2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
hayirli olsun ilk gun dahil sut sagma mskinedi kullandiniz mi prki

kac derecede ve hangi marka urunle yikadiniz

Baş ağrım son kalan 20lik dişime vurdu. 2.trimesterda doktor izniyle çektirmiştim şimdi doğuma yakın tekrar çektirmek istemiyorum umarım devam etmez ya çok kötü
Seni çok iyi anlıyorum.. Diş ağrım yoktu dün gece yüklendi ve dün gece aynı zamanda yarın saatte bir kramplardan uyandım.. Parol içtim 1 tane hiçbir işe yaramadı

hayirli olsun ilk gun dahil sut sagma mskinedi kullandiniz mi prki
Makineyi kullanmaya çalıştım da parçaları birleştiremedim siz siz olun evde parça birleştirme ve kullanım kılavuzuna bakın. Ben de doğruca emzirdim hep. Bebeğe memeyi doğru pozisyonda vermek süt miktarında ve bebeğin sinir kat seviyesinde çok etkili. Benim bebiş başta ben yapamayınca biraz çıldırdı. Döve döve öğretti resmen meme tutmayı

Peki anestezi etkisinin geçmesi için kafein vs aldın mı? Yaaa maşallah daha ilk mesajında o kadar güzel, pozitif bir enerji verdin ki; inşallah herkesinki böyle güzel geçer
Ben bir bardak sade kahve içtim de anestezinin etkisinin geçmesi için biraz zaman geçmesi ve ardından bol yürüyüş olması gerekiyor. Yürümeden o anestezi etkisi tam manasıyla geçmiyor canım. Zaten yürümezsen de ağrı oluşuyor. Yürüdükçe açılıyorsun ve hafifliyorsun. O hafifliği de hissediyorsun. En azından benim böyle oldu. Bugün yürüdün yarın yattın yarın da ağrın olabiliyormuş canım. Allah'ım herkese kolay doğumlar versin inşallah

Günaydın kızlar. 38 ya da 39 da sezeryan olduğunu biliyorum. Ama tarihi kaçıncı haftada netleştirdi ya da netleştiririz dedi doktorunuz onu merak ediyorum. Benim aklımda 36 haftada anestezi için kan falan alırız tarihi netleştiririz gibi kalmış. 35 de gel demişti 36 da mı gitsem o işleri testleri falan da hallederim bilemedim.

yaaa yerim onuu

Diş ağrısının doğum tetikleyici etkisi varmış. Yalancı sancıymışçasına doğumu başlatabiliyormuş ki benim de öyle oldu. Çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize
Aha ben doğuracam demiştim bu da bahanesi olur şaka bi yana teşekkür ederim bebişle iyi misiniz

Seni çok iyi anlıyorum.. Diş ağrım yoktu dün gece yüklendi ve dün gece aynı zamanda yarın saatte bir kramplardan uyandım.. Parol içtim 1 tane hiçbir işe yaramadı
Aynı şeyi sana da yazayım listerine ile gargara ve sık fırçalama

Bugün kaçta randevun benim 11.15 çok heycanlıyım

Şekerin nasıldı bunları yesem şekerim uçar herhalde hiç tatlı yapmıyorum bilerek yememek için. Meyve tabağı değil sadece bi meyve yiyorum sınır koyup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…