2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Kafa kesin genetik bence de. Benimkiler de hep koca kafalı oluyor benim gibi ben de babama çekmişim, annemin şapkaları falan asla olmaz bana

Doktorunun dediğini bekle bence. Korunmalı cinsel ilişkiyle sorun olmaz ama ondan da sana bulaşmış olabilir sende bağışıklık düştüğü için aktive olmuştur, onda belki şuan siğil yoktur.

Benim kızımın kafası 39 haftalıkken 34 hafta ile uyumlu doğdu. Kendide küçüktü 2200 gram 47 cm di ama kafası için çok üzülüyordum. Ama aynı babasının kafası gibi gayet sağlıklı şuan 20 aylık ve yaşıtlarına göre bir tık önde zekası öyle gözlemliyorum. bıngıldağımız çok küçüktü 8 aylıkken kapandı ama kafası büyümeye devam etti sorun yaşamadık

Kafa kesin genetik bence de. Benimkiler de hep koca kafalı oluyor benim gibi ben de babama çekmişim, annemin şapkaları falan asla olmaz bana

Bana da şapkaların en küçüğü olur. Bana olan şapka kimseye olmaz
Üzülmemek gerek zaten, büyüyorlar hepsi. Gelişimleri genetikleri farklı çok normal. Sağlıklı olsunlar da

Beslenmeme özellikle son 1.5 aydır baya dikkat ediyorum; sebze meyve, protein tüketimi vs. İnşallah önemli bir şey değildir ama değil gibi hissediyorum
İçini ferah tut ya zaten siğile benzemiyorda diyorsun değildir belki sadece sivilce
Ya da et ben gibi bişeyde olabilir. gebelikte et ben çıkıyor bende çıktı mesela.

İçini ferah tut ya zaten siğile benzemiyorda diyorsun değildir belki sadece sivilce
Ya da et ben gibi bişeyde olabilir. gebelikte et ben çıkıyor bende çıktı mesela.
Değil et Normal ben gibi bile değil. Tam olarak ergenlik döneminde alında çıkan başsız sivilce gibi ama aralıklarla tek tük. Karnabahar kabartısı gibi değil. İçim çok rahat o yüzden, sadece cinsel yaşamımızı nasıl etkiler onu sormadığıma çok pişmanım. Sanırım yarın doktora mesaj atacağım içimin tam anlamıyla rahat etmesi için

Benim çok şükür kanama hiç olmadı. Doktor tekrar görsün bence

Bende meyveler de yanma yapıyor yeni fark ettim. Ya da şeker bilemiyorum

Bizimkinin de bir hafta geriden geliyor kafa, ilk başlarda baya endişe etmiştim ama doktoruma güvenmem gerektiğini düşündüm hep çünkü sorun olmadığını söyledi. Ah ilk çocuk sorunsalları, bazen duygularıma ve endişelerime söz geçiremiyorum yinede

Kizlar bugün dahiliye ye gittim testi tekrarlamak istedi kabuk ettim . 100 gr yükleme yapıldı ayy cok zordu 50 ve 75 gr böyle değildi..

100 gr Şeker Yüklemesinde;
▪︎0. Dakika 90
▪︎60. Dakika 136
▪︎120. Dakika 124
▪︎180. Dakika 122
Çıktı sizce nasıl henüz doktora göstermedim???

Belkide sadece sivilcedir gerçektem Etkilenemez merak etme ama yinede bi sor içini rahatlat kesinlikle

Ayyy ben şu an kayınvalide ve görümcemde kalıyorum eşim tayin için eşya toplamaya gitti. Beni düşün birde fenalık geçirmek üzereyim. Hatta siz de oluyor mu bilmiyorum ama bugün bi hayatımı sorguladım bekarlık ne güzeldi be diye hahahahah

Kızlar benimde dişim çok kötü hamilelikte dolgum düşmüştü doktora gittim o zaman artık dolgu tutmaz çekmek ya da yaptırılması lazım dedi. O zaman pandemi vardı kaldı öyle sonra emzirme sonra tekrar hamile kalma derken 2 gündür çok kötü. Başıma vuruyor ağrısı doktora mesaj attım lokal anesteziyle işlem uygulanabilir dedi. Dün içilmemesi gerekirken appranax içtim bugünde parol. Sizce 2 ay sabretsem mi yarın çektirsem mi

Çamaşır suyu tozu e bebeğin ki . Kesinlikle kullananlar önerıyo renklıyede kullanılıyor. Bende aldım kızımın okul baslasın bende baslıycam .

Ya kızlar şimdi ben biraz bireyselliğe alıştım açıkçası. Ünv de olsun işte tayin çıkınca vs hep böyle bir farklı şehir, bireysellik falan durumu oldu ya kalabalık ortamlar da, aile ortamında falan bir süre sonra kafa dinlemeye ihtiyaç duyarım ben. Eşim de aynı benim gibi o da seviyor bu durumu. Şimdi doğum olunca benim annem gelecek onun annesi de gelecek. Yani dün babası doğum olunca gelir kalırız falan dedi. Ben bu durumdan çok korkuyorum ya. Zaten loğusa psikolojisi olacak. Ön yargılı oldu biraz da işte boş olduğum için kafa bunlara gidiyor şu an

Önyargılılık değil aslında. Ben de yazmıştım ilk başta çok etkileniyordum. Gelsinler istemiyordum. Ben de aynı sen gibi üniversite için şehir dışına çıktım ve bir daha hiç dönmedim. 18 yaşından beri bireysel karar alırım aslında. Eşim de ben gibi.
Ama sonra düşündüm torunu. Benim annem kadar onun da hakkı var. Babasının gelmemesini eşime açıkça söyledim ama. Ben eve o kadar insan doluşmak istemiyorum. Bir de babası biraz rahat bir adam, tüm gün salonda koltukta yatsın modunda, ona pek gelemem işte loğusa kafasında.

Geçmiş olsun ama neden apranax attın anlamadım ağrı kesici bebek için çok riskli Allah korusun sadece parol . Baktın geçmiyor acile falan git ama lütfen ilac yutma hamilelikte uygun olmayanları ciddi sonuçları olur

Evde parol yoktu bir de benim migrenim var tuttuğunda çok kötü oluyorum o yüzden riske atamadım aldım Kızımında antibiyotiğe alerjisi oldu onunla uğraştım acile gittik hiç o an kendimi düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…