- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bence o bedene gelecek kısım değmez bile kumaşa gömülü oluyor o demir kısmı daha içeride kalmış olmuyor bombeli gibi düşün anlatabildim mi bilemedim yazınca zorDediğim bu anvelop model yani hem yandan hem alttan. Burdaki derdim o metalinin cildine değecek olması. Abartma kullan geç diyebilirsiniz
Benden de 0 kiloilk başta 3 kılo aldım, hepsını verdim.. Şimdi başlangıç kılodaym.. 2.5 ay boyunca da 2 3 kılo alsam yeter
Kızlar benimde dişim çok kötü hamilelikte dolgum düşmüştü doktora gittim o zaman artık dolgu tutmaz çekmek ya da yaptırılması lazım dedi. O zaman pandemi vardı kaldı öyle sonra emzirme sonra tekrar hamile kalma derken 2 gündür çok kötü. Başıma vuruyor ağrısı doktora mesaj attım lokal anesteziyle işlem uygulanabilir dedi. Dün içilmemesi gerekirken appranax içtim bugünde parol. Sizce 2 ay sabretsem mi yarın çektirsem mi
Yok bundan sonra çok daha hızlı alırsın. Hatta son ay 4 kg kadar alınıyorsen kendini 6-7 kiloya hazırla
Deme demeYok bundan sonra çok daha hızlı alırsın. Hatta son ay 4 kg kadar alınıyorsen kendini 6-7 kiloya hazırla
Ben öyle yaparım diye düşünüyordum da bir arkadaşım getirdi bana. Baya da var. İlk 6 ay iç zıbın almasam olcak yani
Valla oglumda da aynı kıloyla doguma girdim ama 33 haftalıkken.. Ondan snrasını deneyımlemedım.. Ama kılolu gebe oldugum ıcın asırı alcamı sanmıyorum.. Maksimum 5 dıyorum.. O da en fazlası ki 40 haftaya dayanırsam anca olur
Ya kızlar şimdi ben biraz bireyselliğe alıştım açıkçası. Ünv de olsun işte tayin çıkınca vs hep böyle bir farklı şehir, bireysellik falan durumu oldu ya kalabalık ortamlar da, aile ortamında falan bir süre sonra kafa dinlemeye ihtiyaç duyarım ben. Eşim de aynı benim gibi o da seviyor bu durumu. Şimdi doğum olunca benim annem gelecek onun annesi de gelecek. Yani dün babası doğum olunca gelir kalırız falan dedi. Ben bu durumdan çok korkuyorum ya. Zaten loğusa psikolojisi olacak. Ön yargılı oldu biraz da işte boş olduğum için kafa bunlara gidiyor şu an
Listerine dene istersen, benim 20lik birkaç gün baya ağrımıştı. Geçmezse dişçiye gideceğim falan modundaydım ama okul çıkışı gözüm almadı. Sonra listerine ile sabah akşam gargara yaptım. Yalan olmasın 1-2 güne tamamen geçmişti ağrım. Düşün ağzımı açamıyordum.
Dediğim bu anvelop model yani hem yandan hem alttan. Burdaki derdim o metalinin cildine değecek olması. Abartma kullan geç diyebilirsiniz
Aaa oğlunuz neden erken doğdu acaba. Inşallah bu bebiş zamanında gelir.
Dediğim bu anvelop model yani hem yandan hem alttan. Burdaki derdim o metalinin cildine değecek olması. Abartma kullan geç diyebilirsiniz
Kolestazya inş bunda 35 haftayı Bi geçsem Baska bişey istemem.. Cunku doktorların hepsi mutlaka tekrar edicek, istersen 20 yıl sonra hamıle kalsan da oluyo dedıler bakalım 28den snra tetikteyim, ondan sonra riskli oluyo bnm için
Sen söyleme, bak ben söyledim yanlış anlaşıldım. Sen kocana söyle, lohusalığın ne olduğunu biliyorsa zaten sana hak verir. Kendisi konuşsun ailesiyle, sen kötü olma. Lohusalık psikolojisini bilmiyorsa kocan, önce onu işle sonra söyle ona. Yine ailesiyle o konuşsun. Sen hiç o topa girmeValla çok doğru şimdiden söylemek gerekiyor. Bunların stresi sardı beni zaten. Günler yaklaştıkça düşünmeye başlıyorsun. Ben de söyleyeyim kibarca bence bizimkiler çok kibarlıktan anlamaz da öyle hissettiriyorlar ama hiç umrum değil valla
Ay sıcaklarla nasıl baş ediyorsunCnm ondan olabılır.. Klima hele çok saglıksız bişey.. Benım evde de var.. Evleneli 6 yılı gecırdı Bi kere bile açmadım.. Arabada Bı yere giderken bile açtırmam, açtırsam da çok nadir.. Aman sıcagına soguguna dikkat et.. İlaçta alamıyoruz, bende çok bunalıyorum sıcaktan özellıkle 2 3 haftadır fena vurmaya basladı.. Ama sabretcez Baska yolu yok.. Az kaldı ferahlıcak inşallah havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?