2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebişin hareketlerini vedioya çekmeyi başarabiliyor musunuz yaaa karnımdan çıkmaya çalışıyor öyle akrobasik hareketler yapıyor tam elime telefonu alıyorum duruyor, ayyy
Bence benim bebiş hem videoya hem de babaya hareket etmemeye yeminli

Kızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
İlk çocuğumda suyum gelmemişti düzenli sancılar başladı yaklaşık 7-8 cm de doktor kendisi müdahale ederek gelmesini sağladı suyun. 1 cm açılmayı bizim farkedebilcrğimizi sanmıyorum iki parmak açıklığına göre doktorlar da ölçüyorlar.

Kızlar haber verin Spring05 Hooops
Ay Al_pi umarım bakarlar bebişe de
Ben yine tansiyon ile uğraşıyorum gece yine 15/9 ları gördüm tekrar kan ve idrar verdim
senin de iyi haberini bekliyoruz benim tansiyonum sadece hastane de ölçülüyor, inşallah kimse uğraşmak zorunda kalmaz

senin de iyi haberini bekliyoruz benim tansiyonum sadece hastane de ölçülüyor, inşallah kimse uğraşmak zorunda kalmaz
Aslında edinmek gerekiyor tansiyon aleti. Benim kontrollerde hiç yüksek çıkmadı. Bizim evde vardı. Ben ölçerdim düzenli( sebebi yok, kontrol olsun diye) umarım ya çok sıkıldım tansiyon olayından

Bugün kaçta randevun benim 11.15 çok heycanlıyım
Ay benim 12 20 de sabah annem aradı o uyandırdı ben hastayım gelmeyin diye mecbur kızımda gelecek Of valla hazırlanıp gitmesi öyle zor geliyor ki şuan inşallah güzel haberler alırız sen yaz bize hemen
Spring05 görünce aklıma direkt sen geldin
Ah teşekkür ederim köpek duruşu secdeye uzanma ve koltuktan sarkmayı denedim de şu yatış şeylerine de bir bakıyım bir arkadaşımın 37 de dönmüş ama reformer pilatese başlamış 35 den sonra dönsün diye. Napıyodunuz dedim öne uzanma hareketleri yaptırıyormuş. Aslında sitede reformer odası var biliyorsan kendi başına kullanabiliyorsun ama bir sakatlık çıkar son zamanlar diye hiç bulaşmak istemedim. Bir de çocuğu kime nereye bırakıcam o da var tabii
Kızlar haber verin Spring05 Hooops
Ay Al_pi umarım bakarlar bebişe de
Ben yine tansiyon ile uğraşıyorum gece yine 15/9 ları gördüm tekrar kan ve idrar verdim
Ah niye böyle oldu ya çok garip gerçekten dikkat et kendine

Ay aman sakın, reformerı tek yapma. Yanlış bir hareket yaparsın falan Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…