- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
4 kiloda ben aldım. Kızımla aynı gidiyor 9 kg ile bitirmiştim hamileliği bundada max. 10 olur diye düşünüyorumBu arada baştan sona şimdilik 7 kilo aldım sadece
Sanırım beş gün geriydi ama benim de kafam küçüktür. Belki genetiksel bir şey. Takılmak istemiyorum çünkü biliyorum sağlıklı. Ben bir kaç gün geriden hissettim sonra değişti o his ve çok güçlendi. Şimdi bir kaç gündür yine arkadan arkadan vuruyor. Cumartesi kontrolüm var bir sorun görmez umarım doktorum. Ama bence konumsal bir şey
Doktorunun dediğini bekle bence. Korunmalı cinsel ilişkiyle sorun olmaz ama ondan da sana bulaşmış olabilir sende bağışıklık düştüğü için aktive olmuştur, onda belki şuan siğil yoktur.Hooops internette hpv ya da genital siğil yazdığımda bendekilerle asla ama asla örtüşmüyor. Benimki aşırı küçük başsız sivilce gibi. Hpv de cinsel ilişki olmaması gerekiyormuş sanırım, doktora da sormak aklıma gelmedi. 36. haftaya kadar da belli olmayacak sonuçta, ne yapsam bilemedim kafam çok karıştı. İçimdeki ses hpv olmadığına emin aslında ama bilemedim de. Eşime geldiğinde söyleyip duruma göre o da mı muayene olsa? Sonuçta gebelikte çıktı bende ve aktif cinsel hayatımız da mevcut. Hpv ise ya benden ona ya da ondan bana bulaşma ihtimali yüksek
Sanırım beş gün geriydi ama benim de kafam küçüktür. Belki genetiksel bir şey. Takılmak istemiyorum çünkü biliyorum sağlıklı. Ben bir kaç gün geriden hissettim sonra değişti o his ve çok güçlendi. Şimdi bir kaç gündür yine arkadan arkadan vuruyor. Cumartesi kontrolüm var bir sorun görmez umarım doktorum. Ama bence konumsal bir şey
Kafa kesin genetik bence de. Benimkiler de hep koca kafalı oluyor benim gibiben de babama çekmişim, annemin şapkaları falan asla olmaz bana
Bana da şapkaların en küçüğü olur. Bana olan şapka kimseye olmazBenim kızımın kafası 39 haftalıkken 34 hafta ile uyumlu doğdu. Kendide küçüktü 2200 gram 47 cm di ama kafası için çok üzülüyordum. Ama aynı babasının kafası gibigayet sağlıklı şuan 20 aylık ve yaşıtlarına göre bir tık önde zekası öyle gözlemliyorum. bıngıldağımız çok küçüktü 8 aylıkken kapandı ama kafası büyümeye devam etti sorun yaşamadık
İçini ferah tut ya zaten siğile benzemiyorda diyorsun değildir belki sadece sivilceBeslenmeme özellikle son 1.5 aydır baya dikkat ediyorum; sebze meyve, protein tüketimi vs. İnşallah önemli bir şey değildir ama değil gibi hissediyorum
Değil et Normal ben gibi bile değil. Tam olarak ergenlik döneminde alında çıkan başsız sivilce gibi ama aralıklarla tek tük. Karnabahar kabartısı gibi değil. İçim çok rahat o yüzden, sadece cinsel yaşamımızı nasıl etkiler onu sormadığıma çok pişmanım. Sanırım yarın doktora mesaj atacağım içimin tam anlamıyla rahat etmesi içinİçini ferah tut ya zaten siğile benzemiyorda diyorsun değildir belki sadece sivilce
Ya da et ben gibi bişeyde olabilir. gebelikte et ben çıkıyor bende çıktı mesela.
