Ya park yataklar bence havalandirilmali. Ben kurdum 10 gun once kurdum, havalandirdim ikisini de. Plastik kokuyordu. Simdi haftasonu birinin tozunu alip kapadim, bebekler gelince yatak odasina kuracagim komidinleri odadan cikarip. Digeri bebek odasinda acik duruyor Ilk zamanlar yanyana yatalar. gunduz odada gece yanimda yatiririm.
Sunger yataklarin da kargoda posetinde ufak bir hasar vardi. Kilifini cikardim yikadim, bizim evde asinca zor kuruyor bu mevsim, ceker diye kurutmaya da atmadim. Alezleri de. Bu haftasonu yataklarin kilifini alezini gecirdim eski temiz bir carsafima ikisini bir sarmalayip acik park yatagin icine koydum. Park yatagin altinda da bez islak mendil vs stoklarimi koydum.
Daha bebek esyalarini yikamadim mesela ama bu yatak isi bende uzun surdu, o yuzden aradan cikardim. 32 33. Haftada carsaf kiyafetlerini de yikarim :) bavul benim esyalarim 23. Haftadan beri hazir zaten erken dogum riskinden. Bebeginkileri de yine 32 33 de koyacagim .
Ben de ozelde olacagim icin bebekler icin neredeyse hic bir sey koymayacagim. Dogum parasi disinda bebek paketi 8800 tl :) bir zahmet 1 paket bezini de versinler, tasiyamam. Kiyafet bile veriyorlar hic bir sey getirmenize gerek yok dediler 3 kere sordum. Tabi fotograf icin 1 takim, 1 yedek, cikis icin kalin tulum ve battaniye koyarim.
Ameliyat onluguyle rahat edemem kendime 3 gecelik, 3 sabahlik, 2 terlik aldim ve hastane standart 3 gece kaldirdigi icin dus malzemelerimi götüreceğim. Ama yine depend fln veriyor hastane.
Erken dogum ve kuvez riskinden hic hediye ve susleme isine girmedim su ana kadar. 34 e ulasirsam belki bir heves gelir :)
Ikizler ile 3 gece kalisima orta bavula sigacagim bence

zaten ev 10 dk. Annem sehir disindan gelecek, Esimle annem donusumlu gider gelirler her gun.