Evet sezeryana kadar 37+3 falan olacak riske atmayalım dedi doktor. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı doğar.
Tekim gündüz tabi ama kızım 3,5 yaşında yemesi içmesi dışında zorlamıyor beni çok şükür bazen çok konuşuyoroynayamıcağımı bildiği için alıştı biraz bu duruma şimdiye kadar hiç zorlanmadım ama hastalıklaa zorluyor tabi
Kesinlikle öyleHiç bir şey bilmemek en güzeli yayaşasın cahillik, başına gelicekleri bilince insan korkuyo
Kaç kilo maşallah çok tombiş duruyorKızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım. Ben de grubu sessiz takip edenlerdenim.
Her hafta kontrolde yüzünü kapatıyordu nazlı ve inatçı kızım bugün doktorum çok uğraştı yüzünü görmek için ilk resimde de gördüğünüz gibi aşırı sinirlenditeyzelerimize selam verelim dedik herkesin hayırlı doğumları olsun inşallah
Eriyorum yaa içimizde bundanımız var resmen kocaman maşallahKızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım. Ben de grubu sessiz takip edenlerdenim.
Her hafta kontrolde yüzünü kapatıyordu nazlı ve inatçı kızım bugün doktorum çok uğraştı yüzünü görmek için ilk resimde de gördüğünüz gibi aşırı sinirlenditeyzelerimize selam verelim dedik herkesin hayırlı doğumları olsun inşallah
Ben çözümü yemekten sonra asla tatlı yememekle buldum çünkü tatlı yiyince aşırı acıkıyorumKız kiloyuda boşverdim artık ama bu yeme işini napıcam onu bilmiyorum. Bugün yazdığım gibi yedim vs şu an açım. Aç yatsam bisey olur mu yoksa yemili miyim
Ayyyy aynı benBana doğum korkusu geldiiii bide normal istiyorum ya inşallah. Su gelecek mi sancıyı kaç saat çekicem kolay çıkacak mı kanala girecek mi çatım yeterince geniş mi ya çıkaramazsam ıkınıp ya bişey olursa diye diyeeeee kafayı yedim
Vitamin olarak vifolic kullandım gelişimi hep önden gitti neden kaynaklı bilmiyorum. Kendi kilom epeydir sabit bebek kilo almaya devam ediyor inşallah sizinde bir sıkıntı olmadan doğarOhooo gayet iyi Bi hafta.. İlaç işe yarıyor cidden.. Bende crsmba öğrencem bakalım Aslı astarı neymiş.. Safra asidi normal aralıkta, ast alt baslangıc ama yukselme eğiliminde, ggt de tek basına yukselıodu bayagıdır sımdı 130du en son... Bakalım perinatolojiye yönlendirip ilaç başlıcaklar mı
Bide bişey sorcam sana?? Takviye ilaç ne kullandın, vitamin olarak fılan?
Canım sen hemsireydin sanırım ben sabahtan beri baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum artık dayanamadım acile gittim idrar tahlili istediler keton +1 çıktı internetten araştırdım bir sürü kötü şey yazıyordu kendi druma attım sonuçları daha dönmedi acaba korkmam gerken birşey var mıTabikide var eforla birlikte tansiyon artar.tansiyon ölçerken bile önce dinlendirilir hastalar sonra ölçülür. Ben bütün yaz o sıcaklarda hep evdeydim sırf tansiyonum çıkmasın diye minimum aktiviteyle yaşıyorum aylardır seneye yaza bütün acısını çıkartıcam inşallah kızımla
Ağır iş yapmıyorum tabi yemek falan bulaşık bide evi süpürüyorum dyson var çok zorlamıyor 2 günde bir ama artık yapabilirmiyim onuda bilmiyorum, çorap giyemiyorum pijamamı falan zorlanıyorum yani göbekten, bebeklerin kıyafetlerine başladım şansıma hava kötü geçen hafta kızım hastaydı falan kaldı balkonum nasıl güneşti hemen kururdu şimdi zorlucak daha 5 makinalık şey var yıkanıcak doğuma kadar bitermi bilmiyorumİş güç yapmıosun ama dimi? Dikkat et lütfen, az kaldı dayanmak zorundayız
