2023 ikiz bekleyen anneler

Allah yardimcin olsun canim.. hemde hamileyken afetzede olmana çok üzüldüm.. iki tane de park yatak almak mantikli evet, hem icabinda ilk aylar beraber yatarlarsa besigin biri salonda biri odada durur.. araba konusunda iki ayri araba alip birleştirme fikrine sicagim ya da hem bir hem ayrı olanlara.. bizde araç yok, gidecek yere toplu tasima ve taksi kullaniyoruz, icabinda oto koltugu da olabilecek pusetli araba düsünüyorum. Piyasa gezmedim nette bakindim biraz. Tüm bu özelliklere sahip bi araba var mi avaba bilemiyorum.. senin tercihin ne oldu

Canım ayrilip birleşen piercardinin arabası vardı ona bakabilirsin bebek arabası olarak. ayrılıp birleşen ve puset olabilen arabalar var ama pahalı diye almadım ben. Çok teşekkür ederim. Çok çeşit bebek arabası var . Ben baya araştırdım hepsinin avantajı ve dez avantajı var. Bide bebek arabası alırken çok ağır olmamasına da dikkat et.

Kuzum ben Yatamiyorum vallaha sabahı yapıyorum ben alışverişe başladı mı canım sen ne alırsan yazarmisin buraya
Ya o uyku sorunu geceleri şaşmıyor demek herkes genel olarak çekiyor bunu. Bu hafta biraz bir şeyler aldım gelecek olanlarda tamamlansın gösteririm canım hepsini birebir mağazaya gidip almadım bir kez civile gittik çok pembe mavi yapmışlar unisex istedim yok yani orada zor alınmaz. Ama atacağım göstericem hepsini fikir amaçlı

Ayyy rabbim yardımcın olsun hadi 2 3 hafta kadar daha dayan sağlıcakla kucağına al bebişlerini Biz daha şimdiden ık bık ediyoruz valla ilerleyen haftalarda ne yapacağız düşünüyorum hep

Öyle mii teşekkür ediyorum bilgi için tabi sorarım, yağ kullanıyorum ama yok geçmiyor ya vücut kaşınıyor devamlı tek bir yerde değil garip ama kaşı kaşı dökülüyor bu defa

Teşekkür ederim Birtanem cinsiyetleri ogrendinmi

Ayyy rabbim yardımcın olsun hadi 2 3 hafta kadar daha dayan sağlıcakla kucağına al bebişlerini Biz daha şimdiden ık bık ediyoruz valla ilerleyen haftalarda ne yapacağız düşünüyorum hep
Çok teşekkür ederim canım. Haklsin az kaldı sabrediyorum.

Bu çok iyi oldu bizler için. Ben 24. Haftadan spnra başlayım diyorum artık

Çok erteleme canim. 30. Haftadan sonra iyice insan ağırlaşıyor. 24 ten sonra iyi olur cinsiyetleri de kesin olur
Doktorum 24. Haftada çantan hazır olsun gerisi halledilir dedi. Valla maşallah diyorum sizleri gördükçe ❤❤❤

Sen hangi arabayi aldin canim

Kizzzlllaarrrr elim ayağım titriyor lekelenmeyle acile gittim korkuyla. Çok şükür bebeklerim olacakmış ikisinin de kalbinin seslerini dinledim Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın 5+6 da duyduk
Gozunaydin herşey çok güzel ilerler umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…