- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
Bana sorarsan ne olursa olsun aileden birine baktırma iznin bitince, gerçekten huzur kalmıyor her şey batıyor. Tüm kazancını ver gerekirse sana azıcık kalsın ama güvenilir bir bakıcı bulHepsi bende var gıcık oluyorum herkesebenim de korkulu rüyam ne biliyor musun doğumdan sonra annesi babası gelecek illaki gelsinler tamam görecekler tabi. Ama ne zaman gidecekler ya çok kalırlarsa 8 hafta doğum iznim bitince bebeğe kim bakacak. Annesi bakarım modunda ama ben çekirdek aile olarak kalmak istiyorum. Bunalıma girince kolay çıkamam sinir yaparım gerilirim bir yerde patlarım kendimi biliyorum. Birde açıkçası taşınma sürecinde ne yardım ettiler bana ne sordular doğru düzgün ordan bir hassaslık var bende. Bebeğe zaten faydaları yok daha çorap almamışlar
Valla tersi düşünen olabilir kızlar ama bebek dediğin torunları ya insan bir sorar yani biz böyle gördük. Benim el insanı dediğim arkadaşlarım birşey lazım mı diye soruyor. Çoğu kişide aynı dertler var yani biraz farklı bazıları o kadar. Düşünmemek lazım da işte biraz bu dönem zaten hassas olduğumuz için
![]()
Benim eşim yarın şehir dışına gidiyor mesela cuma akşam gelicek eşim kv mi aramış gel kal iki gece diye. Annesinin işi mi var demiş. Bende istemiyorum gelmesin annem gelir dedim. Annemde akşam dönsem mi şöyle mi yapsam kalmasam mı dedi. İstersen işlerimizi hallederiz ben temizlikçiyi akşam bırakıcam bi yere kadar ordan size geçer kalırız dedim. Bana dediği laf e ben gelmiyim hiç akşam sen işini hallet gel. Dedim anne benim daha çantam yok perdeler yıkanacak tek başına yapamaz sen çocukla ilgilenirsin bende işlerimi yaparım dedim. Zaten akşam çocuk uyuyor ben sana niye kalmaya geliyim ki dedim. Yani demem o ki kendi annen bile olsa zorluğunu görünce bakmak istemiyor. Parasını verirsin en azından parayla işini yapar, saçma sapan çocuk üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmazlar