2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun true bnmde bu ara korktuğum sey grip dogalgazı açmaya da daha var, bu havalar tam grip olma havaları.. Ve ben hala yazlık takılıyorum sırtıma arada hırka atıorm, belkı de ondan kusuyorum arada
Ah benim de bu akşam burnum akmaya başladı hafiften haftasonu Büyükada’ya gitmiştik, sonraki günde sahile. O akşam serinliği hamile yangınıma iyi geldi ama Acısı çıkacak gibi

Arkadaşlar hemogramda da bi değerim enfeksiyon ile ilgili yüksek çıkmış bu idrardaki keton ne bebege geçer falan yazıyor acil durum mu bilginiz varmı
Eklem ağrılaarım halsizliğim enfeksiyon yüzünden sanırım artmış

Eklentiler

• IMG_5370.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 111
Benim doktorum idrar tahlilinde bu civarlardaki bakteri lökosit vb için gebelikte normal diyordu, bir iki kez kültür de yapıldı her ihtimale karşı, bir şey çıkmadı. Keton genelde vücudun susuz kalmasına işaret ediyor, bende de çıkıyordu bir ara. Yeterince su içiliyorsa kusma veya aşırı terleme kaynaklı olabilir demişti doktorum.

Kandaki Crp ise evet, enfeksiyona işaret ediyor.

Canım bende temmuzda çok hasta olmuştum ya kusma filan hiç bir şey yiyemiyordum 2 kez idrara baktılar serumdan önce ve sonra. Kendi doktoruma da yazdım bak böyle demiş.

idrarda keton açlığa ve kusmaya bağlı olarak yüksek çıkar . Bir sorun olmaz. Kaygılanmayın

Eklentiler

• IMG_0197.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 114
Aslında sabah yediğim öğlen kustum kötüyüm diye annemler geldi çorba falan yaptı kaç saat sonra çorba içtim o mu etkiledi acaba suda çok içmedim bugün kemiklerim sızlıyo gibi belim bacaklarım ağrıyo oda enfeksiyondan heralde

Ah çok geçmiş olsun hem ikiz gebelik hem evde çocuk hem hastalık ben seni düşünemiyorum Allah bir an önce şifa versin bence çok önemli değil benimki öyle demiş bir de bende 3 pozitif vardı ben hiç bir şey yemedim 24 saat. Bi parça bir şey yediysem de kusmuştum gece rüyamda limonata görmüştüm. Şekerim düşmüş herhalde çok zor hastalık. İnşallah bir an önce toparlarsın

Ah benim de bu akşam burnum akmaya başladı hafiften haftasonu Büyükada’ya gitmiştik, sonraki günde sahile. O akşam serinliği hamile yangınıma iyi geldi ama Acısı çıkacak gibi

Yaa yaza gelse hamılelık ayrı sıkıntı, kışa gelse ayrı.. İnsan naapcanı sasırıyor artık
Bnm oglanın da burnu dolmuş, afedersin yeşil yeşil yakında geçer bana da az kaldı kesin

Kızlar iyi akşamlar şu an 33. haftadayım 30. haftaya kadar zaten 7 kilo almıştım fakat şu an çok hızlı kilo alıyorum bu normal mi? Bir haftada bir bucuk kilo gibi… bir de ben doymuyorum gibi bir haldeyim yemek yedim saat 18.00 gibi. Sonra saat sekizde bir kase sütlaç ve meyve tabağı yedim ama bir saattir midem açlıktan kıvranıyor. Bir bucuk bardak süt içtim biraz badem yedim. Yok geçmiyor. Napıcam ben aç mı uyumalıyım yoksa aç uyumak zararlı mı? Bu saatte ne yicem ki

Kızlar bende de bebek aşağıya kayıyor resmen çok garip içimden aşağıya yüzüyor gibi kasıklarım ağrıyor hafiften galiba bende üşüttüm uzun şeyler giymeye başladım

Bugun bayagı serinledi hava ya, artık boyle gider sanrm havalar

Bebege geçer yazınca çok endişelendim, rahatladım canım teşekkür ederim ağrılarım için yarın kendi doktoruma gidicem çok zorluyor çünkü nst falan girerim belki evet perişan haldeyim halsizlik çok zor kızım daha iyi çok şükür o kadar yormuyor inşallah dikkat edin son zamanlar daha zor

Kızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım. Ben de grubu sessiz takip edenlerdenim.
Her hafta kontrolde yüzünü kapatıyordu nazlı ve inatçı kızım bugün doktorum çok uğraştı yüzünü görmek için ilk resimde de gördüğünüz gibi aşırı sinirlendi teyzelerimize selam verelim dedik herkesin hayırlı doğumları olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20231009_144223.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20231009_144230.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20231009_144218.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 101

Çok tadlu saglıklı sıhhatli kavuşursun inşallah

Merak ettim, tek basına mı kalıosun kızınla gunduz evde? Yani yardımcı olan filan biri var mı? Çoğul gebelik sonucta, cok zor biri yardım etmeden

Kızlar bir yardım edin yahu

Bence çok normal ben bu zamana kadar 18 kg aldim

Canım açsan ye noolcak.. Aç kalma bence ben yarı aç yarı tok yaşıyorum ama bnmkı mecburi, keske yayıla yayıla bütün gün uyusam yesem içsem yatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…