- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Maleseffff en cok özlediğim şeylerden biriKızlar poşe yumurta yiyemiyoruz değil mi biz?
Sero sen doğurmadan ben doğurcam benceKontrole gidiyorum aşkolar
Ah ben bakardım. Keşke reelde de böyle olsaAy benim 12 20 desabah annem aradı o uyandırdı ben hastayım gelmeyin diye mecbur kızımda gelecek Of valla hazırlanıp gitmesi öyle zor geliyor ki şuan inşallah güzel haberler alırız sen yaz bize hemen
Ah teşekkür ederimköpek duruşu secdeye uzanma ve koltuktan sarkmayı denedim de şu yatış şeylerine de bir bakıyım bir arkadaşımın 37 de dönmüş ama reformer pilatese başlamış 35 den sonra dönsün diye. Napıyodunuz dedim öne uzanma hareketleri yaptırıyormuş. Aslında sitede reformer odası var biliyorsan kendi başına kullanabiliyorsun ama bir sakatlık çıkar son zamanlar diye hiç bulaşmak istemedim. Bir de çocuğu kime nereye bırakıcam o da var tabii
Ah niye böyle oldu ya çok garip gerçekten dikkat et kendine
Ayyy bide ben ısrarla hayır kontrol degıl benım ılac ıcın geldım dedım kız zorla yolladı
Yeme kuzum yeme annem kaldı üç haftanKızlar poşe yumurta yiyemiyoruz değil mi biz?
Benim şekerimde hiç sıkıntı çıkmadı canımŞekerin nasıldı bunları yesem şekerim uçar herhalde hiç tatlı yapmıyorum bilerek yememek için. Meyve tabağı değil sadece bi meyve yiyorum sınır koyup
Benim oğlan sağ olsun hiç durmadigi için ben Ne zaman istesem videoya çekebiliyorum hatta Instagramda bazı videolar var ya bebek hareket ettiği an kocasını çağırıyor kocası elini koyduğu anda o sırada bebek mum gibi duruyorKızlar bebişin hareketlerini vedioya çekmeyi başarabiliyor musunuz yaaakarnımdan çıkmaya çalışıyor öyle akrobasik hareketler yapıyor tam elime telefonu alıyorum duruyor, ayyy
Selamlar, bende lansinoh çift elektrikli süt sagma makinesi var, ama bi arkadaşım verdi nasıl temizlediniz acaba? Sadece 10 dk kaynatmak yeter mi yoksa siveno gibi deterjanla yıkamak mi lazım? Valf ve hortum da yıkanıyor mu acaba?Bende dün gece çanta işini hallettim emzik biberon süt sağma setini kaynattım odası zaten hazır doğurmadan önce birini çağırıp temizleticem tüm evi tekrardan halılar yıkandı temizlik yapılınca serilecekkapı süsü çikolata park yatak onları halledince bitti gitti artık hiç bi iş yapamıyorum uzun süre bunları halletmek çok iyi oldu benim için artık bebişlerimiz gelicek resmen ya şaka gibi düşününce duygulanıyorhm
Evet canımm son düzlükte bir de sakatlık geçirmeyelimAy aman sakın, reformerı tek yapma. Yanlış bir hareket yaparsın falan Allah korusun
Aslında edinmek gerekiyor tansiyon aleti. Benim kontrollerde hiç yüksek çıkmadı. Bizim evde vardı. Ben ölçerdim düzenli( sebebi yok, kontrol olsun diye) umarım ya çok sıkıldım tansiyon olayından
Senin niye böyle oluyo acaba ya. Düzenli de yüksek çıkmıyo. Eğer sürekli yüksek çıkarsa sıkıntı. Doktorun tansiyonun yüksek olsada normal doğurturum dedimi doktorun suni sancıyla ?