Benim çok şükür kanama hiç olmadı. Doktor tekrar görsün benceBenim de gebelik döneminin başında genital bölgeye yakın kısımda sivilce gibi bir şey çıkmıştı. Haziranda doktora gösterdim, kıl dönmesi de olabilir, geçmezse sonraki muayenede tekrar bakalım dedi. Şimdi hem popomda var bir tane, gem de genital bölgemin birkaç yerinde. İstemsiz oynadığımda ise kanıyor baya
Bende meyveler de yanma yapıyor yeni fark ettim. Ya da şeker bilemiyorum2 Gündür mide yanmam tavan yaptı. Gündüzleri bir şey yok ikindiyi geçince başlıyor yanma. Gaviscon ve rennieyle kardeş kardeş sarılacağım sanırım. Saçı çıkar diyor herkes umarım rapunzel doğar, yoksa bozuşuruz.
Bizimkinin de bir hafta geriden geliyor kafa, ilk başlarda baya endişe etmiştim ama doktoruma güvenmem gerektiğini düşündüm hep çünkü sorun olmadığını söyledi.Sanırım beş gün geriydi ama benim de kafam küçüktür. Belki genetiksel bir şey. Takılmak istemiyorum çünkü biliyorum sağlıklı. Ben bir kaç gün geriden hissettim sonra değişti o his ve çok güçlendi. Şimdi bir kaç gündür yine arkadan arkadan vuruyor. Cumartesi kontrolüm var bir sorun görmez umarım doktorum. Ama bence konumsal bir şey
Oyyy maşallah tombik ve bogumlu bir kolun geldiği bariz görülüyor28+2den selamlar, yine benimki önden gidiyor biraz ama doktor geçen ay demek ki gelişim dönemindeymiş, şimdi haftasına yakın dedi. 1198 gr olmuş boyu da 35 cm
Belkide sadece sivilcedir gerçektemDeğil et Normal ben gibi bile değil. Tam olarak ergenlik döneminde alında çıkan başsız sivilce gibi ama aralıklarla tek tük. Karnabahar kabartısı gibi değil. İçim çok rahat o yüzden, sadece cinsel yaşamımızı nasıl etkiler onu sormadığıma çok pişmanım. Sanırım yarın doktora mesaj atacağım içimin tam anlamıyla rahat etmesi için
Ayyy ben şu an kayınvalide ve görümcemde kalıyorum eşim tayin için eşya toplamaya gitti. Beni düşün birde fenalık geçirmek üzereyim. Hatta siz de oluyor mu bilmiyorum ama bugün bi hayatımı sorguladım bekarlık ne güzeldi be diye hahahahahBu akşam kv ile buluştuk dışarda yemek yedik bebek kaç kilo olmuş dedi 1.490 dı sanırım en son dedim. Ay sen hiç bir şey yemiyor musun çok az dedi. Bende daha iyi işte kolay doğum olur, doktor bile ikinciler daha kilolu olur dikkat et dedi bana dedim. Sustu. Ya gerçekten bir insanın söylediği her söz mü insana batar, ona karşı tahammül seviyem sıfır. Bu muhabbet bebek doğunca sütle devam edip ek gıda da yemek yapmıyor musuna kadar gidecektir.
Büyük kızımda hasta ilk kez antibiyotik kullanıyoruz resmen hiç bir şey yemiyor ve sürekli kucağımda. Zaten sürekli kucağımda olmasından dolayı zorlanıyorum. Onun hakkında da ay bu çocuk ne kadar zayıflamışlar alakalı tonlarca şey söyledi. Görümceme diyor ki kucağına al bak nasıl hafiflemiş. Bizim ayda bir bile görülmememiz lazım sinir sistemim kabul etmiyor
Çamaşır suyu tozu e bebeğin ki . Kesinlikle kullananlar önerıyo renklıyede kullanılıyor. Bende aldım kızımın okul baslasın bende baslıycam .Herkese merhaba,
Ben aslında ekim sonunu bekliyordum hazırlanmak için ama sizin paylaşımlardan gaza geldim, ben de oğlumdan kalan eşyaları çıkarmaya başladım ufaktan. Ama bazı girişimlerim hüsranla sonuçlandıpark yatağı yanlışlıkla depoya kaldırmışız ve rutubet kokusu sinmiş, giysi olarak da 0-3 yaş çok az şey tutmuşuz (yalnızca çok kaliteli olanları), onların da birkaçı sandık lekesi gibi olmuş.
