun gerisi halledilir dedi. Valla maşallah diyorum sizleri gördükçe ❤❤❤Çok erteleme canim. 30. Haftadan sonra iyice insan ağırlaşıyor. 24 ten sonra iyi olur cinsiyetleri de kesin olur
Sen hangi arabayi aldin canimCanım ayrilip birleşen piercardinin arabası vardı ona bakabilirsin bebek arabası olarak. ayrılıp birleşen ve puset olabilen arabalar var ama pahalı diye almadım ben. Çok teşekkür ederim. Çok çeşit bebek arabası var . Ben baya araştırdım hepsinin avantajı ve dez avantajı var. Bide bebek arabası alırken çok ağır olmamasına da dikkat et.
Bunu aldım cnmSen hangi arabayi aldin canim
Yok canım haftaya gösterirlerse inşallahhhTeşekkür ederim Birtanem cinsiyetleri ogrendinmi
Hadi sağlıkla insaolah canım benimYok canım haftaya gösterirlerse inşallahhh
Maşallah sağlıklıcakla büyütün miniklerinizi size bagislasin RabbimKızlar ben doğum yaptım. 34+6 ikizlerim doğdu. Dua edin bana
Gozunaydin herşey çok güzel ilerler umarımKizzzlllaarrrrelim ayağım titriyor lekelenmeyle acile gittim korkuyla. Çok şükür bebeklerim olacakmış ikisinin de kalbinin seslerini dinledim Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın 5+6 da duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?