Benimde bugün biraz ağrım var yaa o yüzden zorla hazırlanıyorumAy benim 12 20 desabah annem aradı o uyandırdı ben hastayım gelmeyin diye mecbur kızımda gelecek Of valla hazırlanıp gitmesi öyle zor geliyor ki şuan inşallah güzel haberler alırız sen yaz bize hemen
Ah teşekkür ederimköpek duruşu secdeye uzanma ve koltuktan sarkmayı denedim de şu yatış şeylerine de bir bakıyım bir arkadaşımın 37 de dönmüş ama reformer pilatese başlamış 35 den sonra dönsün diye. Napıyodunuz dedim öne uzanma hareketleri yaptırıyormuş. Aslında sitede reformer odası var biliyorsan kendi başına kullanabiliyorsun ama bir sakatlık çıkar son zamanlar diye hiç bulaşmak istemedim. Bir de çocuğu kime nereye bırakıcam o da var tabii
Ah niye böyle oldu ya çok garip gerçekten dikkat et kendine
Ayy ne güzel yaaa. Artık yanımda ki telefonu yavaaşşça alıp kayda bastığım anda duruyor yaa çok komik. Babası artık karşıdan görüp yakalıyorBenim oğlan sağ olsun hiç durmadigi için ben Ne zaman istesem videoya çekebiliyorum hatta Instagramda bazı videolar var ya bebek hareket ettiği an kocasını çağırıyor kocası elini koyduğu anda o sırada bebek mum gibi duruyormesela bizde asla böyle birşey olmuyor eşim her hissetmek istediğinde elimi karnıma koyuyor bırak hissetmeyi ben burdayım babaağğğ diye içimden çıkmaya çalışıyor haahhaah
Ben dün kan idrar vermiştim ya maşallahım var gerçekten hepsi kırmızıenfeksiyon var idrarda da
Ben ilk kullanıcısı olduğum için direk herşeyi kaynattım attım tencerede 5 dakka kaynadı. Ama başkası kullandıysa ben olsam deterjanla bi yıkar sonra kaynatırdım. Direk kaynatsan olmaz mı o da olur ama benim içime sinmezdiSelamlar, bende lansinoh çift elektrikli süt sagma makinesi var, ama bi arkadaşım verdi nasıl temizlediniz acaba? Sadece 10 dk kaynatmak yeter mi yoksa siveno gibi deterjanla yıkamak mi lazım? Valf ve hortum da yıkanıyor mu acaba?
Bir de bişey diycem onların setleri ekstra satılıyo yenisini alabilirsin bu markanında varmı tam bilemiyorum ama bi araştır bence. Yeni set alman daha sağlıklı olur.Selamlar, bende lansinoh çift elektrikli süt sagma makinesi var, ama bi arkadaşım verdi nasıl temizlediniz acaba? Sadece 10 dk kaynatmak yeter mi yoksa siveno gibi deterjanla yıkamak mi lazım? Valf ve hortum da yıkanıyor mu acaba?
Ben daha hiç ilaç kullanmamıştım enfeksiyon için vallahi bende anlamadım 90 da yıkıyorum ayrı kurutmaya atıyorum günde en az 3 kez değiştiriyorum çamaşırı. Yine de varsa versin saşe rahatlayalımYok anam bu enfeksiyon nedir anlamadımbitmedi gitti yaaa.. Benmde hep var basladı baslayalı
Lekeler varsa fırça ve ve biberon temizleyiciyle güzelce yıkayın daha sonra kaynamış suda 2 3 dk bekletmeniz yeterli valf çok hassas ve önemli benimde vardı yenisini sipariş verdim çekkimi azalmıştı valf etkiliyodu çünkü onu hemen kaynarsuya koyup çıkarın yeterli olucaktır hortumuda atabilirsin evetSelamlar, bende lansinoh çift elektrikli süt sagma makinesi var, ama bi arkadaşım verdi nasıl temizlediniz acaba? Sadece 10 dk kaynatmak yeter mi yoksa siveno gibi deterjanla yıkamak mi lazım? Valf ve hortum da yıkanıyor mu acaba?
Hahaha çıldırmalık gerçektenAyy ne güzel yaaa. Artık yanımda ki telefonu yavaaşşça alıp kayda bastığım anda duruyor yaa çok komik. Babası artık karşıdan görüp yakalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?