Ben sezeryandan çok memnunum şu anda çok şükür. Ekimi dikimi de güzel yaptilar bu muymuş diyorsun gerçekten. Korkulacak bir şey yok. Sadece biraz ağrısı oluyor ama normalde de ağrı oluyor. Sütüm de geldi Allah'a şükür. Tek odak noktam bebeğimdi
Bende bugun bi çılgınlık yaptım gecelıgımı ve oğluşun bütün kıyafetlerını yıkadım / yıkanıyor / kuruyor büyük adım bence sonra ütü sonrası kolay hepsı hazır olunca tak tak at valıze
Baş ağrım son kalan 20lik dişime vurdu. 2.trimesterda doktor izniyle çektirmiştim şimdi doğuma yakın tekrar çektirmek istemiyorum umarım devam etmez ya çok kötü
Seni çok iyi anlıyorum.. Diş ağrım yoktu dün gece yüklendi ve dün gece aynı zamanda yarın saatte bir kramplardan uyandım.. Parol içtim 1 tane hiçbir işe yaramadı
Seni çok iyi anlıyorum.. Diş ağrım yoktu dün gece yüklendi ve dün gece aynı zamanda yarın saatte bir kramplardan uyandım.. Parol içtim 1 tane hiçbir işe yaramadı
Makineyi kullanmaya çalıştım da parçaları birleştiremedim siz siz olun evde parça birleştirme ve kullanım kılavuzuna bakın. Ben de doğruca emzirdim hep. Bebeğe memeyi doğru pozisyonda vermek süt miktarında ve bebeğin sinir kat seviyesinde çok etkili. Benim bebiş başta ben yapamayınca biraz çıldırdı. Döve döve öğretti resmen meme tutmayı
Diş ağrısının doğum tetikleyici etkisi varmış. Yalancı sancıymışçasına doğumu başlatabiliyormuş ki benim de öyle oldu. Çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize
Peki anestezi etkisinin geçmesi için kafein vs aldın mı? Yaaa maşallah daha ilk mesajında o kadar güzel, pozitif bir enerji verdin ki; inşallah herkesinki böyle güzel geçer
Ben bir bardak sade kahve içtim de anestezinin etkisinin geçmesi için biraz zaman geçmesi ve ardından bol yürüyüş olması gerekiyor. Yürümeden o anestezi etkisi tam manasıyla geçmiyor canım. Zaten yürümezsen de ağrı oluşuyor. Yürüdükçe açılıyorsun ve hafifliyorsun. O hafifliği de hissediyorsun. En azından benim böyle oldu. Bugün yürüdün yarın yattın yarın da ağrın olabiliyormuş canım. Allah'ım herkese kolay doğumlar versin inşallah
Günaydın kızlar. 38 ya da 39 da sezeryan olduğunu biliyorum. Ama tarihi kaçıncı haftada netleştirdi ya da netleştiririz dedi doktorunuz onu merak ediyorum. Benim aklımda 36 haftada anestezi için kan falan alırız tarihi netleştiririz gibi kalmış. 35 de gel demişti 36 da mı gitsem o işleri testleri falan da hallederim bilemedim.
Makineyi kullanmaya çalıştım da parçaları birleştiremedim siz siz olun evde parça birleştirme ve kullanım kılavuzuna bakın. Ben de doğruca emzirdim hep. Bebeğe memeyi doğru pozisyonda vermek süt miktarında ve bebeğin sinir kat seviyesinde çok etkili. Benim bebiş başta ben yapamayınca biraz çıldırdı. Döve döve öğretti resmen meme tutmayı
Diş ağrısının doğum tetikleyici etkisi varmış. Yalancı sancıymışçasına doğumu başlatabiliyormuş ki benim de öyle oldu. Çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize
Bence benimki de yapmıyor yapsa sezaryen günü demezdi ama dur bakalım Zeynep kamilde bi kadın doktor yapmış 3. Gebeliği olan bir kadına
Evet bende sanmıyorum ya yurt dışında ilk bunu yapıyorlarmış dönmezse o zaman sezaryen. Aynen yine dönme ihtimali de var tabii o yüzden belki yatışta yapılmalı. Ay inşallah ya dur bakalım az kaldı neresi neresiymiş iyice öğrencem
Kızlar iyi akşamlar şu an 33. haftadayım 30. haftaya kadar zaten 7 kilo almıştım fakat şu an çok hızlı kilo alıyorum bu normal mi? Bir haftada bir bucuk kilo gibi… bir de ben doymuyorum gibi bir haldeyim yemek yedim saat 18.00 gibi. Sonra saat sekizde bir kase sütlaç ve meyve tabağı yedim ama bir saattir midem açlıktan kıvranıyor. Bir bucuk bardak süt içtim biraz badem yedim. Yok geçmiyor. Napıcam ben aç mı uyumalıyım yoksa aç uyumak zararlı mı? Bu saatte ne yicem ki
Kız kiloyuda boşverdim artık ama bu yeme işini napıcam onu bilmiyorum. Bugün yazdığım gibi yedim vs şu an açım. Aç yatsam bisey olur mu yoksa yemili miyim