2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dediğim bu anvelop model yani hem yandan hem alttan. Burdaki derdim o metalinin cildine değecek olması. Abartma kullan geç diyebilirsiniz
Bence o bedene gelecek kısım değmez bile kumaşa gömülü oluyor o demir kısmı daha içeride kalmış olmuyor bombeli gibi düşün anlatabildim mi bilemedim yazınca zor veya böyle çıt çıtı ayrı kumaşta olanlar var öyle tercih edebilirsin görsel eklicem

Eklentiler

• E7E5A458-C0C3-4DC8-9258-6FA5A664837B.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 66
Benden de 0 kilo ilk başta 3 kılo aldım, hepsını verdim.. Şimdi başlangıç kılodaym.. 2.5 ay boyunca da 2 3 kılo alsam yeter

Yok bundan sonra çok daha hızlı alırsın. Hatta son ay 4 kg kadar alınıyor sen kendini 6-7 kiloya hazırla

Valla kuzenım çektirmiş dayanamamış artık.. Benımde hamılelıgın nıyeyse ilk başta çürüğün oldugu yer agrı yapıodu, sonra kanal tedavisi dedı dişçi.. Kadın dogum 12.haftadan snra dedi izin vermedi.. Bende yaptırmaktan vazgecmiştim zaten, kendlıgınden gectı.. 32 yaşındayım, hayatımda ilk defa çürüğüüm oldu o da hamılelıgımı buldu

Yok bundan sonra çok daha hızlı alırsın. Hatta son ay 4 kg kadar alınıyor sen kendini 6-7 kiloya hazırla

Valla oglumda da aynı kıloyla doguma girdim ama 33 haftalıkken.. Ondan snrasını deneyımlemedım.. Ama kılolu gebe oldugum ıcın asırı alcamı sanmıyorum.. Maksimum 5 dıyorum.. O da en fazlası ki 40 haftaya dayanırsam anca olur

Deme deme
soyasosu yada en kestirme yoldan düz alttan çıtlı çıtlı giydircen benim gibi
Ben öyle yaparım diye düşünüyordum da bir arkadaşım getirdi bana. Baya da var. İlk 6 ay iç zıbın almasam olcak yanineyse tamamen alttan olan da vardı, karışık kullancam artık

Aaa oğlunuz neden erken doğdu acaba. Inşallah bu bebiş zamanında gelir.

Cnm artık anne olacaksın, bireysellik devri kapanıyor sürekli sana yapışık tatlış Bi bebişin olcak allahın izniyle.. Ama bu kalabalık meselesini bilemem.. Cunku İlk baslarda emın ol hersey bambaşka oluyor.. Herkesın dogumu Baska Baska.. Kimi erken ayaklanır kimi 40 gün sonra.. Herkese ihtiyaç duyabilirsin.. Onlar da heves etmişler gibi.. Bırak yapıolarken yapsınlar, sonra bir başına kalınca daha zor gelebilir.. Kalabalık çekilip düzen oturunca rahatlarsın merak etme

Yemek artığı kalınca da ağrı yapıomus.. Aslnda düzenli diş ipi kullanmak gerek.. Bnm ilk çürük ondan olmuş, Bnm bütün dişler saglam bildiğin 32 dişim ve dişler cıktıkca hep sıkıştırdı bırbırını.. Diş ipi şart bana mesela

Aaa oğlunuz neden erken doğdu acaba. Inşallah bu bebiş zamanında gelir.

Kolestaz ya inş bunda 35 haftayı Bi geçsem Baska bişey istemem.. Cunku doktorların hepsi mutlaka tekrar edicek, istersen 20 yıl sonra hamıle kalsan da oluyo dedıler bakalım 28den snra tetikteyim, ondan sonra riskli oluyo bnm için

Dediğim bu anvelop model yani hem yandan hem alttan. Burdaki derdim o metalinin cildine değecek olması. Abartma kullan geç diyebilirsiniz

Bi de şunu dicem Bi süre sonra en rahat anne sen olursun dedıydı dersn hele ikinci çocukta Bi salmışlık Bi boşvermişlik.. Gırlaa

Bende yüksek tansiyon sorunu yaşadım 28. Haftadan sonra ve preeklampsi yaşadım. Son ay bebeğim hiç gelişmedi ve kilo almadı. Umarım bu gebeliklerimizde aynı şeyleri yaşamayız

Sen söyleme, bak ben söyledim yanlış anlaşıldım. Sen kocana söyle, lohusalığın ne olduğunu biliyorsa zaten sana hak verir. Kendisi konuşsun ailesiyle, sen kötü olma. Lohusalık psikolojisini bilmiyorsa kocan, önce onu işle sonra söyle ona. Yine ailesiyle o konuşsun. Sen hiç o topa girme

Ay sıcaklarla nasıl baş ediyorsun gece yastığım ve üzerimdeki incecik tişört su gibi oldu. Üzerimi,yastık kılıfını falan değiştirdim. Ki benim ev güneş alan ev de değil, normalde asla terlemeyen ben hep ıslak dolaşıyorum

Ben dişlerimi fırçalasam bile diş etlerimin arasında görülmeyen parçalar kalıyormuş. Doktor öyle söyledi. O sebeple çok çürüğüm var, hep dolgu var ağzımda. Geçen yıl durup dururken dolgulu dişimin yarısı kırılmıştı, o derece çekiyorum ağız sağlığından dikkat ettiğim halde Berikko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…