Ahhh resmen keyfini bozmuşsunuz çocuğuunKızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım. Ben de grubu sessiz takip edenlerdenim.
Her hafta kontrolde yüzünü kapatıyordu nazlı ve inatçı kızım bugün doktorum çok uğraştı yüzünü görmek için ilk resimde de gördüğünüz gibi aşırı sinirlenditeyzelerimize selam verelim dedik herkesin hayırlı doğumları olsun inşallah
Kilo almak istemiyorum saat geçti oldu o yüzden ne yiyeceğimi de bilmiyorumCanım açsan ye noolcak.. Aç kalma benceben yarı aç yarı tok yaşıyorum ama bnmkı mecburi, keske yayıla yayıla bütün gün uyusam yesem içsem yatsam
Bence ye gitsin şifa olsun bebisine deKız kiloyuda boşverdim artık ama bu yeme işini napıcam onu bilmiyorum. Bugün yazdığım gibi yedim vs şu an açım. Aç yatsam bisey olur mu yoksa yemili miyim
Sen yine sonuçlarını kendi doktorunla da paylaş inşallah önemli bir şey değildirBebege geçer yazınca çok endişelendim, rahatladım canım teşekkür ederim ağrılarım için yarın kendi doktoruma gidicem çok zorluyor çünkü nst falan girerim belki evet perişan haldeyim halsizlik çok zor kızım daha iyi çok şükür o kadar yormuyor inşallahdikkat edin son zamanlar daha zor
Ahhh resmen keyfini bozmuşsunuz çocuğuungrubun kızları böyle inatçı ama hepsi de çok güzel
Oyy bu ne nasıl güzel pozlar vermiş çok çok tatlı maşallahKızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım. Ben de grubu sessiz takip edenlerdenim.
Her hafta kontrolde yüzünü kapatıyordu nazlı ve inatçı kızım bugün doktorum çok uğraştı yüzünü görmek için ilk resimde de gördüğünüz gibi aşırı sinirlenditeyzelerimize selam verelim dedik herkesin hayırlı doğumları olsun inşallah
Bugün tartıldım sağlık ocağında +10 kg ile devam ediyorum salatalığı tuzla ye en hafifi o hem soğuk soğuk mide yanmasını da önlerKızlar bir yardım edin yahu
Ben öyle durumlarda yoğurt ekmek, kaşar ekmek falan geçiştirmeye çalışıyorum. Çok olmuyor ama. Başlarda mide bulantım geçtiğinde öyle bir dönem yaşamıştım. Şimdi mecburum diye yiyorum resmen. Sadece kahvaltıda iştahlıyım. Çünkü akşam az yediğimden aç uyanıyorumKızlar bir yardım edin yahu
Ye aç yatma bence.. İzne çıktın değil mi? Boşluktan mı aç hissediyorsun acaba?Kız kiloyuda boşverdim artık ama bu yeme işini napıcam onu bilmiyorum. Bugün yazdığım gibi yedim vs şu an açım. Aç yatsam bisey olur mu yoksa yemili miyim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun truebnmde bu ara korktuğum sey grip dogalgazı açmaya da daha var, bu havalar tam grip olma havaları.. Ve ben hala yazlık takılıyorum sırtıma arada hırka atıorm, belkı de ondan kusuyorum arada
Salatalık ye canım istediğin kadar ye yani kilo da yapmazKilo almak istemiyorum saat geçti oldu o yüzden ne yiyeceğimi de bilmiyorumsenin neden öyle üzüldüm
Ay maşallah çok sevindim ikinizin de iyi olmasına Allah analı babalı büyütsünBen sezeryandan çok memnunum şu anda çok şükür. Ekimi dikimi de güzel yaptilarbu muymuş diyorsun gerçekten. Korkulacak bir şey yok. Sadece biraz ağrısı oluyor ama normalde de ağrı oluyor. Sütüm de geldi Allah'a şükür. Tek odak noktam bebeğimdi.
Hiç bir şey bilmemek en güzeli yaBiraz acıyor o işlem ama o kadar da değil ya ben sıyırma yapacağını bilmiyordum araştırmadan gittim iyi oldu
Bişey olmaz kılodan verirsin, veremezsen de senın ve yavrunun canı sagolsun.. Boşver ye gitsinKilo almak istemiyorum saat geçti oldu o yüzden ne yiyeceğimi de bilmiyorumsenin neden öyle üzüldüm
İzne ayrılmadan öncede 08.00-17.00 çalışıyordum aksamları gene evdeydim ondan olacağını sanmıyorum. Bi de resmen açlık yani böyle midem kazındı psikolojikte değil hani biraz daha beklesem gurulducak o dereceYe aç yatma bence.. İzne çıktın değil mi? Boşluktan mı aç hissediyorsun acaba?
Teşekkür ederim canımValla giy hırka çorap kalın çorap gerçekten gebelikte çekilmiyor üstelik ilaçta en son raddeye gelince kullanın diyorlar dikkat edin benim oğlum önce babaya bulaştırdı eşimden bana öyle geçti dikkat et sende grip değil salgın bu uzun sürüyor anaokuluna gittiği için çocuklar sürekli hastalıkla iç içe oluyorlar dikkatli ol sende
Evet sezeryana kadar 37+3 falan olacak riske atmayalım dedi doktor. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı doğar.Evet, ciddi bişey kolestaz ne yazık ki.. Hemen aksiyon alınmadgnda cok kotu sonucları olabılıyorriske atmamak iyi olmuş, zaten önden de gidiosa ne ala.. 36 hafta da gayet normal Bi hafta.. Hayırlısıyla kavuşursun yavruna inşallah
Tekim gündüz tabi ama kızım 3,5 yaşında yemesi içmesi dışında zorlamıyor beni çok şükür bazen çok konuşuyorMerak ettim, tek basına mı kalıosun kızınla gunduz evde? Yani yardımcı olan filan biri var mı? Çoğul gebelik sonucta, cok zor biri yardım etmeden
Yaaa bu neee çok tatlıKızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım. Ben de grubu sessiz takip edenlerdenim.
Aç zaten uyutmaz, bu yaşıma kadar gece uykumdan kalkıp yemek yediğimi hatırlamam, son aylarda 3 kere 5 te kalkıp ekmek arası yedim yattım. Kalkmamak için çok direndim ama asla uyutmadı.İzne ayrılmadan öncede 08.00-17.00 çalışıyordum aksamları gene evdeydim ondan olacağını sanmıyorum. Bi de resmen açlık yani böyle midem kazındı psikolojikte değil hani biraz daha beklesem gurulducak o dereceiki üç kaşık yoğurt koydum üzerine bi tatlı kaşığı bal ve üç yemek kaşığı falan bitter çikolatalı granola koyup yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?