2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kontrole gidiyorum aşkolar
Sero sen doğurmadan ben doğurcam bence
Ah ben bakardım. Keşke reelde de böyle olsa
Umarım bugün herkes çok iyi haber alır

Ben dün kan idrar vermiştim ya maşallahım var gerçekten hepsi kırmızı enfeksiyon var idrarda da

Eklentiler

• IMG_0203.webp
    40 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bebişin hareketlerini vedioya çekmeyi başarabiliyor musunuz yaaa karnımdan çıkmaya çalışıyor öyle akrobasik hareketler yapıyor tam elime telefonu alıyorum duruyor, ayyy
Benim oğlan sağ olsun hiç durmadigi için ben Ne zaman istesem videoya çekebiliyorum hatta Instagramda bazı videolar var ya bebek hareket ettiği an kocasını çağırıyor kocası elini koyduğu anda o sırada bebek mum gibi duruyor mesela bizde asla böyle birşey olmuyor eşim her hissetmek istediğinde elimi karnıma koyuyor bırak hissetmeyi ben burdayım babaağğğ diye içimden çıkmaya çalışıyor haahhaah

Selamlar, bende lansinoh çift elektrikli süt sagma makinesi var, ama bi arkadaşım verdi nasıl temizlediniz acaba? Sadece 10 dk kaynatmak yeter mi yoksa siveno gibi deterjanla yıkamak mi lazım? Valf ve hortum da yıkanıyor mu acaba?

Aslında edinmek gerekiyor tansiyon aleti. Benim kontrollerde hiç yüksek çıkmadı. Bizim evde vardı. Ben ölçerdim düzenli( sebebi yok, kontrol olsun diye) umarım ya çok sıkıldım tansiyon olayından

Olsun olsun, buna da şükret, Allah beterinden saklasın doguma kadar bu sekılde gitse bile yeter soya.. Sımdılık ciddi Bi sıkıntısı yok ama yani dimi? Duzenlı takıple ben bişey olcanı da sanmıyorum

Kızlar haber verin Spring05 Hooops
Ay @Al_pi umarım bakarlar bebişe de
Ben yine tansiyon ile uğraşıyorum gece yine 15/9 ları gördüm tekrar kan ve idrar verdim
Senin niye böyle oluyo acaba ya. Düzenli de yüksek çıkmıyo. Eğer sürekli yüksek çıkarsa sıkıntı. Doktorun tansiyonun yüksek olsada normal doğurturum dedimi doktorun suni sancıyla ?

Benimde bugün biraz ağrım var yaa o yüzden zorla hazırlanıyorum sende haber ver güzel bir gün olsun güzel şeyler duyalım

Ayy ne güzel yaaa. Artık yanımda ki telefonu yavaaşşça alıp kayda bastığım anda duruyor yaa çok komik. Babası artık karşıdan görüp yakalıyor

Ben ilk kullanıcısı olduğum için direk herşeyi kaynattım attım tencerede 5 dakka kaynadı. Ama başkası kullandıysa ben olsam deterjanla bi yıkar sonra kaynatırdım. Direk kaynatsan olmaz mı o da olur ama benim içime sinmezdi

Bir de bişey diycem onların setleri ekstra satılıyo yenisini alabilirsin bu markanında varmı tam bilemiyorum ama bi araştır bence. Yeni set alman daha sağlıklı olur.

Yok anam bu enfeksiyon nedir anlamadım bitmedi gitti yaaa.. Benmde hep var basladı baslayalı
Ben daha hiç ilaç kullanmamıştım enfeksiyon için vallahi bende anlamadım 90 da yıkıyorum ayrı kurutmaya atıyorum günde en az 3 kez değiştiriyorum çamaşırı. Yine de varsa versin saşe rahatlayalım

Lekeler varsa fırça ve ve biberon temizleyiciyle güzelce yıkayın daha sonra kaynamış suda 2 3 dk bekletmeniz yeterli valf çok hassas ve önemli benimde vardı yenisini sipariş verdim çekkimi azalmıştı valf etkiliyodu çünkü onu hemen kaynarsuya koyup çıkarın yeterli olucaktır hortumuda atabilirsin evet

Ayy ne güzel yaaa. Artık yanımda ki telefonu yavaaşşça alıp kayda bastığım anda duruyor yaa çok komik. Babası artık karşıdan görüp yakalıyor
Hahaha çıldırmalık gerçekten benimki aslında bir yandan güzel ama bir yandan da değil doktorum da öyle diyor hareketli olması çok iyi ama erken doğum riskin olduğu için hareketleri doğumu tetiklemez inşallah deyip gülüyor o gülerken sinirim bozuluyor hohhoho çok mu komik diyesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…