2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende yüksek tansiyon sorunu yaşadım 28. Haftadan sonra ve preeklampsi yaşadım. Son ay bebeğim hiç gelişmedi ve kilo almadı. Umarım bu gebeliklerimizde aynı şeyleri yaşamayız

Kader işte.. İnşallah bu sefer olmaz saglıkla zamanında dogum olur inşallah

İnan geberiyorum nefes alamıyorum gibi.. Öyle bunaldım artık.. Buzdolabında yasamak istiyorum sabredıorm bakalım aha eylul geldi, ya en azından hava bu kadar sıcak olmasa da razıyım, şöyle 28 dereceler fılan yıne iyi oluyo... Ama fazlası beni mahvedıo

Kızlar dün çok yoruldum, kız kardeşim surprız kutlama yaptı eymene.. Onla ugrastık fılan.. Dun aksamdan beri yürütmüycek boyutta kasıklarım agrıo.. Yururken acayıp zorlanıom... Naapcamı bılemıorm.. Bugun de yardımcı abla gelcektı.. Yıne yorulurum muhtemelen.. Üff korktum bıraz ya

Spring05 ben 2.trimesterda 20lik çektirdim artık dayanamıyodum. Doktor bu ağrıyı çekersen erken doğuma yol açar çektir dedi 2 dkda kurtuldum
Günaydınn sanırım daha iyiyim iştahım tamamen kapandı bir şey yerken acıyacak diye yemekten kaçınıyorum sadece bugün bir bakıcam listesine açlık ve sürekli fırçalama işe yaradı. Eşimde izin almıştı olmadı çektiricem bende

Ben biraz vitaminleri de ihmal ettim sanırım ondan bugün itibariyle başlıyorum. Bir de vücudumu çok yordum doğur emzir ki son damlama kadar emdi. Emzirirken hamile kal 3 ayda öyle emzir. Galiba fazls geldi artık çok çürüğüm oldu. Doğumdan sonra baya bir diş işim var

Benim de öyle yastık su içinde uyanıyorum yastık kılıfının altında alez var yinede içime sinmedi yastığımı yıkıcam biraz daha sıcaklar geçince buharlaştık artık ya

vallahi dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor bilmiyorum sadece ben mi öyleyim ama hep kendim çok kötü kokuyorum gibi geliyo eskiden bu kadar terlemezdim ve böyle kokmazdım asla. duş alsam bile 15 dk sonra sanki hiç yıkanmamışım gibi. mecbur terlememek için açıyorum klimayı ama kesin o çarptı beni.
bugün daha iyiyim şükürr ıhlamur limon dopingi yaptım dün akşam. amaa şu an canım kocam hasta olmuş ben 2 canla bu kadar nazlanmadım yeminle

Eylül ayına girdik kızlar bebeklerimizekavuşmaya biraz daha yaklaştık hepimize çok iyi gelsin Eylül ayı huzur sağlık mutluluk getirsin ben ateşli bebemle giriş yaptım
Geçmiş olsun kuzuya
Yaa biliyor musun hiç terlemem bu da kalıtımsal bir şey. Eşim çok şaşırır hatta bu duruma ama annem de ben gibi. Spor yaparken bile hafif nemlenirdim. Hamilelikte değişir dediler. Evet sıcak ama hala terlemiyorum ya da şöyle bi off bitsin artık demedim. Evim de güney cephe sabahtan akşama güneş alıyor iki yandan.

Hastaneye gitcem galıba.. Bı yandan bı yana dönerken bile canım acıyor.. Yurumek asırı zor.. İlk defa bu kadar kötü oldum

Benim de öyle yastık su içinde uyanıyorum yastık kılıfının altında alez var yinede içime sinmedi yastığımı yıkıcam biraz daha sıcaklar geçince buharlaştık artık ya
Ben de memlekete gitmeden alezleri yastıkları falan hep yıkamıştım
ya işte canım ben de öyleydim. Arkadaşımla reformera giderdik, kız su içinde kalırdı ben ise hafif nemlenirdim ter falan olmazdı. Hatta evlendiğimizde eşim su gibi terleyince şaşırmıştım bu nasıl terlemek diye, belki de bahane verdim bilmiyorum çok afedersin otururken bile sütyen külot hepsi ıslanıyor. ordekkafa nın dediği gibi kendimi sürekli pis ve kokuyor hissediyorum

Hastaneye gitcem galıba.. Bı yandan bı yana dönerken bile canım acıyor.. Yurumek asırı zor.. İlk defa bu kadar kötü oldum
Ben köydeyken bir gün çok kötü oldum. O gün yemek bulaşık derken pek oturmadım. Akşam 5 gibi sırt ve bel ağrısı girdi bana. Ve asla ama asla geçmedi, aksine şiddetlendi. İlk defa o gün parol kullandım ve erkenden yattım. Sabaha geçmişti. Sen de çocuk da var benim gibi dinlenme vaktin de pek olmuyordur. Çocuğu ailene bırakıp parol alıp uzansan biraz

Bende tiroidlerim yavaş çalıştığı zamanlarda asla terlemezdim Şuan troidlerim düzeldi acayip terliyorum su içinde kalıyorum şaşırıyorum hiç terlemeyen ben su içindeyim senin dediğin gibi kalktığımda tişörtüm ıslak oluyor artık dayanamıyorum bu sıcaklara eylüle girdik yani hala çok fazla sıcak çokta sevmem yazı zaten evimde çok güneş alıyor bi an önce serinler havalar inşallah çok zorlandık çok

Şaka gibi ama basamıyorum ayagıma.. Bastıkca karnım acıyor.. Yoldayım şimdi hastaneye gidiyorum.. Moralim düştü ya

Günaydın kızlar az önce doktordan çıktım kaşar ceviz ve muz işe yaramış 2 haftada 400 gr almış 1120 den 1565 olmuş. Bana da yaramış orası ayrı biraz frenlemem gerekiyor en başta almadığım kiloyu şimdi almaya başladım boyu şuan 41 cm 52 53 cm doğar dedi o zaten genetik eşim ve bende uzunuz. Haftasını yakalamış boyu bir hafta önde içim çok rahat etti kaşar muz ceviz işe yarıyor kesin bilgi fotosunu da ekledim dil hep dışarda Allahım yarabbimm

Eklentiler

• IMG_5258.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 76
Çocuk diyor hep yakalanıyorum bir rahat verin maşallah kuzuya bunu okurken ceviz kaşar önümde işe yaramasına çok sevindim

Mer
Merhabalar, kaç mm ölçtü acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…