2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Anlamak çok kolay geliyor bana. Kafa ile ayaklarını çok farklı hissediyorum. Sertlik genelde poposu veya sırtı oluyor bence, tekmeleri ne tarafta?
Ben hiç anlamıyorum kollarıyla da vuruyor herhalde Aşağıdan da darbe alıyorum yukarıdan da Of keşke yanımda olsan da anlasan şuan Ya bunu da yapar heralde kolay gözüküyor bir gaza geldim. Yarın eşimi de götürcem yanımda çevirirse belki uzanmam filan gerekebilir diye

Canim şimdi drum döndü sağolsun yeterince beslenmemis sin dedi yarın serum taktır geçer dedi için rahat etti
Beyaz bir serum takıyorlar su kaybından dolayı öyle oluyor bende de 3 pozitif çıkmıştı. Önemli bir şey değil korkmayın

Bunu her dr yapmıyor diye biliyorum canım riske atmıyor diyelim kuzenim de baya farklı farklı dr araştırdı en son buldu oda denedimi bilmiyorum hatırlayamadım ama çok dr aramıştı bunun için inşallah senin dr yapıyordur bide bende senin gibi anlamıyorum bazen ayağını topuğunu anlıyorum ama genel olarak aşağı da vuruyor kollarıyla

Ya bunu yapabilmek için öncelikle doktorunun bu konuda tecrübesi olması lazım ki ben 10 yıllık ebeyim hiç görmedim bunu yapan hekim. Genellikle gördüğüm videolarda yurtdışıydı. 36. Hafta gibi yapılıyo diye hatırlıyorum. Yapılsada kesin başarılı oluncak diye bişey yok. Hadi başarılı olundu bebeğin tekrar dönme ihtimalide var. Doktorunun bunu yapcağını hiç sanmıyorum eminim hiç yapmamıştır birde o kafası dediğiniz yer sırtı yada poposuds olabilir ki inşallah öyledir

Doktorunla görüş bi şikayetlerini söyle baş ağrısı iyi bişey değil tansiyonla ilgili sorun olabilir.

Baş ağrım son kalan 20lik dişime vurdu. 2.trimesterda doktor izniyle çektirmiştim şimdi doğuma yakın tekrar çektirmek istemiyorum umarım devam etmez ya çok kötü

Hakkında hayırlısı olsun.. Bu zmna kadar maşallahın var tü tü tü bence de risk bitince dogum yapman iyi olur..

Kızlar sıcaklık ölçer almak gerekiyor mu? Oda sıcaklığını falan ölçmek için. Son kalan eksiklerimi halletsem iyi olur:)
Bizde basit dijital bir şey var. Hem sıcaklık, hem nemi ölçüyor. Özellikle bebek için almamıştım ama bence kullanışlı oluyor.

Bence benimki de yapmıyor yapsa sezaryen günü demezdi ama dur bakalım Zeynep kamilde bi kadın doktor yapmış 3. Gebeliği olan bir kadına
Evet bende sanmıyorum ya yurt dışında ilk bunu yapıyorlarmış dönmezse o zaman sezaryen. Aynen yine dönme ihtimali de var tabii o yüzden belki yatışta yapılmalı. Ay inşallah ya dur bakalım az kaldı neresi neresiymiş iyice öğrencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…