Şimdi temizlik konusunda tecrübeli annelere sorum var: park yatağın yıkanan kısımlarını (en azından benim yıkanır diye düşündüğüm kısımlarını) yıkadım, kalanını sildim. (Birkaç tur daha silerim, koku hafifledi gibi) Bir süre de havalandıracağım, yatak için bu yöntemi denemiş, sonrasında da gönül rahatlığıyla kullanmış olan var mı, yoksa çöp mü olacak? (Bayağı taş gibi duruyor, sadece hafif rutubet kokusu var kumaşında, atmak cidden çok büyük israf olacak)
Bir de sandık lekeli giysileri normal leke çıkarıcı vb ile temizleyip kurutup bir tur da bebek deterjanıyla yıkamak caiz midir acaba? Bu konuda önerisi olan varsa çok sevinirim.
Son birkaç haftadır ben de biraz geriden hissediyorum. Böyle daha derinden gibi hareketleri, hatta kontrolde usgde görülen hareketlerin hiçbirini hissetmedim. Doktoruma sormayı unutmuştum bu hafta ama bugün tahliller için devlete gittim, oradaki doktor rapora plesanta anterior yazmış. İki ay önce falan da öyleydi benim ama sonra hep posterior dediler. Demek hala yer değiştirebiliyor plesantamız. Bence ondan kaynaklanıyor olabilir. Tekrar gidince teyit edeceğim.
Önyargılılık değil aslında. Ben de yazmıştım ilk başta çok etkileniyordum. Gelsinler istemiyordum. Ben de aynı sen gibi üniversite için şehir dışına çıktım ve bir daha hiç dönmedim. 18 yaşından beri bireysel karar alırım aslında. Eşim de ben gibi.Ya kızlar şimdi ben biraz bireyselliğe alıştım açıkçası. Ünv de olsun işte tayin çıkınca vs hep böyle bir farklı şehir, bireysellik falan durumu oldu ya kalabalık ortamlar da, aile ortamında falan bir süre sonra kafa dinlemeye ihtiyaç duyarım ben. Eşim de aynı benim gibi o da seviyor bu durumu. Şimdi doğum olunca benim annem gelecek onun annesi de gelecek. Yani dün babası doğum olunca gelir kalırız falan dedi. Ben bu durumdan çok korkuyorum ya. Zaten loğusa psikolojisi olacak. Ön yargılı oldu biraz da işte boş olduğum için kafa bunlara gidiyor şu an
Geçmiş olsun ama neden apranax attın anlamadım ağrı kesici bebek için çok riskli Allah korusun sadece parol . Baktın geçmiyor acile falan git ama lütfen ilac yutma hamilelikte uygun olmayanları ciddi sonuçları olurKızlar benimde dişim çok kötü hamilelikte dolgum düşmüştü doktora gittim o zaman artık dolgu tutmaz çekmek ya da yaptırılması lazım dedi. O zaman pandemi vardı kaldı öyle sonra emzirme sonra tekrar hamile kalma derken 2 gündür çok kötü. Başıma vuruyor ağrısı doktora mesaj attım lokal anesteziyle işlem uygulanabilir dedi. Dün içilmemesi gerekirken appranax içtim bugünde parol. Sizce 2 ay sabretsem mi yarın çektirsem mi
Evde parol yoktu bir de benim migrenim var tuttuğunda çok kötü oluyorum o yüzden riske atamadım aldımGeçmiş olsun ama neden apranax attın anlamadım ağrı kesici bebek için çok riskli Allah korusun sadece parol . Baktın geçmiyor acile falan git ama lütfen ilac yutma hamilelikte uygun olmayanları ciddi sonuçları olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?