Bnm oğlanda sürekli oynamak istio, hadi oturduğum yerden araba oyniyim diorm, arabayı itekleyemiyorum bile göbekten dolayıbende bıraz saldım onunla oyun oynama işini mecburen
Bende aynı durumdayım bugün verdim +1 çıktı öğlen kusmuştum ve akşama kadar bişey yememiştim bi kase çorba içip gittim suda az içtim o yaparmış bol sıvı almak gerekiyormuş, ilk bende araştırdığımda çok korkmuştum ama rahatladım biraz dr dönerse banada bilgi verirmisinCanım sen hemsireydin sanırım ben sabahtan beri baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum artık dayanamadım acile gittim idrar tahlili istediler keton +1 çıktı internetten araştırdım bir sürü kötü şey yazıyordu kendi druma attım sonuçları daha dönmedi acaba korkmam gerken birşey var mı
Yaaa bu neee çok tatlımaşallah
Kaç kilo maşallah çok tombiş duruyor
Evet mucize gibi bir şey maşallahEriyorum yaa içimizde bundanımız var resmen kocaman maşallah
İnternette yazan herşeye inanma canım. Açlık susuzluğa bağlı pozitif gelmiştir. Korkulcak bişey yokCanım sen hemsireydin sanırım ben sabahtan beri baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum artık dayanamadım acile gittim idrar tahlili istediler keton +1 çıktı internetten araştırdım bir sürü kötü şey yazıyordu kendi druma attım sonuçları daha dönmedi acaba korkmam gerken birşey var mı
İnternette yazan herşeye inanma canım. Açlık susuzluğa bağlı pozitif gelmiştir. Korkulcak bişey yokbaş ağrım mide bulantın neye bağlıymış ? Bişey dediler mi peki ?
sanada geçmiş olsun canım aslında şeker ve tansiyon için diyet yapıyorum yani açım gün boyu bende önce çok korktum baktım tansiyonum yükseliyor sağolun rahatladım biraz bizim burda acilde hiç ilgilenmiyor lar parol serum yazmış ti yapmadan eve geldim valla aslın 20 gün oldu kontrole gitmeyeli eşimin yurt dışından gelmesini bekledim birazda acaba bebeğin durumu nasıl diye stres yaptım iki gündür Allah'ın izniyle yarın Dr gidecemBende aynı durumdayım bugün verdim +1 çıktı öğlen kusmuştum ve akşama kadar bişey yememiştim bi kase çorba içip gittim suda az içtim o yaparmış bol sıvı almak gerekiyormuş, ilk bende araştırdığımda çok korkmuştum ama rahatladım biraz dr dönerse banada bilgi verirmisin
Tansiyon önemli canım mutlaka danış onu, sanada geçmiş olsunsanada geçmiş olsun canım aslında şeker ve tansiyon için diyet yapıyorum yani açım gün boyu bende önce çok korktum baktım tansiyonum yükseliyor sağolun rahatladım biraz bizim burda acilde hiç ilgilenmiyor lar parol serum yazmış ti yapmadan eve geldim valla aslın 20 gün oldu kontrole gitmeyeli eşimin yurt dışından gelmesini bekledim birazda acaba bebeğin durumu nasıl diye stres yaptım iki gündür Allah'ın izniyle yarın Dr gidecem
Anlamak çok kolay geliyor bana. Kafa ile ayaklarını çok farklı hissediyorum. Sertlik genelde poposu veya sırtı oluyor bence, tekmeleri ne tarafta?Hooops bende sana bir şey sormak istiyorum Bebeği göbekten çevirmeyle alakalı bir sürü video izledim eğer doktor kabul ederse denemesini isticem. Siz hiç yaptınız mı bebek için bir zararı olur mu bir de şimdiden mi yapmalı suyun filan gelince mi? Galiba bu dönemedi yine ya sertlik var üstte kafa gibi ayak olamaz heralde o kadar büyük. Eşime sordum kafası bencede diyor tam göbek deliğimin sağ üst kısmında. Nasıl anlıyor anlayan bilmiyorum dinliyorum da göbeğimi sıyırdım anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?