Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza alınDetayliya giricem ben
Amin canım inşallah amin hepimizHakkınızda hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza alın
Masallah Allah'ım sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallahMerhabalar bizde 19+1'den iki kız olarak bildiriyoruz
Hepimizinkini inşallahhMasallah Allah'ım sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallah
Canım ben iyiyim oğlum iyi. Kizimin sağ akciğerinin açılmasını bekliolar. İkisi kuvezdeHayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah . Nasılsınız ? Bir sorun sıkıntı yokturdır inşallah
Canım ben ve oğlum iyi.kizimin sağ akciğerinin düzelmesini bekliolar. KuvezdelerAa gözün aydin olsun canim. Nasilsiniz peki
İnslaalh cnam benim Allah razı olsunCanım rabbim tez vakitte şifa versin evlatlarınızı size bağışlasınOnlar çok güçlüler annesi çokta iyi olup taburcu olacaksınız, güzel haberlerle gel canım
Çok teşekkür ederim cnaimMaşallah canım rabbim hayırlı etsin sağlıcakla güzel günlerini görSanada çok geçmiş olsun atlattın hayırlısı ile
Ya kuzum doğummu yaptın gözün aydın rabnim analı babalı büyütsün inşallahÇok teşekkür ederim cnaim
Minnoşlar kendilerini toplar sağ Salim kucağına gelirler inşallahCanım ben iyiyim oğlum iyi. Kizimin sağ akciğerinin açılmasını bekliolar. İkisi kuvezde
16 haftalıkken öğrendim canımMerhabalar bebeklerin cinsiyetleri kacinci haftalarinizda belli oldu acaba
En kisa zamanda toparlayip kucagina geleceklerdir.Canım ben ve oğlum iyi.kizimin sağ akciğerinin düzelmesini bekliolar. Kuvezdeler
En kısa zamanda sağlıkla kucaklarınıza gelsinler inşallahCanım ben ve oğlum iyi.kizimin sağ akciğerinin düzelmesini bekliolar. Kuvezdeler
Bizim biri 13, diğeri 16daMerhabalar bebeklerin cinsiyetleri kacinci haftalarinizda belli oldu acaba
Biri 12+5 diğeri 16Merhabalar bebeklerin cinsiyetleri kacinci haftalarinizda belli oldu acaba
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn ama bizim teki 13. haftada diğeri 16.da göstermişti belki gösterir hiç belli olmazKızlaaar herkese selamlar. Bende 8+6 haftalık ikizlere hamişimm. 7+2 de ikiz olduklarını öğrendik kalp atışı dinlemeye gittiğimizde sürpriz oldu bize de ikisinin de dinledik kalp atışlarını. Doktor 1 ay sonra kontrol dedi sanırım cinsiyet için çağırdı ama çok erken göremeyiz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?