Canim şimdi drum döndü sağolsun yeterince beslenmemis sin dedi yarın serum taktır geçer dedi için rahat ettiTansiyon önemli canım mutlaka danış onu, sanada geçmiş olsun
Ben hiç anlamıyorum kollarıyla da vuruyor herhaldeAnlamak çok kolay geliyor bana. Kafa ile ayaklarını çok farklı hissediyorum. Sertlik genelde poposu veya sırtı oluyor bence, tekmeleri ne tarafta?
Beyaz bir serum takıyorlar su kaybından dolayı öyle oluyor bende de 3 pozitif çıkmıştı. Önemli bir şey değil korkmayınCanim şimdi drum döndü sağolsun yeterince beslenmemis sin dedi yarın serum taktır geçer dedi için rahat etti
Teşekkür ederim canım Bende yarın dr gidicem serum falaan taktırır sanırım odaCanim şimdi drum döndü sağolsun yeterince beslenmemis sin dedi yarın serum taktır geçer dedi için rahat etti
Bakalım diğer günler nasıl olacakBen çözümü yemekten sonra asla tatlı yememekle buldum çünkü tatlı yiyince aşırı acıkıyorum
Bunu her dr yapmıyor diye biliyorum canım riske atmıyor diyelim kuzenim de baya farklı farklı dr araştırdı en son buldu oda denedimi bilmiyorum hatırlayamadım ama çok dr aramıştı bunun için inşallah senin dr yapıyordur bide bende senin gibi anlamıyorum bazen ayağını topuğunu anlıyorum ama genel olarak aşağı da vuruyor kollarıylaBen hiç anlamıyorum kollarıyla da vuruyor herhaldeAşağıdan da darbe alıyorum yukarıdan da Of keşke yanımda olsan da anlasan şuan Ya bunu da yapar heralde kolay gözüküyor bir gaza geldim. Yarın eşimi de götürcem yanımda çevirirse belki uzanmam filan gerekebilir diye
Ya bunu yapabilmek için öncelikle doktorunun bu konuda tecrübesi olması lazım ki ben 10 yıllık ebeyim hiç görmedim bunu yapan hekim. Genellikle gördüğüm videolarda yurtdışıydı. 36. Hafta gibi yapılıyo diye hatırlıyorum. Yapılsada kesin başarılı oluncak diye bişey yok. Hadi başarılı olundu bebeğin tekrar dönme ihtimalide var. Doktorunun bunu yapcağını hiç sanmıyorum eminim hiç yapmamıştırHooops bende sana bir şey sormak istiyorum Bebeği göbekten çevirmeyle alakalı bir sürü video izledim eğer doktor kabul ederse denemesini isticem. Siz hiç yaptınız mı bebek için bir zararı olur mu bir de şimdiden mi yapmalı suyun filan gelince mi? Galiba bu dönemedi yine ya sertlik var üstte kafa gibi ayak olamaz heralde o kadar büyük. Eşime sordum kafası bencede diyor tam göbek deliğimin sağ üst kısmında. Nasıl anlıyor anlayan bilmiyorum dinliyorum da göbeğimi sıyırdım anlamıyorum
Doktorunla görüş bi şikayetlerini söyle baş ağrısı iyi bişey değil tansiyonla ilgili sorun olabilir.sanada geçmiş olsun canım aslında şeker ve tansiyon için diyet yapıyorum yani açım gün boyu bende önce çok korktum baktım tansiyonum yükseliyor sağolun rahatladım biraz bizim burda acilde hiç ilgilenmiyor lar parol serum yazmış ti yapmadan eve geldim valla aslın 20 gün oldu kontrole gitmeyeli eşimin yurt dışından gelmesini bekledim birazda acaba bebeğin durumu nasıl diye stres yaptım iki gündür Allah'ın izniyle yarın Dr gidecem
Vitamin olarak vifolic kullandım gelişimi hep önden gitti neden kaynaklı bilmiyorum. Kendi kilom epeydir sabit bebek kilo almaya devam ediyor inşallah sizinde bir sıkıntı olmadan doğar
Ağır iş yapmıyorum tabi yemek falan bulaşık bide evi süpürüyorum dyson var çok zorlamıyor 2 günde bir ama artık yapabilirmiyim onuda bilmiyorum, çorap giyemiyorum pijamamı falan zorlanıyorum yani göbekten, bebeklerin kıyafetlerine başladım şansıma hava kötü geçen hafta kızım hastaydı falan kaldı balkonum nasıl güneşti hemen kururdu şimdi zorlucak daha 5 makinalık şey var yıkanıcak doğuma kadar bitermi bilmiyorumçarşafa sardım arkadaşım gelirim demişti çağırırmıyım bilmiyorum kız kardeşimde çok yavaş dayanamam ben yaparım o yapana kadar bakalım hayırlısı ama şimdiye kadar çok aktiftim öyle çok kısıtlamadım kendimi riskim yok diye tabi şu 2 3 hafta çok ağırlaştım zor karnım şuan 3 kilodan fazla taşıyo siz düşünün son aylarımı dayanamam ama ben 2 kiloyu geçsinler anca 35 bulur zaten bi aksilik olmazsa doğuralım dicem doktoruma
Çok kötü bi baş ağrısı çekiyorum parol içicem ama etki edeceğini düşünmüyorum ya
Bizde basit dijital bir şey var. Hem sıcaklık, hem nemi ölçüyor. Özellikle bebek için almamıştım ama bence kullanışlı oluyor.Kızlar sıcaklık ölçer almak gerekiyor mu? Oda sıcaklığını falan ölçmek için. Son kalan eksiklerimi halletsem iyi olur:)
Bence benimki de yapmıyor yapsa sezaryen günü demezdi ama dur bakalımBunu her dr yapmıyor diye biliyorum canım riske atmıyor diyelim kuzenim de baya farklı farklı dr araştırdı en son buldu oda denedimi bilmiyorum hatırlayamadım ama çok dr aramıştı bunun için inşallah senin dr yapıyordur bide bende senin gibi anlamıyorum bazen ayağını topuğunu anlıyorum ama genel olarak aşağı da vuruyor kollarıyla
Evet bende sanmıyorum ya yurt dışında ilk bunu yapıyorlarmış dönmezse o zaman sezaryen. Aynen yine dönme ihtimali de var tabii o yüzden belki yatışta yapılmalı. Ay inşallah ya dur bakalım az kaldı neresi neresiymiş iyice öğrencemYa bunu yapabilmek için öncelikle doktorunun bu konuda tecrübesi olması lazım ki ben 10 yıllık ebeyim hiç görmedim bunu yapan hekim. Genellikle gördüğüm videolarda yurtdışıydı. 36. Hafta gibi yapılıyo diye hatırlıyorum. Yapılsada kesin başarılı oluncak diye bişey yok. Hadi başarılı olundu bebeğin tekrar dönme ihtimalide var. Doktorunun bunu yapcağını hiç sanmıyorum eminim hiç yapmamıştırbirde o kafası dediğiniz yer sırtı yada poposuds olabilir ki inşallah öyledir
Diş ağrısı mahvetti beni yaKız sen gene uyuyamadın mı
Sen doğurucaksın artık bugün ya yarın çektiirsinBaş ağrım son kalan 20lik dişime vurdu. 2.trimesterda doktor izniyle çektirmiştim şimdi doğuma yakın tekrar çektirmek istemiyorum umarım devam etmez ya çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?