2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ben 20lerden beri ara ara saşe içtim sürekli dikkat etmeyle olmuyo ya Baska bişey etkılıo bence anneme dedim siz napıodunuz diye, akıntı normal deyip gecıoduk dio doktora sordum, dedım antıbıyotık içmesem noolur, en son raddede hastaneye yatış yapılır orda enfeksiyon tedavısı olursunuz

Olsun olsun, buna da şükret, Allah beterinden saklasın doguma kadar bu sekılde gitse bile yeter soya.. Sımdılık ciddi Bi sıkıntısı yok ama yani dimi? Duzenlı takıple ben bişey olcanı da sanmıyorum
Ah umarım şimdilik iyiyim bebek de iyi olsun da
Senin niye böyle oluyo acaba ya. Düzenli de yüksek çıkmıyo. Eğer sürekli yüksek çıkarsa sıkıntı. Doktorun tansiyonun yüksek olsada normal doğurturum dedimi doktorun suni sancıyla ?
Yok demedi. Zaten tehlikeli diye biliyorum evet sürekli yüksek değil ama yükselince rahatsız ediyor artık stres de oldum iyice. Bence biraz kontrol edip bebeği sezaryen ile alabilirler. Aile hekimim öyle dedi bugün.
Kuzu ne zaman cikacakmis sonuçların ? Şimdi nasıl tansiyonun?
Sonuçlar yarına anca çıkar sanırım aile hekiminde verdim. Şimdi 13/8 bana yüksek ama normal

Kızlar haber verin @Spring05 @Hooops
Ay Al_pi umarım bakarlar bebişe de
Ben yine tansiyon ile uğraşıyorum gece yine 15/9 ları gördüm tekrar kan ve idrar verdim
Ahh kuzu yaa durdu durdu son haftalar gol attı . Bende dıyorum oğlum az daha sabretseydın prenses gıbı hamılelık yasıyordum nerden cıkardın şu diş agrısını

Bende yıkamadım makıne yı daha.. Dura dura sararmış memeyı tutan sılıkon baslıgı fılan.. Hiç o işlere de girişesim yok

Bunlar Türkiye de hayalden ibaret diye düşünüyorum ülkemizde sezeryan cok yaygın ve doktorların bu döndürme işinde bi tecrübesi olduğunu hiç sanmıyorum keşke olsa ben de döndürtmek isterdim
Bu ürünün yedek parçaları satılıyor içinize sinmezse alabilirsiniz ama bence sadece kaynatmak yerine önce köpürte köpürte bi yıkar sonra kaynatırdim. Valf cok hassas diyafram diye geçiyor o azcık sıcak suya maruz kalsın hemen genişler ve iyi çekim yapmaz memeyi tam çekip vakumlamaz bence diğer parçaları kaynatsaniz bile mutlaka yeni bi valf alın taş gibi çalışır süper çeker. İkinci el valf dan kaliteli sonuç alınmaz. Onu kesinlikle kaynatma sıcak suya sokma demişti bana satıcı sadece biberon temizleyici ya da bebek bulaşık deterjanı ile yıkayıp durulamak gerekiyor .

İdrar yolu enfeksiyonunu soğuk etkiliyormuş arkadaşlar. Eczacı şaseyi verirken özellikle tembihledi, soğukta kalmayın diye. Malum ben kapı pencere açık yatıyordum

Ah ya biraz daha dayan be Pera kuşumm korkutma bizi canım belki bugün de çıkar eğer aile hekimin sonuçlara tiklarsa sen sonuclari e devletten görebiliyorsun ama önce onun açması gerekiyor (buradaki sistem böyle senin gittiğin yeri bilmiyorum) sen öğleden sonra ara ara kontrol et sonuçlarını yine canım

Benim şekerimde hiç sıkıntı çıkmadı canım
Bence sen yine de dikkat et meyve tabağı sütlaç bunlar hem cok şeker hem cok kalori kilo hem de gereksiz insülin. Sut yogurt salatalik , bol limonlu kaşarli salata tabağı falan daha mantıklı olur senin için hem aç kalmazsın hem kilo almazsın hem de sağlıklı

Ayy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almış Doktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında Eki Görüntüle 3315313
Ohh ne güzel ne güzel kahvaltı mı yapmadın annesi doyursana çocuğumu bak açlıktan ellerini yiyor benimki de yumruğunu sikip ağzına sokmaya çalışıyordu bu arada parmak değil bak yumruk

Bir de bişey diycem onların setleri ekstra satılıyo yenisini alabilirsin bu markanında varmı tam bilemiyorum ama bi araştır bence. Yeni set alman daha sağlıklı olur.
Yeni komple sette aldım ne olur ne olmaz diye ama çift taraflı olunca eskileri de yıkasam mı diye düşündüm canım, çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim Yeni sette aldım zaten ama eskileri de deterjan ile yıkamak en iyisi olacak o zmn. Hortum içinde ufak şu parçaları kalıyormuş o sorun olur mu?

Bende yıkamadım makıne yı daha.. Dura dura sararmış memeyı tutan sılıkon baslıgı fılan.. Hiç o işlere de girişesim yok
Bende yıkamadıım henüz parçalarını yeniledim biberon aldım 2 tane hem sağmak hem vermek daha kolay olur diye aynı marka olsun dedim ama en önemli şey akşam dr gidicem yarın yapıyım hazır olsun o erken doğurursam kıyafetten çok o önemli

Teşekkür ederim Yeni sette aldım zaten ama eskileri de deterjan ile yıkamak en iyisi olacak o zmn. Hortum içinde ufak şu parçaları kalıyormuş o sorun olur mu?
Rica ederim Hotumu ince zaten sorun olmaz bence iyice kuru olması önemli kullanırken

Kızlar bişey dicem bebeklerden biri çok içten hareket ediyor oturuyorum ya arka kısımda pıt pıt ettiğini hissediyorum hareketleride derinden geliyor yine döndüler galiba, acaba o mu bağırsaklara baskı yaptıda hemoroid oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…